mageirakos00 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 καλησπερα.ειμαστε 4 μαγειρες και ενδιαφερομαστε να ανοιξουμε μια επισιτιστικη επιχειρηση που να ανλαμβανει παιδικα παρτι, μπουφεδες κατω των 50 ατομων,ρομαντικα δειπνα,καθως και μερικα σεμιναρια μαγειρικης.το μαγειρεμα καθως και η παραθεση της υπηρεσιας θα γινεται κατ΄οικον (οπως και τα σεμιναρια).δλδ ενδιαφερομαστε να μαθουμε αν μπορουμε να πραγματοποιησουμε κατι τετοιο -νομιμα παντα-και ποιες διαδικασιες να ακολουθησουμε. σημειωστε οτι δεν εχουμε και (ουτε θελουμε)χωρο υγειονομικου ενδιαφεροντος(κουζινα) αφου τα φαγητα θα μαγειρευονται στο εκαστοτε σπιτι.ευχαριστω προκαταβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.