Προς το περιεχόμενο

joomla 1.6 και templates...

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσε η εταιρεία που συνεργάζομαι χώρο και μία εγκατάσταση joomla 1.6 για να φτιάξω ένα site που σκέπτομαι.Βρίσκω στο ιντερνετ πάρα πολλά templates τα οποία οπως καταλαβαίνω είναι version 1.5 και όταν τα φορτώνων με τον loader στον server μου εμφανίζεται μήνυμα του τύπου JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file ή και σε περίπτωση που ο installer το φορτώσει στην λίστα των templates και το επιλέξω μου εμφανίζει λάθος στον κώδικα στην σειρά...τάδε ας πουμε.

Ερωτήσεις:

1) Πως μπορώ να "διορθώσω" τα templates για version 1.5 joomla ώστε να κάτσουν στην 1.6 και να τρέχουν κανονικά;

2) Αν δεν γίνεται το προηγούμενο...πρέπει να αναζήτήσω μόνο templates για 1.6 version;

3) Που μπορώ να βρω μια αξιοπρεπή free λιστα τέτοιων στο ιντερνετ...που ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

Δημοσ.

Απ'οσο ξερω πρεπει να βρεις θεματα μονο για το 1,6...

Εγω χρησιμοποιω το 1,5 επειδη υπαρχουν ηδη πολλα θεματα και προσθετα για αυτο ...

Θεμα μπορεις να φτιαξεις και μονος σου με οτι χαρακτηριστικα θες με το artisteer

Δημοσ.

Αυτά που δεν βρίσκουν το xml file πιθανόν να είναι .zip που έχουν μέσα άλλα .zip αρχεία πχ 1 αρχείο που έχει μέσα πολλά templates. Πρέπει να ξεζιπάρεις αυτό και να εγκαταστήσεις τα αποσυμπιεσμένα αρχεία .zip

free templates βρίσκεις με αναζήτηση στο google, ή στο joomla.org, υπάρχει και το http://www.joomla24.com/ που έχει αρκετά.

Να κατεβάζεις μόνο τα joomla 1.6.

Υπάρχει κι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να φτιάξεις templates για διάφορα cms, μεταξύ των οποίων και joomla (www.artisteer.com), αλλά δεν είναι τζάμπα.

Δημοσ.

δες εδώ

! Λέει κάποια πράγματα που σε γενικές γραμμές θα σε καλύψουν αλλά πάντα εξαρτάτε το template σου πως είναι φτιαγμένο ! Δες και την δομή των βασικών template που έρχονται με το 1.6 και λογικά θα βγάλεις άκρη με τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...