Προς το περιεχόμενο

Θέλω την γνώμη σας για την Σελίδα μου

streetnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγάκι το >>>>> με χαλάει - μου θυμίζει διαφημιστικό παράθυρο. Ένα λογότυπο θα έκανε τη σελίδα να φαίνεται πιο "επαγγελματική". Επίσης, μου πήρε κάποια ώρα να καταλάβω ότι ο λόγος που δε μου εμφάνιζε τα αποτελέσματα ήταν το ότι έπρεπε να βάλω και το security code - ένα μήνυμα λάθους που να σου λέει ότι πρέπει να το βάλεις κι αυτό είναι απαραίτητο

Δημοσ.

Λιγάκι το >>>>> με χαλάει - μου θυμίζει διαφημιστικό παράθυρο. Ένα λογότυπο θα έκανε τη σελίδα να φαίνεται πιο "επαγγελματική". Επίσης, μου πήρε κάποια ώρα να καταλάβω ότι ο λόγος που δε μου εμφάνιζε τα αποτελέσματα ήταν το ότι έπρεπε να βάλω και το security code - ένα μήνυμα λάθους που να σου λέει ότι πρέπει να το βάλεις κι αυτό είναι απαραίτητο

Συμφωνώ απόλυτα...

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα...

Συμφωνώ και εγώ με τον από πάνω που συμφωνεί με τον πιο πάνω :rolleyes:

Δημοσ.

είναι πολύ μονοδιάστατη η σελίδα και δε μου αρέσει καθόλου το header με τα τεράστια γράμματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...