boom123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Το insideLook δίνει τη δυνατότατα για κριτικές εταιρειών από υπαλλήλους, ανώνυμα και απλά. Διαβάστε κριτικές και μάθετε τι λένε για την εταιρεία που σας ενδιαφέρει. Κριτικές εταιρειών Σχόλια και παρατηρήσεις περισσότερα από ευπρόσδεκτα.
isay Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλή ιδέα αλλά θέλει προσοχή για να μην βρεθείτε να τρώτε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση. Λείπει ένα καλό FAQ όπου θα αναφέρονται λεπτομέρειες για την ανωνυμία, λογοκρισία και την πολιτική αντιμετώπισης κακόβουλων αναρτήσεων (σίγουρα θα υπάρχουν). Λείπουν όροι χρήσης του site. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα απάντησης απο την εταιρεία.
boom123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Καλή ιδέα αλλά θέλει προσοχή για να μην βρεθείτε να τρώτε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση. Λείπει ένα καλό FAQ όπου θα αναφέρονται λεπτομέρειες για την ανωνυμία, λογοκρισία και την πολιτική αντιμετώπισης κακόβουλων αναρτήσεων (σίγουρα θα υπάρχουν). Λείπουν όροι χρήσης του site. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα απάντησης απο την εταιρεία. Ευχαριστώ για το feedback φίλ. Οι όροι χρήσης και το FAQ ετοιμάζονται.
black_widow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Eίχα σκεφτεί κάποτε να κάνω κάτι ανάλογο αλλά να περιλαμβάνει και κριτικές από όσους έχουν περάσει από συνέντευξη για πρόσληψη . Νομικά δεν ξέρω πώς καλύπτεσαι , ρώτα δικηγόρο. Ενδιαφέρον project , θα το επισκέπτομαι συχνά .
boom123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Eίχα σκεφτεί κάποτε να κάνω κάτι ανάλογο αλλά να περιλαμβάνει και κριτικές από όσους έχουν περάσει από συνέντευξη για πρόσληψη . Νομικά δεν ξέρω πώς καλύπτεσαι , ρώτα δικηγόρο. Ενδιαφέρον project , θα το επισκέπτομαι συχνά . Σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου. Να σου πω την αλήθεια ούτε καν οι ίδιοι οι δικηγόροι δεν ξέρουν ακριβώς Εαν οι κριτικές είναι επικοδομητικές και δεν έχουν σκοπό να προσβάλουν και να βρίσουν...δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Οι υπόλοιπες και είναι αρκετές μέχρι σήμερα δεν θα δημοδιεύοντε καν-. Εξ'αλλου υπάρχουν πολλά σιτε του ίδιου περιεχομένου στας Ευρώπας. Τώρα αυτό με τις συνεντέυξεις και μερικές άλλες ιδέες είναι όλα στα πλάνα για το εγγύς μέλλον.
black_widow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου. Να σου πω την αλήθεια ούτε καν οι ίδιοι οι δικηγόροι δεν ξέρουν ακριβώς Εαν οι κριτικές είναι επικοδομητικές και δεν έχουν σκοπό να προσβάλουν και να βρίσουν...δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Οι υπόλοιπες και είναι αρκετές μέχρι σήμερα δεν θα δημοδιεύοντε καν-. Εξ'αλλου υπάρχουν πολλά σιτε του ίδιου περιεχομένου στας Ευρώπας. Τώρα αυτό με τις συνεντέυξεις και μερικές άλλες ιδέες είναι όλα στα πλάνα για το εγγύς μέλλον. Eπίσης , αυτό που θα φοβόμουν σε αυτό το project είναι η εμφάνιση βαλτών από την εταιρεία που θα λένε μόνο τα καλύτερα για να επηρεάσουν τα αποτελέσματα .
dewn735 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Άσχετο, αλλά μερικά ορθογραφικά λάθη που χρειάζονται διόρθωση: 1. Να είστε ειλικρινής, βασισμένος στην προσωπική εμπειρία σας. 2. Να συμβάλετε μόνο μια κριτική ανά επιχείρηση (ανά περίοδο δώδεκα μηνών). 3. Να μην αναφέρεσται σε άτομα προσωπικά (χρησιμοποιώντας όνομα, αρχικά ή τίτλο) 4. Να μην βγείτε εκτός θέματος ή να κάνετε spam. 5. Να μην χρησιμοποιείται μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. 6. Να γράφεται μόνο Ελληνικά (όχι greeklish)
boom123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Άσχετο, αλλά μερικά ορθογραφικά λάθη που χρειάζονται διόρθωση: Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.