koyan Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Καλημέρα παιδιά, Μόλις ξαναεγκατέστησα WinXP στο laptop μου (Fujitsu Siemens Amilo D) και ενώ όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρα, όταν ανοίγω τα παλιά μου txt αρχεία (με notepad ή MsWord ή WordPad) τα ελλήνικά μου τα δείχνει σαν παπάκια. Επίσης, σε εφαρμογές VB που είχα βάλει στα πλήκτρα ελληνικά τα δείχνει και αυτά παπάκια.... Το έχει συναντήσει κανείς άλλος? Ευχαριστώ, Koyan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 TI WIN EVALEELLINIKA?AN OXI VALE REGNION ELLADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Θα πας COntrol Panel --> Regional Settings --> και επιλέγεις ελληνικά σε όλες τις επιλογές. (Δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα να σου πώ...Θα το δώ καί θα επανέλθω σε λίγο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmymad Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Νομίζω ότι κατά την εγκατάσταση, μάλλον δεν εγκατέστησες κάποια κωδικοσελίδα (στο ζητάει κάποια κάποια στιγμή, όταν εμφανίζει επιλογές γλώσσας και πληκτρολογίου κλπ). Βέβαια μπορείς να την εγκαταστήσεις από τον Πίνακα Ελέγχου-Τοπικές Ρυθμίσεις (αν ψάξεις λίγο τις επιλογές θα βρεις μια λίστα από κωδικοσελίδες, από την οποία κάποια που αφορά Ελληνικά δε θα είναι τσεκαρισμένη) αλλά έχει παρατηρηθεί ότι πολλές φορές τα προβλήματα συνεχίζονται και λύνονται μόνο με επανεγκατάσταση και επιλογή της κωδικοσελίδας όταν ζητηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Επανήλθα... Λοιπόν στο Regional Settings θα επιλάξεις στον πρώτο πίνακα τα ελληνικά και επίσης στην επιλογή Advanced... Ελπίζω να είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
searching Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 tora pou to leme ego exo ena telios alokotoproblima ego blepo elinika alla otan exo mp3 kai balo ton explorer tiles ta ellinika den efanizonte sosta oute kai se merika proramata efanizonte sosta ? ti einai auto exo kai allo pc kai ola douleuoun roloi na simioso oti to ena einai oem dell pou exoun problima kai auta pou douleuouneinai ta devilzone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Σας ευχαριστώ όλους. Τελικά αυτό που δούλεψε (και κάποιοι από εσάς μου το είπατε) ήταν: Settings/Control panel/Regional and Language Options/Advanced/Language for Non-Unicode programs to be set up to greek. Thanks all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
md_agis Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2003 Entometaksi ka8e vdomada vlepw 1~2 post gia afto to 8ema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 11 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2003 Tote mallon ego den ksero na kano sosta search.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.