Προς το περιεχόμενο

Δεν λειτουργεί το Front panel ;;

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

έκανα πριν λίγες μέρες format και έχω μια εντύπωση πως δεν λειτουργούν τα ακουστικά και το μικρόφωνο που βρίσκονται στο μπροστινό panel.

1.Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι έχουν όντως έτσι τα πράγματα και

2.Εάν όντως δε λειτουργούν ,πως μπορεί να λυθεί τό πρόβλημα;

Υ.Γ. Δοκίμασα μικρόφωνο ,αλλά δε λειτουργεί ,και ακουστικά ,αλλά ο ήχος ακουγόταν από τα πίσω συνδεδεμένα ηχεία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πριν το format λειτουργούσαν?

Θα πρέπει να τσεκάρεις αν είναι συνδεδεμένα στις αντίστοιχες υποδοχές της μητρικής σου...

Δημοσ.

Φαντάζομαι τα καλωδιάκια του front panel είναι συνδεδεμένα κανονικά στη μητρική, έτσι;

Κι εγώ μετά από format δεν είχα θέμα με αυτά.

Σημείωση: Δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα μικρόφωνο και ακουστικά όταν έχεις συνδεδεμένα άλλα

στις αντίστοιχες υποδοχές της κάρτας ήχου σου (default setting). Μπορείς να το αλλάξεις αυτό πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις

της κάρτας ήχου σου.

Δημοσ.

Να φανταστώ εγώ τώρα ότι μιλάμε για windows;;

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο ήχου 7704e102-acb8-40b0-b28e-0bbcba515daf.png Συσκευές αναπαραγωγής και δες αν είναι ενεργοποιημένες οι μπροστινές θύρες,κάνε και δεξί κλικ εκεί και δες αν είναι ενεργές και οι δύο επιλογές.

Δημοσ.

Δυστυχώς, δε νομίζω πως τα χρησιμοποίησα ,διότι χρησιμοποιούσα το πίσω μικρόφωνο.

Πρίν το format δεν άνοιξα καθόλου τον πύργο (αν και αυτό δεν έχει σημασία,εφόσον δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου).

Υ.Γ.Η απάντηση αφορούσε στον JIMBOAthens.Μετα είδα τις δικές σας απαντήσεις.

Δημοσ.
Πρίν το format δεν άνοιξα καθόλου τον πύργο

Μήπως λοιπόν, δεν ήταν καν συνδεδεμένα εξ αρχής;

Δεν ανοίγεις να το δεις;

Δημοσ.

TheELF ,αυτό που λές ,που το βρίσκω ακριβώς;

Τουλάχιστο μικρόφωνο δεν έχω συνδεδεμένο πίσω.Έπειτα σε άλλο πύργο είχε την επιλογή χρήσης του μποστινού panel.Εδώ, αν και καινούριος Η/Υ, δε φαίνεται να την έχει..

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν βοηθήσει:όταν κουνάω το βύσμα του (μπροστινού)μικροφώνου ,ακούγεται θόρυβος από τα ηχεία!

Και κάτι ακόμη :στη "Δοκιμή υλικού" λέει πως δεν αναγνωρίζει τη φωνή μου.

Δημοσ.

TheELF ,αυτό που λές ,που το βρίσκω ακριβώς;

Τουλάχιστο μικρόφωνο δεν έχω συνδεδεμένο πίσω.Έπειτα σε άλλο πύργο είχε την επιλογή χρήσης του μποστινού panel.Εδώ, αν και καινούριος Η/Υ, δε φαίνεται να την έχει..

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν βοηθήσει:όταν κουνάω το βύσμα του (μπροστινού)μικροφώνου ,ακούγεται θόρυβος από τα ηχεία!

Κάτω δεξιά δεν σου βγάζει το ηχείο;;;

Δημοσ.

Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στο ηχείο σου βγάζει κάποιο μενού;μια από της επιλογές είναι Συσκευές αναπαραγωγής ;;;

Δημοσ.

Όχι , μου γράφει δύο επιλογές :"Ανοιγμα της ρύθμισης έντασης ήχου" και "Διόρθωση ιδιοτήτων ήχου"

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ TheELF ,αλλά δε βλέπω να'χει κάποιες ςπιλογές τα Windows μου. Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα θα σχετίζεται τα Windows μου. Τέλος πάντων,θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω το πίσω panel.

Σ'ευχαριστώ όπως και να'χει.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

έκανα πριν λίγες μέρες format και έχω μια εντύπωση πως δεν λειτουργούν τα ακουστικά και το μικρόφωνο που βρίσκονται στο μπροστινό panel.

1.Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι έχουν όντως έτσι τα πράγματα και

2.Εάν όντως δε λειτουργούν ,πως μπορεί να λυθεί τό πρόβλημα;

Υ.Γ. Δοκίμασα μικρόφωνο ,αλλά δε λειτουργεί ,και ακουστικά ,αλλά ο ήχος ακουγόταν από τα πίσω συνδεδεμένα ηχεία.

Ευχαριστώ.

Το πρόβλημα πιστεύω εντοπίζεται στην συνδεσμολογία. Το καλώδιο του κουτιού που θα σου δώσει ήχο στην υποδοχή του ακουστικού και του μικροφώνου στο front panel φαίνεται ότι μάλλον δεν έχει συνδεθεί στην μητρική. Άνοιξε το κουτί και τσέκαρέ το.

Επίσης επειδή έχεις xp πέρασε και τους οδηγούς της onboard κάρτας ήχου σου, (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), απο το cd της μητρικής ή κατέβασέ τους απο το site του κατασκευαστή. Αν είχες win7 δεν θα ήταν απαραίτητο.

Δημοσ.

1ον βλέπεις αν είναι συνδεδεμένο στη μητρική!!

2ον βλέπεις αν είναι η επιλογή front panel από το bios στο Enable η auto.

3ον βλέπεις από τον πίνακα ελέγχου - την συσκευή ήχου και ψάξε στις παραμέτρους της συσκευής σου. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...