Προς το περιεχόμενο

Ποιο channel και ποιο πρωτυπο?

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ρουτερ Thomson TG585 v7 το οποιο ειναι γυρο στα 70 μετρα αποσταση απο το desktop με το οποιο το συνδεεται. Ποιο channel και ποιο πρωτυπο ειναι πιο καλο για μεγαλες αποστασεις,τωαρα το εχω στο¨802,11g και στο channel 13? Και τι να κανω ωστε να εχω καλυτερη ποιοτητα σηματος?

Δημοσ.

channel βαζεις οποιο εχει λιγοτερο traffic.με το InSSIDer μπορεις να δεις που παιζουν οι αλλοι.για ποιο σταθερα ισως σου παιξει και το b καλυτερα .για ποιο γρηγορα g υποχρεωτικα.

Δημοσ.

βασικα η αποσταση ειναι μεγαλουτσικια κ σκεφτομαι να παρω απο amazon ενα ανταπτορακι απο εκεινα με την κεραια αλλα φοβαμαι μηπως το παρω και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...

Δημοσ.

ειναι λιγο too much τα 1000 mw.οκ θα πιανει καλυτερα αλλα ειναι λιγο πολυ το 1000.για μενα 500 πηγαινε γιατι το ρουτερ σου ειναι μονο 100 ετσι και αλλιως οποτε και 1000 να πας δεν σημαινει οτι θα γινουν θαυματα.2000 mw οχι δια ροπαλου.2 watt για Home use και μεσα σε σπιτι Nope.20 φορες παραπανω απο το ρουτερ.κανα 500 βρες.στο ρουτερ να αλλαξεις κεραια δεν γινεται δυστυχως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...