Προς το περιεχόμενο

ψαχνω οθόνη μεχρι 150 ευρώ

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα νομιζω οτι έφτασε να κάνω μια αλλαγη στην 17 " lg που έχω , τα χρήματα που μπορώ να διαθεσω για οθόνη είναι γυρω στα 150 ευρώ θα μπορουσα και παραπάω αλλα η οθόνη δεν θα χρησιμοποιηθεί για ταινίες αφου έχω δίπλα την 42άρα μου , επίσης δεν είμαι gamer απλα θελω να είναι ξεκουραστη και χρειάζομαι αρκετα μεγάλη επιφάνεια εργασίας γιατί θελω να ανοιγω περιπου 4 παράθυρα 800χ600 , δεν με ενδιαφέρει να εχει hdmi όπως καταλαβαινετε απο ότι θυμαμε στα νιάτα μου οι viewsonic ήταν καλές , αλλα και η lg μου αποδιχτηκε σκυλί , μετά απο λιγο ψαξιμο στο eshop βρήκα 2 οθονουλες και θα ήθελα την γνώμη σας , αν και με βλεπω προς την πρώτη..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150552

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169608

ή μηπως να πάω σε 1280 αναλυση στα 180 και το μοντελο της hp http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168372

χωρις dvi ομως ..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν όντως μπορείς να διαθέσεις ~210€, πήγαινε για τη Dell.

Διαφορετικά πήγαινε για μια απ' τις πιο φθηνές που θα βρεις.

Φυσικά, μη δώσεις 180€ για την ΗΡ.

Δημοσ.

210 + μεταφορικα μιλαμε 230 -240 αναλογα το μαγαζι ρε παιδια και απο οτι βλέπω ειναι 1920x1080 μηπως θα βγάλω τα ματακια μου ?

Δημοσ.

Πού μένεις;

Εγώ όσο ήμουν επαρχία την είχα τσιμπήσει από Msystems με μεταφορική η οποία που κόστισε περίπου ~2€.

Όχι μόνο δε θα βγάλεις τα ματάκια σου, ίσα-ίσα που θα τους κάνεις καλό.

Εκτός κι αν έχεις σχετικά μεγάλο πρόβλημα μυωπίας ή θα είσαι σε μεγάλη απόσταση.

Δημοσ.

μπορεις να κανονισεις να στο στειλουν διαφορετικο τροπο αποστολης? , βασιζεσαι με μεταφορικη ομως, θα στην διαλυσουν ρε φιλε ξέρω γω... :whistle:

Δημοσ.

Όχι μόνο μπορείς, στο προτείνουν και οι ίδιοι μάλιστα αν πρόκεται για τέτοιες περιπτώσεις (μιλάω για Msystems που γνωρίζω από πρώτο χέρι).

Έχεις έναν πόντο σχετικά με το άγχος μη γίνει τίποτα, αλλά αν γίνει (που δύσκολα):

1. Πηδ@ς τη μεταφορική.

2. Πηδ@ς το "1" επειδή το after sales support της Dell είναι αψογότατο. Βέβαια αν τους την πας σπασμένη δε νομίζω να σου δώσουν με χαρά καινούρια, αλλά λέμε.

Πάντως τόσο σε μένα, όσο και σε άλλους που την απέκτησαν με μεταφορική, δεν έτυχε τίποτα, τώρα άμα είσαι uber γκαντέμης..

Δημοσ.

210 + μεταφορικα μιλαμε 230 -240 αναλογα το μαγαζι ρε παιδια και απο οτι βλέπω ειναι 1920x1080 μηπως θα βγάλω τα ματακια μου ?

αν δεν εχεις money problem παρτην κ μη σκεφτεσαι οτι ειναι μεγαλη,εγω πηρα την 24 κ θαθελα την 27(αλλα εχει 700 ευρο)

Δημοσ.

Κοίτα, αν πλησιάσεις τα 200€ δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Αν θελήσεις να μείνεις όσο πιο χαμηλά γίνεται, εννοείται ότι πας αλλού.

Δημοσ.

με έχετε πριζώσει τώρα παλιόπαιδα! :cry:

Πραγματικα, αξιζει 1 προς 1 τα ευρω της μπροστα σε ολες τις αλλες οθονες της κατηγοριας στην ελληνικη αγορα. Θα ενθουσιαστεις οπως ενθουσιαστηκαμε ολοι οσοι την αποκτησαμε.

Δημοσ.

Πραγματικα, αξιζει 1 προς 1 τα ευρω της μπροστα σε ολες τις αλλες οθονες της κατηγοριας στην ελληνικη αγορα. Θα ενθουσιαστεις οπως ενθουσιαστηκαμε ολοι οσοι την αποκτησαμε.

τετοια να ακουω παιδιά , σιγουρα για 100 ευρω αξιζει να πάρεις κατι καλό γιατι την οθονη δεν την αλλαζεις , θα την κρατησεις 6-7 χρονια και περισσότερο επισεις καλό είναι που εχει και dvi γιατι υπαρχει περιπτωση να την χρησιμοποιω μερικες φορες με την τωρινη μου 17 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...