injen Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Καλημερα παιδια, Βασικα αν ειμαι σε λαθος section ενας mod ας το μετακινησει εκει που πρεπει. Εχω την 3.60 και δεν μπορω να παιξω ταινιες και mp3 απο usb stick οπως εκανα πιο παλια. Τι παιζει; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 PS3 firmware disables some USB peripherals Mαλλον αυτο επαθες φιλε μου,λογω των hacking που γινονται το τελευταιο καιρο στο ps3 η σονυ κανει τα παντα στα update της για να μεινει ασφαλης η κονσολα της επισης το στικακι πρεπει να ειναι fat 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 PS3 firmware disables some USB peripherals Mαλλον αυτο επαθες φιλε μου,λογω των hacking που γινονται το τελευταιο καιρο στο ps3 η σονυ κανει τα παντα στα update της για να μεινει ασφαλης η κονσολα της επισης το στικακι πρεπει να ειναι fat 32 Fat 32 ειναι φιλε μου και δοκιμασα και 2 μη ομοια σε μαρκα η χωρητικοτητα,δεν βλεπει αρχεια,μονο φακελους. Μα για ονομα του θεου δηλαδη,να μην μπορω να παιξω multimedia αρχεια;ελεος ρε παιδια,πραγματικα ελεος. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 δοκιμασε αυτο αν δεις στο βημα 3 λεει να πατησεις τριγωνο κ να πατησεις να τα δειξει ολα τα αρχεια 1 Plug the flash drive or hard drive into an available USB port on the front of the PS3 console. Turn the console on.2 Navigate to the appropriate application in the PS3's main menu. Select either "Music" or "Video," depending on what you want to view or listen to. 3 Highlight the USB device and press the triangle button on the PS3 controller. Select "Display All" and your music or video files will come up. 4 Select your song or movie and press the "X" button to play it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 δοκιμασε αυτο αν δεις στο βημα 3 λεει να πατησεις τριγωνο κ να πατησεις να τα δειξει ολα τα αρχεια Μπα το εχω κανει,τπτ Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trenoepe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μολις το δοκιμασα και γω με 3.60 και ολα παιζουν οκ.δες μηπως φταιει το format της ταινιας που δοκιμαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 μολις το δοκιμασα και γω με 3.60 και ολα παιζουν οκ.δες μηπως φταιει το format της ταινιας που δοκιμαζεις Το κανει και με mp3 Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Τα αρχεία σίγουρα περάστηκαν σωστά?Είναι fat32 το στικάκι?Δοκίμασε και fat.Τέλος κάνε ένα format to στικ και ξανα πέρνα τα αρχεία και δοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τα αρχεία σίγουρα περάστηκαν σωστά?Είναι fat32 το στικάκι?Δοκίμασε και fat.Τέλος κάνε ένα format to στικ και ξανα πέρνα τα αρχεία και δοκίμασε. Μπα τπτ ρε γαμωτο Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.