PerfectDark Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Καλημερα σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτισω αν ξερει καποιος να μου πει, ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες γιατι συμβαινει το παρακατω.. Ενα βαζω να παιξω καποιο game πχ mafia 2, GTA IV (σε χαμηλα γραφικα) το pc μετα απο κανα 10 λεπτο που ειμαι μεσα στο παιχνιδι μου βγαζει μια μια μοβ οθονη η αλλες φορες πορτοκαλι η μπλε η καφε, ακυρα χρωματα... ξερει κανεις τι φταιει? μηπως ειναι η καρτα γραφικων?
probe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μπορεί να ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες η κάρτα γραφικών σου. Θα ήταν καλό να γράψεις τι περιέχει το σύστημα αυτό συμπεριλαμβανομένου και του τροφοδοτικού σου.
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ποια καρτα γραφικων εχεις?μονο σε παιχνιδια στο κανει? κατεβασε τους τελευταιους drivers για την καρτα σου κ επισης κατεβασε το msi after burner η το evga precision κ παρακολουθα την θερμοκρασια της καρτας οταν παιζεις,παντως αυτα τα 2 παιχνιδια ειναι πολυ βαρια
PerfectDark Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ειναι μια nVidea GT 6600 512mb.. το ιδιο πραγμα εκανε παλια πριν αλλαξω τροφοδοτικο και τωρα που αλλαξα παλι το ιδιο.. θα κατεβασω τα προγραμματα που μου ειπες φιλε μου αλλα ποιεσ ειναι οι νορμαλ θερμοκρασιες?
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 φιλε μου η καρτα ειναι αρκετα παλια,βαλε τα προγραμματα κ πες μας,επισης εχει κ fan speed στα προγραμματα βαλτο στο auto αλλιως ο ανεμιστηρας μπορει να δουλευει σε σταθερη ταση κ ας ανεβαζει θερμοκρασια η καρτα,τωρα για την συγκεκριμενη δεν ξερω τις σωστες θερμοκρασιες,πες μας εσυ κ θα απαντησει κ καποιος αλλος
PerfectDark Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 πω ελεος.. μου βγαζει και στο speed fan και στο msi launch error και δε μου τα ανοιγει.. μαλλον θα φτενε τα windows θα κανω φορματ και θα συνεχισουμε το τοπικ αν ειναι
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 μαλλον τα εχει παιξει η καρτα κ δεν την αναγνωριζουν τα προγραμματα,drivers εβαλες?
PerfectDark Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ναι, μολις τωρα κανω και ενα reboot και θα δω αν ξανα κρασαρι
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πριν κανεις format, furmark δοκιμασε το και πες μας πως ειναι η εικονα (η ακομα καλυτερα postαρε φωτογραφια)
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Κατέβασε το πρόγραμμα που σου είπε ο Gi0 ^^ να δούμε η γίνεται. Αυτές της μπλε, μοβ, κτλ οθόνες σου της βγάζει μόνο μέσα στο λειτουργικό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.