kenmitsakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 θα ηθελα να ρωτησω εχω μια καρτα γραφικων 8800 εχει επανω 2χDVI & S-VIDEO στην μια θυρα DVI εχω την οθονη μου viewsonic θα ηθελα να ρωτησω αν βαλω αλλη μια οθονη στην αλλη εξοδο dvi τη θα κερδισω; μπορει ναμου καποιως τη διαφορα θα εχει; ειναι σαν να εχω δυο υπολογιστες;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δεν θα ειναι σαν να εχεις δυο υπολογιστες. Θα εχεις ενα μεγαλυτερο desktop ή δυο ξεχωριστα desktop, αναλογα με τις ρυθμισεις που θα επιλεξεις.
kenmitsakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δεν θα ειναι σαν να εχεις δυο υπολογιστες. Θα εχεις ενα μεγαλυτερο desktop ή δυο ξεχωριστα desktop, αναλογα με τις ρυθμισεις που θα επιλεξεις. δηλαδη θα σερνω το ποντικη απο την μια οθονη θα πηγενει στην αλλη ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 δηλαδη θα σερνω το ποντικη απο την μια οθονη θα πηγενει στην αλλη ; Υeap.Οπως και τα παραθυρα που εχεις ανοιχτα,ο browser κλπ.Δοκιμασε το,θα σου γινει αναποσπαστη η δευτερη οθονη
kenmitsakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 πηρα και δευτερη οθονη που μου εδωσε ενας γνωστος μου μια 17αρα philips. και εχω την philips την 17'' ως κυρια και σερνοντας το ποπντικη προς τα δεξια εμφανιζεται στην viewsonic 19'' . ειναι ολα μια χαρα απλος πως μπωρο να εχω διαφορετικο φοντο στην καθε μια ; ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ριξε μια ματια στο control panel των drivers της καρτας γραφικων σου. Πιθανον να υποστηριζει τετοια λειτουργια. Διαφορετικα μπορεις να δοκιμασεις το ultramon (shareware) το οποιο μεταξυ αλλων εχει και αυτη την επιλογη, ενω θα σου λυσει τα χερια με τις υπολοιπες λειτουργιες του.
kenmitsakos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μολις εβαλα τον nfs shift 2 μπωρο μπωρο να το βαλω να το βλεπω και τις δυο οθονες γιατι τωρα το βλεπω μονο στην κυρια και στην αλλη βλεπω τον φοντο που εχω αλλα δεν μπωρο να την πιραξω γιατι μολις την πυραξω τσουκ με πεταει εξω απο το παιχνιδι "αυτο ειναι λογικο" .
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Εννοείς να βλέπεις την ίδια εικόνα και στις 2 ή να χωρίζεται στις 2; Γιατί το δεύτερο δεν αξίζει με 2 οθόνες, αλλά με 3.
kenmitsakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 να χωριζεται γιατι αν θελω να βλεπω το ιδιο το κανω απο την αναλυση της οθονης. πως γινεται ;
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αντιλαμβάνεσαι πως αν χωρίζει σε 2 δε θα βλέπεις το race car, έτσι; Ή θα βλέπεις ένα μέρος του, το μισό απ' τη μία και το μισό απ' την άλλη.
kenmitsakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 πες πως γινεται και δεν μου αρεσει- δεν με βολευει θα το αλλαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.