Προς το περιεχόμενο

LG Οθονη plasma 42 399euro

moredread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LG Οθονη plasma 42..

στα 399...

επειδή ψάχνομαι για τηλεόραση...πως σας φαίνεται η προσφορά?

το μειωνέκτημα τον plasma είναι ότι καινε πολύ ρεύμαι και χαλάνε και γρήγορα ε?

τι λέτε...αξίζει?

ψάχνω για καλή τιμή 40-42

άκυρο μολις είδα δεν είναι ουτε Full HD....Κάντε ένα delete to thread

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω οι Plasma «συμπαθούν» περισσότερο το τηλεοπτικό σήμα.

Αλλά με ανάλυση 1024*768 σίγουρα θ' αποτρέψει κάποιους που θέλουν να βλέπουν HD υλικό.

Μα ελάχιστες plasma είναι FullHD..

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω οι Plasma «συμπαθούν» περισσότερο το τηλεοπτικό σήμα.

Αλλά με ανάλυση 1024*768 σίγουρα θ' αποτρέψει κάποιους που θέλουν να βλέπουν HD υλικό.

Μα ελάχιστες plasma είναι FullHD..

σχεδον ολες ειναι full hd εκτος απο κατι στοκαρiες,οι οποιες σε συνδυασμο -μοντελο παλιο και χαμηλη αναλυση-εξ ου και η χαμηλοτερη τιμη....

Δημοσ.

Για να δείτε πόσο κουφάλες είναι...Δεν αναφέρει πουθενά οτι η συγκεκριμένη οθόνη δεν είναι fullHD αλλά HDReady.

Δεν χάνουν όμως ευκαιρία να αναφέρουν οτι έχει 600Hz SubField Driving και 24p Real Cinema...

Δηλαδή ότι μας συμφέρει το γράφουμε.Ότι δεν μας συμφέρει τουμπεκί.Όλο και κάποιο κορόϊδο θα βρεθεί να πάρει το στοκ...

Αθάνατη Ελληνική λαμογιά...

Καλά που το ανάφερες το site να το εχω στα υπόψην προς αποφυγή

• Moderators
Δημοσ.

Πάσο in that case..

Κι ομως σε αυτο ειχες δικιο! Παλια υπηρχαν αρκετες fullHD, αυτη τη στιγμη ομως 42'' plasma fullHD υπαρχουν μονο Panasonic. Αυτο μπορει να το δει οποιος θελει στο skroutz http://www.skroutz.g...ml?keyphrase=42

Και δεν ειναι θεμα Ελλαδας. Ακομα και στο αμαζον 42''αρες φουλHD μονο panasonic υπαρχουν τιποτα αλλο. http://www.amazon.co...&rnid=161398031

Μονο σε 50αρα και πανω υπαρχουν και αλλες fullHD περα απο panasonic. http://www.amazon.co...&rnid=161398031 - http://www.skroutz.g...eyphrase=plasma

Τελος, δεν ειναι οτι οι plasma "συμπαθουν" το τηλεοπτικο σημα οπως ειπες, αλλα οτι το (οποιοδηποτε) σημα συμπαθει τις πλασμα αφου ξερει οτι κοντα τους θα περασει καλυτερα! wink.gif

επειδή ψάχνομαι για τηλεόραση...πως σας φαίνεται η προσφορά?

το μειωνέκτημα τον plasma είναι ότι καινε πολύ ρεύμαι και χαλάνε και γρήγορα ε?

Δεν ισχυει κανενα απο τα δυο που αναφερεις ως μειονεκτηματα. Στην καταναλωση μονο μια μικρη διαφορα υπαρχει πλεον, ενω στη διαρκεια ζωης ισως (για να μην ειμαι απολυτος) ειναι και καλυτερα τα πραγματα στις πλασμα απο οτι στις λαμπες των lcd.

Δημοσ.

μια χαρα τηλεοραση ειναι και ας μην ειναι fullhd αμα δεν ξέρουν μερικοι μην λενε πραγματα χωρις να εχουν βαση

Δημοσ.

μια χαρα τηλεοραση ειναι και ας μην ειναι fullhd αμα δεν ξέρουν μερικοι μην λενε πραγματα χωρις να εχουν βαση

Δεν αμφέβαλε κανείς, απλά σίγουρα θα αποτρέψει κάποιους αυτός ο παράγοντας.

Και να σου πω την αλήθεια κι εγώ που δεν το κατέχω ιδιαίτερα, δεν καταλαβαίνω πώς θα ευχαριστηθώ 1920*1080 ανάλυσης ταινία σε 1024*768 ανάλυσης τηλεόραση.

Μόνο επειδή θα είναι μεγάλη η επιφάνεια;

Δημοσ.

Για να δείτε πόσο κουφάλες είναι...Δεν αναφέρει πουθενά οτι η συγκεκριμένη οθόνη δεν είναι fullHD αλλά HDReady.

Δεν χάνουν όμως ευκαιρία να αναφέρουν οτι έχει 600Hz SubField Driving και 24p Real Cinema...

Δηλαδή ότι μας συμφέρει το γράφουμε.Ότι δεν μας συμφέρει τουμπεκί.Όλο και κάποιο κορόϊδο θα βρεθεί να πάρει το στοκ...

Αθάνατη Ελληνική λαμογιά...

Καλά που το ανάφερες το site να το εχω στα υπόψην προς αποφυγή

Kαλα, υπαρχει site παγκοσμιως που να γραφει τα αρνητικα καθε μοντελου στη σελιδα πωλησης?

Το θεμα ειναι να μην σε παραπλανα γραφοντας ψευδη η μισες αληθειες. Το να μην αναφερει οσα χαρακτηριστικα δεν εχει, φυσιολογικο δεν ειναι?

• Moderators
Δημοσ.

Kαλα, υπαρχει site παγκοσμιως που να γραφει τα αρνητικα καθε μοντελου στη σελιδα πωλησης?

Το θεμα ειναι να μην σε παραπλανα γραφοντας ψευδη η μισες αληθειες. Το να μην αναφερει οσα χαρακτηριστικα δεν εχει, φυσιολογικο δεν ειναι?

Αλλιως το ειπε ο tarantules, εχει δικιο. Δεν αναφερουν πουθενα στη σελιδα την αναλυση της. Οποιος ψωνιζει απο τετοια sites (και τουλαχιστον δεν διασταυρωνει καπου αλλου τα χαρακτηριστικα, αφου δεν τα λεει εκει) ειναι αξιος της τυχης του. Απαραδεκτο μαγαζι.

Δημοσ.

Δε θελω να κανω το δικηγορο του διαβολου, αλλα ειναι αυτονοητο οτι οσες τηλεορασεις ειναι full hd φροντιζουν να μας ενημερωσουν τα καταστηματα με τα λογοτυπα του Full HD, την υποστηριζομενη αναλυση κλπ.

Εφοσον αυτο δεν υπαρχει πουθενα, εφοσον η αναλυση δεν αναφερεται πουθενα, η παραπλανηση ποια ειναι? Και ο πιο αγαθος αγοραστης καταλαβαινει οτι δεν ειναι Full HD, wtf.

Δηλαδη αν παω να αγορασω ενα αμαξι που δεν εχει turbo, ειναι παραπλανηση να μου πει το καταστημα οτι το αμαξι ειναι 1600cc χωρις να μου αναφερει αν εχει η δεν εχει turbo?

Δημοσ.

Δε θελω να κανω το δικηγορο του διαβολου, αλλα ειναι αυτονοητο οτι οσες τηλεορασεις ειναι full hd φροντιζουν να μας ενημερωσουν τα καταστηματα με τα λογοτυπα του Full HD, την υποστηριζομενη αναλυση κλπ.

Εφοσον αυτο δεν υπαρχει πουθενα, εφοσον η αναλυση δεν αναφερεται πουθενα, η παραπλανηση ποια ειναι? Και ο πιο αγαθος αγοραστης καταλαβαινει οτι δεν ειναι Full HD, wtf.

Δηλαδη αν παω να αγορασω ενα αμαξι που δεν εχει turbo, ειναι παραπλανηση να μου πει το καταστημα οτι το αμαξι ειναι 1600cc χωρις να μου αναφερει αν εχει η δεν εχει turbo?

Μόνο που η ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ μιας τηλεόρασης είναι η ανάλυσή της.

Είναι σαν να παίρνεις αμάξι (εαν θες να μιλάμε με αναλογίες) και να μην σου λένε το βασικότερο.Το πόσα κυβικά είναι... :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...