Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy tab brick

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από όσο κατάλαβα το Tab είχε ξεκλείδωτο το τρίκουμπο για να μπει σε Recovery Mode.

Ο poulinos φλάσαρε κάποιες ROM(άρα και kernel) μέσω Odin αλλά δεν μπορούσε να μπει σε Recovery.

Ουσιαστικά αμφιβάλλω αν μετά από φλασάρισμα οποιουδήποτε kernel θα μπορέσει να μπει σε Recovery / CWM mode.

Δεν διαφωνούμε ρε συ, απλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά μια απογοήτευση /δυσπιστία εξέφρασα για το πιθανό αποτέλεσμα.

Ίδωμεν όμως! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ίσως πάλι, o ποιο απλός τρόπος (χωρίς πειράματα), να είναι κάνοντας register στο http://www.samfirmware.com και να επιλέξει να κατεβάσει το τελευταίο επίσημο firmware (P1000XWJMI), το οποίο flashάρεται με Odin.

Αν η Ταμπλέτα κάνει reboot και δεν κολλήσει σε boot loop, τότε θα είναι σα καινούριο. Αργότερα περνάει αν θέλει και το CWM μέσω Rom Manager, αν το κάνει root.

απο το samfirmware δοκιμασα αρκεα αλλα παντα κολλαει οταν παει να ξεκινησει στο Logo.χτες ειπα στον bro να δοκιμασει τα αρχεια μπας και καταφερει να μπει σε recovery mode και αναμενω.χλωμο να πετυχε κατι αλλα οκ.

Φλασαρε μια custom rom.

Μετά την επανεκκίνηση θα κολλήσει πάλι.

Στο σημείο αυτό θα δοκίμαζα να αφαιρουσα την μπαταρία μπας και άνοιγε κανονικά μετά.

Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

χλωμο ο bro να με αφησει να βγαλω την μπαταρια:P.τον βλεπω να το πηγαινει samsung αυριο.σιγα μην το δεχτουν σαν βλαβη και δεν χρεωσουν.

• Moderators

χλωμο ο bro να με αφησει να βγαλω την μπαταρια:P.τον βλεπω να το πηγαινει samsung αυριο.σιγα μην το δεχτουν σαν βλαβη και δεν χρεωσουν.

Μια χαρα παιζει να το δεχτουν. Φυσικα θα πει πως το ειχε κλεισει το βραδυ και μετα ως δια μαγειας το πρωι εβγαλε την οθονη αυτη. Οσο πιο ασχετος το παιξει τοσο καλυτερα. Η λογικη λεει πως πριν απο οτιδηποτε θα του φλασαρουν την επισημη ρομ. Οποτε σβηνονται τα ιχνη. ;)

Ελπιζω μονο να μην ειναι κατι πολυ απλο (που αμφιβαλω με τοσες δοκιμες που εκανες) και ανοιξει αμεσως (οποτε θα δουν τι παιζει). Αλλα και παλι εχω βασιμες υποψιες να πιστευω πως οι τεχνικοι τους ψιλοβαριουνται τις πολλες αναζητησεις. Τουλαχιστον οσοι εχουν μπρικαρει το Galaxy τους και με custom rom, τους το εφτιαξαν free. :)

και εγω αυτο του ειπα να παιξει το χαζο.η να πει οτι του εβγαλε απο το προγραμμα δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα για Update το πατησε και εμεινε εκει.παντως ελεος να μην εχει καποιος την official rom να την περναγαμε

• Moderators

παντως ελεος να μην εχει καποιος την official rom να την περναγαμε

Οντως. Αλλα ρωτησα και στο myphone στο συγκεκριμενο θεμα, αλλα μου ειπαν πως δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει.

Αλλα και παλι, αν προσπαθησες να βαλεις αυτην απο το samsubg firmwares, επισημη θεωρειται. Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι στην ευχη δεν την δεχεται. Δεν ειναι λογικο αυτο παντως, εκτος αν ο αδερφος εμπλεξε με κανενα περιεργο lagfix και/ή αλλαγη Kernel.

δεν ξερω τι πηγε να κανει και το βασικο ειναι οτι εχει φαει πανω πλεον απειρα repartition και Pit αρχεια.απλα εχω δοκιμασει να το flasharo με πανω απο 20 firmwares.αστα .κανα 10 ωρο Plus το παλευα.οτι βρηκα και δεν βρηκα δοκιμασα.ακομακαι αυτα που ελεγαν να το κανετε Euro που περνας πρωτα pit και firmware και μετα το τελικο ουτε αυτο πετυχε.

• Moderators

Οκ, πρεπει να εχει καταστραφει κατι πολυ περιεργο στο os πραγμα το οποιο στην παρουσα φαση (αποστολης στην sammy) σε συμφερει, καθως δεν υπαρχει περιπτωση να σε χρεωσουν :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

sorry για το delay αλλα ετρεχα και δεν εφτανα.εχουμε και λεμε .πηγε ο bro το κινητο στο service καπου και του ΄λενε.η θα το στειλουμε εμεις και θα παρεις καποιες ημερες επειδη πρεπει να το παμε και να το παρουμε πισω η το πας εσυ και στο φτιαχνουν same day.ο bro το εδωσε εκει να το στειλουν μια που δεν τα παει καλα απο τα διαφορα μερη που βρισκεται η καθε εταιρεια.τον παιρνουν τηλ μερικες μερες μετα και του λενε απο το καταστημα οτι η samsung λεει οτι δεν εχει αγοραστει ελλαδα το galaxy.ο bro τους λεει απο ελλαδα ειναι.και του λεει η κοπελα.και εγω το ξερω οτι ειναι απο ελλαδα απλα αυτοι στην samsung λενε οτι δεν εχει αγοραστει εδω και του προτειναν να στειλει την αποδειξη απο το ελληνικο καταστημα με fax.την εχει στειλει και λογικα δευτερα θα τους παρει τηλ να δουν τι εχει γινει.ξερετε τι με εκνευριζει πιο πολυ απο ολα.οτι οταν παιρνεις ενα προιον που κανει τοσα λεφτα πρεπει η εγγυηση του να ειναι Universal παντου στον κοσμο και οχι να σου λενε δεν το πουλανε ελλαδα.στα @@ μου που το πουλανε.εισαστε εταιρεια και αντιπροσωπος της εταιρειας καιοφειλεται να φτιαχνεται τετοια προιοντα ειτε αγοραζονται εδω ειτε στην τζαμαικα.samsung τους πηγε οχι nokia να του φτιαξουν.δεν θα τους πεσει ο κωλ... να φτιαξουν και ενα διαφορετικο μοντελο που απλα ισως εχει αλλο firmware.

ενταξει τελικα δεν ειμαι αχρηστος.ουτε εκανα τιποτα λαθος.ουτε στην samsung καταφεραν να το κανουν Update και recover και αλλαξαν ολη την πλακετα.σημερα το Πηρε πισω ο bro και του περασαν και την νεα ελληνικη εκδοση απευθειας.

ενταξει τελικα δεν ειμαι αχρηστος.ουτε εκανα τιποτα λαθος.ουτε στην samsung καταφεραν να το κανουν Update και recover και αλλαξαν ολη την πλακετα.σημερα το Πηρε πισω ο bro και του περασαν και την νεα ελληνικη εκδοση απευθειας.

πάλι καλά. Πάντως έχει αναφερθεί galaxy να γίνεται μπρίκι επειδή "έλιωσε" η πλακέτα πιθανότατα από απανωτά φλασαρίσματα, οπότε πες του μικρού από εδώ και πέρα να πορευτεί με την official :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...