Προς το περιεχόμενο

Site για στοίχημα

G-pal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

θα ήθελα να μου προτείνεται site για on-line στοίχημα. Ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο site, και γιατί?

ευχαριστώ

Δημοσ.

ολες οι γνωστές καλές είναι.

προτιμησε καποια που να εχει και ελληνικο site και support.

εγω απο bwin,betfair ,sportingbet, interwetten, expekt δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αναληψη.

αν εχεις IBAN και swiftcode κανεις αναληψη με την ελαχιστη χρεωση σε 3 εργασιμες.

Αν ρωτας για αποδοσεις

μπαινε στο www.betexplorer.com ειναι κατι σαν το skroutz για το στοιχημα.

Εχει αποδοσεις του αγωνα που θες σε ολες τις εταιρίες.

και μια συμβουλη για να μην εχεις εξτρα χρεωσεις απο εταιρια σε εταιρια

και για να μη σου μπλοκαρει καμια καταθεση η τραπεζα

(η alpha κανει κατι μαγκιες τωρα τελευταια)

φτιαξε ενα e-wallet οπως click&buy,moneybookers,neteller πρωτα

για να κανεις αναληψεις καταθεσεις μεταφορες

Δημοσ.

ναι για να γλυτώνεις το συναλλαγμα ,

να μην χρειάζεται να δίνεις την πιστωτική σου κάρτα σε κάθε site Κάθε φορά,

και οταν θες απο το ενα site να μεταφερεις λεφτα σε ενα αλλο να μην χρειαζεται

να πληρωνεις προμηθεια στην τραπέζα.

Ειναι κατι σαν την paypal απλα προς το παρών δεν την δεχονται ολα τα site.

απο αυτές που σου πα μονο bwin έχω δει να έχει paypal.

Δημοσ.

Φίλε μου δες την bet365, για μένα είναι στη κορυφή με διαφορά.

Live chat στα ελληνικά, δεν χρεώνει τίποτα επιπλέον σε καταθέσεις/αναλήψεις και έχει εξαιρετικές αποδόσεις ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά,

από μία συζήτηση που είχα αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το paypal μου,

από τις διάφορες εταιρίες οι bwin, bet365, william hill και betfair..

για αυτές καμιά πιο ιδιαίτερη άποψη ?

Δημοσ.

Μια ερευνα που ειχε διαρκεια 4 μηνες και ψηφισαν 230 ελληνες παίκτες....

Ψήφισαν περίπου 230 χρήστες,αριθμός που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλος,λαμβάνεται όμως ιδιαίτερα σοβαρά υπ’ όψιν ότι οι χρήστες που ψήφισαν δεν ήταν άσχετοι με το στοίχημα,καθώς το site είναι αποκλειστικά στοιχηματικό,συνεπώς προτιμότερο είναι να ψηφίζουν λίγοι και σχετικοί,παρά πολλοί οι οποίοι και δεν έχουν σχέση με το «άθλημα»,αλλά και κάνουν κακό,αφού επηρεάζουν την ψηφοφορία με λάθος κριτήρια,όπως π.χ. ποια εταιρία διαφημίζεται περισσότερο κ.τ.λ.

Παρακάτω δίνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά κατηγορίες,δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα κυρίως στους 3 πρώτους νικητές από κάθε κατηγορία.Οι υπόλοιπες εταιρίες παίρνουν συνολικά και το υπόλοιπο ποσοστό από κάθε κατηγορία,οι οποίες όμως δεν αναφέρονται,ούτως ώστε να μείνουμε στην ουσία της πληροφορίας.Αρκετή εισαγωγή σας κάναμε,πάμε στην ουσία…

http://www.betdays.com/21468.html

Δημοσ.

για bet365 σκέφτομαι..

κάτι που πρέπει να προσέξω ?

Απλα τιποτα! διοτι ειναι Νο1 και εαν κολλησεις καπου μη διστάσεις να μιλησεις με την ελληνική - αψογη εξ πελατών

Αντε κ καλη σου τύχη στα στοιχηματα!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

θα ήθελα να μου προτείνεται site για on-line στοίχημα. Ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο site, και γιατί?

ευχαριστώ

Εξαρτάται το πώς παίζεις στοίχημα...

Αν θέλεις να παίζεις παρολί (2αδες,3αδες ,ναδες) η βετ 365 συμφωνώ είναι μια χαρά.Στα + η μεγάλη ποικιλία ΑΗ αλλά με μεγάλη γκανιότα.

Αν θέλεις να παίζεις μονά δές pinnacle,188bet και φυσικά το ανταλλακτήριο της betfair(αν και ορισμένες φορές αγορές με χαμηλή ρευστότητα αργούνε να ανοίξουνε)

Αν θέλεις σοβαρό live η betfair είναι μονόδρομος.

Αν θές τζογαδόρικο live (π.χ ποια ομάδα θα εκτελέσει το μεθεπόμενο κόρνερ) η βετ365 είναι μια χαρά.Στα σύν οι μπορείς να συνδυάσεις τα live στοιχήματα σε παρολί.

Τα ποιο πάνω τα προτείνω παιρνοντας ως δεδομένο οτι ενδιαφέρεσε για ποδοσφαιρικό στοίχημα.Για αλλα αθλήματα που στηρίζοντα σε χάντικαπ παράλειψε την βετ365 καθώς είναι απαράδεκτη σε γκανιότα.

Γενικά προτίμησε γνωστές εταιρίες και αξιόπιστες.Μην ψαρώνεις απο τα bonus(όσο χειρότερη εταιρεία τόσο και μεγαλύτερο μπόνους )και προσπάθησε γενικά να μην αποδέχεσαι τα μπονους παρά μόνο αν έχεις διαβάσει όλα τα ψιλά γράμματα.

Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα σχεδόν με όλα. Τα μπόνους είναι καλά κατά κύριο λόγο σε όλες τις μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες, αλλά όπως είπες θέλουν πάντα διάβασμα.

Όσον αφορά την pinnacle, είναι μακράν η καλύτερη για μονά αποδεκτά, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί οι Έλληνες παίκτες δεν την προτιμούν καθόλου.

Εξαρτάται το πώς παίζεις στοίχημα...

Αν θέλεις να παίζεις παρολί (2αδες,3αδες ,ναδες) η βετ 365 συμφωνώ είναι μια χαρά.Στα + η μεγάλη ποικιλία ΑΗ αλλά με μεγάλη γκανιότα.

Αν θέλεις να παίζεις μονά δές pinnacle,188bet και φυσικά το ανταλλακτήριο της betfair(αν και ορισμένες φορές αγορές με χαμηλή ρευστότητα αργούνε να ανοίξουνε)

Αν θέλεις σοβαρό live η betfair είναι μονόδρομος.

Αν θές τζογαδόρικο live (π.χ ποια ομάδα θα εκτελέσει το μεθεπόμενο κόρνερ) η βετ365 είναι μια χαρά.Στα σύν οι μπορείς να συνδυάσεις τα live στοιχήματα σε παρολί.

Τα ποιο πάνω τα προτείνω παιρνοντας ως δεδομένο οτι ενδιαφέρεσε για ποδοσφαιρικό στοίχημα.Για αλλα αθλήματα που στηρίζοντα σε χάντικαπ παράλειψε την βετ365 καθώς είναι απαράδεκτη σε γκανιότα.

Γενικά προτίμησε γνωστές εταιρίες και αξιόπιστες.Μην ψαρώνεις απο τα bonus(όσο χειρότερη εταιρεία τόσο και μεγαλύτερο μπόνους )και προσπάθησε γενικά να μην αποδέχεσαι τα μπονους παρά μόνο αν έχεις διαβάσει όλα τα ψιλά γράμματα.

Ελπίζω να βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...