Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 + σε ολα πλην του οτι οι plasma ειναι καλυτερες μονο στα χαμηλα οικονομικα μοντελα,νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι οι Kuro ακομα θεωρουνται top visual experience money can buy αρα topic starter ψαξε σε εξειδικευμενα forum αναφεροντας χρηση που κανεις,πχ αν βλεπεις μονο τιβι και dvds η xvid τοτε η αναλυση της συγκεκριμενης ειναι πλεονεκτημα,αν ο matrixxx προσπαθησει να σε πεισει για το αντιθετο αγνοησε τον,απλα μετα το ραβδι που αρπαξε απο τον smith καπου το χασε Και εγω συμφωνω με τα παραπανω ρε Τραμπακουλα! Μια ζωη υπερ των πλασμα μιλαω μαλιστα. Τι μας τσαμπουνας; (ετσι για ενα "τσαμικο" ακομα) Αν εννοεις οτι διαφωνω απλα για το θεμα αναλυσης (αλλο πραγμα λεγαμε τις προαλλες - αφορουσε τους scalers), πλεονεκτημα για μενα δεν ειναι οπως πιστευεις, απλα δεν ειναι μειονεκτημα αν την θελει για πανω απο 2.5-3 μετρα. Η διακριτικη ικανοτητα του ματιου φροντιζει για αυτο. ΥΓ Μην πει κανεις οτι κανω και εγω επιθεση στον million με χαρακτηρισμους! Ειμαστε φιλαρακια και τωρα τελευταια συνηθιζει να μου εκτοξευει (δημοσια μονο βεβαια) υβρεις σαν τις προηγουμενες που ακουσαμε, απλα τις πεταει με "τροπο" και "μακιγιαζ"!
million_voices Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 σε τσιγκλαω για να κελαιδας ε οχι και υβρεις,αντρικο πειραγμα που προυποθετει οικειοτητα ειναι
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Οκ, ετσι κελαηδησες και εσυ λοιπον! Με γεια η ωραια υπογραφη σου!
vanvan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 μια και εχω την pj550 να πω στον ενδιαφερομενο ότι αυτη που ειναι σε προσφορά (η pj350) παιζει απο το usb μονο φοτος και μουσικη ενω η 550 παιζει ακομα και mkv. (μερικοι με hack υποστηριζουν οτι τα καταφερνουν και στην 350). Η 550 βγαινει συχνα απο saturn kαι mediamarkt στα 399 οποτε προτιμησε την. Για τα λοιπα ο καθενας νομιζω κρινει αναλογα με την αποσταση που θα την βλεπει, την χρηση που θα κανει, αν ειναι πολυ φωτεινος ο χωρος ,τα οικονομικα του, κλπ και αποφασιζει .Πανως μην τρελαθεις απο την διαφορα φωτεινοτητας που εχουν οι lcd από τις plasma στα supermarketoκαταστηματα.
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Καλά, εννοείται ότι δε δίνουμε βάση στα κάκορυθμισμένα δείγματα που βλέπουμε στα μαγαζιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.