Προς το περιεχόμενο

AMD athlon x3 h x2?

Grindelwald

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να αγορασω εναν επεξεργαστη amd αλλα ειμαι αναμεσα σε 2. ο πρωτος ειναι ο Athlon II X2 260 (sAM3, 3.2 GHz, 2MB) (67€) και ο δευτερος ο Athlon X3 450 (sAM3, 3,2Ghz, 1,5MB)(76€) .προφανως ο δευτερος ειναι καλητερος απο τον πρωτο ομως με προβληματιζει το γεγονος οτι ο πρωτος εχει μνημη 2 mb και ο αλλος 1.5 mb. επηρεαζει καπως αυτο την ποιοτητα του εναντι του αλλου?δεν με ενδιαφερει η τιμη τους εξαλλου η διαφορα ειναι μικρη. πιο πολυ με ενδιαφερει η ποιοτητα διοτι θελω να παρω επεξεργαστη κυριως για gaming και συγκεκριμενα για online παιχνιδια τυπου lineage και aion.

αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω να απαντησει. ευχαριστω εκ τον προτερον !!!

Δημοσ.

http://www.tomshardware.com/reviews/multi-core-cpu,2280.html

διαβασε το link που ανεβασα,την απαντηση θα βρεις την απαντηση στο ερωτημα σου

επιπλεον αν η μητρικη σου εχει acc μπορει και να ξεκλειδωσεις και ενα πυρηνα ακομα ,και να τον κανεις τετραπυρηνο....

τυχαιο ? δεν νομιζω...

Δημοσ.

Φιλε μου εγω θα προτιμουσα τον δευτερο που εχεις και πολλες πιθανοτητες να τον ξεκλειδωσεις με την καταλληλη μητρικη συν οτι ειναι και 3πυρινος και επιπλεον οταν θελησεις να τον πουλησειις πιο μετα που θα τον εχεις βαρεθει θα φυγει και πιο ευκολα

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω ολους που απαντησαν! τα εχω ολα εκτος απο επεξεργαστη. μητρικη εχω την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm . επισης 4 gb ram μια invidia 8400 gs στα 512mb.spyd μπορω να κανω αυτο που μου ειπες να ξεκλειδωσω και εναν τεταρτο πυρηνα ενδεχομενως ? logitech δηλαδη ο 3πυρηνος ειναι καλιτερος ασχετα αν εχει λιγοτερη μνημη απο τον 2πυρηνο? phanishal επισης μπορω να διαθεσω μεχρι 80 ευρω το πολυ για επεξεργαστη.τις τιμες τους τις εχω γραψει και δεν εχουν μεγαλη διαφορα!

Δημοσ.

αυτο το λινκ που δινει ο phanispal δειχνει οτι ξεκλειδωνει ο 450 εαν πετυχεις κομματι που ξεκλειδωνει οσο για το εαν ο 3πυρηνος ειναι καλυτερος απο τον 2πυρηνο κατα την γνωμημου οσο να το κανεις ενας πυρηνας παραπανω ειναι σοβαρη υποθεση

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ ολους! κατι τελευταιο αμα γινεται. η μητρικη υποστηριζει phenom x3 ενω αυτος που θελω να παρω ειναι athlon x3. σε αυτην την περιπτωση τι μπορει να γινει? διοτι ειδα οτι και τα 2 εχουν το ιδιο socket που ειναι συμβατο με την μητρικη.

Δημοσ.

Αυτός αν δε λανθάνω, έχει πάρα πολλές πιθανότητες ξεκλειδώματος σε 4πύρηνο.

Αν δε θες να το ρισκάρεις, πήγαινε στον Χ3 450 που κοιτούσες αρχικά. Κι αυτός έχει πιθανότητες ξεκλειδώματος σε 4πύρηνο.

Δημοσ.

Με τη λογική ότι ξεκλειδώνουν και οι δύο, ο Phenom II X2 550 γίνεται Phenom II X4 και είναι καλύτερος του Athlon II X3 450 που γίνεται Athlon II X4 (αν θυμάμαι καλά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...