iliadelo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Παιδια καλημερα, εχω φυγει για επαγγελματικο ταξιδι που θα κρατησει γυρω στον μηνα. Παραλληλα ξεχασα τον υπολογιστη μου ανοιχτο στο σπιτι ο οποιος εχει τροφοδοτικο 1200watt κοινως τον ειπια... υπαρχει τροπος να τον κλεισω εγω ή να πω στον γειτονα που μπαινει απο το ρουτερ μου στο ιντερνετ να τον κλεισει καπως???
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 πες στον γειτονα να παει να κλεισει το κεντρικο ρολοι του διαμερισματος σου,εκτος αν φοβασαι γιατι το pc θα κλεισει αποτομα,απο το router δεν ξερω αν γινεται.
Administratοr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πές στον γείτονα σου να πάει να κατεβάσει τελείως τον γενικό...
tarantules Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Παιδια καλημερα, εχω φυγει για επαγγελματικο ταξιδι που θα κρατησει γυρω στον μηνα. Παραλληλα ξεχασα τον υπολογιστη μου ανοιχτο στο σπιτι ο οποιος εχει τροφοδοτικο 1200watt κοινως τον ειπια... υπαρχει τροπος να τον κλεισω εγω ή να πω στον γειτονα που μπαινει απο το ρουτερ μου στο ιντερνετ να τον κλεισει καπως??? Έλιωσα Όχι να τον κλείσει τελείως....Κάπως να τον κλείσει...Δηλαδή ούτε πολύ κλειστός αλλά ούτε και τελείως ανοιχτός Ένα demi πράμα δηλαδή Πάντως, επειδή είναι 1200watt το τροφοδοτικό δεν σημαίνει οτι καταναλώνει και τα 1200...Απλά καίει μόνο τα watt που καταναλώνουν οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες πάνω. Επειδή οι μέρες είναι πάρα πολλές,η καλύτερη λύση είναι όπως ειπώθηκε να πάει κάποιος να στον κλείσει. Μελλοντικά, θα μπορούσεις να βάλεις ένα προγραμματάκι για remote access και να μπαίνεις και να ελέγχεις το pc από μακρυά
disqualified Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 To hibernation το εχεις ενεργοποιημενο; Ακομα και να μην το εχεις σε sleep θα μπει φανταζομαι. Οποτε δεν ειναι και μεγαλος ο λογος ανησυχιας σου.Περισσοτερο ρευμα απ οτι θα ξοδευες αν εμενες αυτο το μηνα σπιτι σου δε θα ξοδεψεις. Ενας τροπος ειναι αυτος που ειπε ενα παιδι πιο πανω. Δλδ να παει εκει που ειναι τα ρολογια και εφ οσον υπαρχει εξωτερικος διακοπτης να τον κλεισει (συνηθως εχουν). Αλλα θα πρεπει να ξερει πιο ειναι το δικο σου ρολοι. Αυτο φαινεται απο το λογαριασμο της ΔΕΗ εκτος και αν γραφεται πιο διαμερισμα αντιστοιχει στον καθε μετρητη. Ο κινδυνος να καει κατι στο PC πιστευω ειναι μικρος
georginos1989 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το Pc για να καει δεν καιγεται... Και γω το αφηνω μηνα ανοιχτο και κατεβαζει πραγματα και δεν παθαινει τπτ
halvas0000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μην τον φοβίζετε... Δεν καίγεται το pc αν κλείσει ο γενικός... Το pc καίγεται αν υπάρχει αύξηση τάσης . Με το κλέισιμο του γενικού δεν υπάρχει άυξηση τάσης άρα είναι αδύνατο να καεί...
Dimgi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εάν υπάρχει περίπτωση να έχει winXP, τότε μπορεί μέσω cmd, να στείλει εντολή ο γείτονας που συνδέεται στο ίδιο δίκτυο.
cabdik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παιδια καλημερα, εχω φυγει για επαγγελματικο ταξιδι που θα κρατησει γυρω στον μηνα. Παραλληλα ξεχασα τον υπολογιστη μου ανοιχτο στο σπιτι ο οποιος εχει τροφοδοτικο 1200watt κοινως τον ειπια... υπαρχει τροπος να τον κλεισω εγω ή να πω στον γειτονα που μπαινει απο το ρουτερ μου στο ιντερνετ να τον κλεισει καπως??? αν εχεις κανα πισι τουμπανο, με overclockαρισμενο επεξεργαστη και καρτα/ες τερατα, τοτε θα σου κοστισει καπως το ρευμα του μηνα!!!!! αν ειναι ενα νορμαλ-default πισι, αστο οπως ειναι δεν παθαινει τπτ!! και οπως σου ειπαν σωστα, πιο πανω, τα παιδια, επειδη εχεις 1200W τροφοδοτικο δεν σημαινει οτι "καιει" 1200...!!!
basilis222 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Το Pc αν είναι στην αναμονή πάνω απο 3 ώρες μπένει σε Sleep.
garrett156 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 παιδια καλα τα λετε με τον γενικο...τον ρωτησατε ομως αν εχει τιποτα στο ψυγειο;αμα κλεισει ο γενικος μολις γυρισει σπιτι θα θελει καινουργιο ψυγειο απο τη βρωμα.
basilis222 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 παιδια καλα τα λετε με τον γενικο...τον ρωτησατε ομως αν εχει τιποτα στο ψυγειο;αμα κλεισει ο γενικος μολις γυρισει σπιτι θα θελει καινουργιο ψυγειο απο τη βρωμα. Θα τον ξανανοιξει μετα τον γενικό, δεν θα ανοίξει ξανά το pc.
kage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 δεν παει να πει οτι οσα ειναι συνδεδεμενα με ρουτερ ειναι και σε δικτυο μεταξυ τους... δεν νομιζω ενα pc μπορει να καψει τοσο ρευμα ωστε να πεις οτι παει θα πληρωσω κανα 500ε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.