caution Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Σε αυτό αναφέρεσαι μάλλον :Crosshair IV Formula 3012 Test BIOS For testing AM3+ CPU Function only, do not update this BIOS while using AM3 or previous type CPUs! Σε περίπτωση αναβάθμιση του bios χάνεται η προς τα πίσω συμβατότητα.
zanzavar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Exploring Input Lag Inside and Out Αρκετά αναλυτικό και ουσιαστικό ταυτόχρονα, για όσους έχουν όρεξη για λίγο διάβασμα.
yiannis_1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 1) Η παγίδα των fps είναι μαρκετινγ κόλπο, όχι τα fps αυτά κάθε αυτά, όπως επίσης και το response time γιατί αν βρεις άνθρωπο που να έχει μάτι που αντιλαμβάνεται κάτι πάνω από 60Hz έλα να μας τον δείξεις. 2) Αντιλαμβάνεσαι προφανώς ότι αυτό που λες περιορίζει την κάρτα γραφικών ώστε να στέλνει 10 frame per sec, άρα και ότι δεν έχει νόημα! Πόσο μάλλον ότι είναι άσχετο με το θέμα που λέμε τόσα posts... 3) Και τώρα έχω και ένα δεύτερο τεστ: βάλε να παίξεις CS σε μία σύγχρονη plasma και αν δεις tearing έλα να μου το πεις, ακόμα και αν τα frames είναι 753. 1)Εγω την διαφορά πάντως απο 50hz->60 την βλέπω και αμα ερχόσουν σπίτι πιστεύω θα την έβλεπες και εσυ.(περισσότερο σαν αίσθηση σβέλτης απόκρισης) 2)όρισε off το vsync ώστε να μην παρκάρει την κάρτα και ξαναδοκίμασε. 3)Το cs δεν μου βγάζει ποτέ για κάποιο λόγο tearing ή τέλος πάντων επειδή παίζει και σε 486 γίνεται τόσο σβέλτα σε δυνατά μηχανήματα που δεν το παίρνεις χαμπάρι. Ακόμα και με μια 15" nec tft 16ms του 1999 tearing δεν εχω δει. Πλάσμα δεν παίρνω που να με πληρώσουν (απο όταν είδα μια σε htpc με καμένο το windows 98 πάνω της σαν υπογραφή...) και γενικά ούτε η panasonic είναι απο τις μάρκες που προτιμώ.
zanzavar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 1) Από 40 --> 50 φυσικά και βλέπω διαφορές εύκολα, από 50 -->60 εγώ βλέπω κάποιος που δεν κυνηγάει τα fps με το τουφέκι ή δεν παίζει παιχνίδια CS δεν θα δει εύκολα. Εγώ μίλησα όμως για πάνω από 60Hz, μιας και πλέον μία σύγχρονη κάρτα γραφικών τα έχει τα 50fps σχετικά εύκολα και ο φίλος που άνοιξε το topic είχε σκοπό να κάνει τα 100fps 150! Από την άλλη η αίσθηση απόκρισης έχει αρκετές παραμέτρους, από το κλικ στο ποντίκι μέχρι την οθόνη και είναι ο συνολικός χρόνος απόκρισης. Στην σελίδα του Anand που παρέθεσα το αναφέρει και το αναλύει διεξοδικότερα. 2) Αν είναι να περιορίσω το pixel response τόσο πολύ και από την άλλη να βομβαρδίζω την οθόνη με frame ποιο το νόημα? Να το κάνω για να επιβεβαιώσω την θεωρία ας πω ΟΚ αλλά τι θα καταλάβω επιπλέον? 3)Θες να με πληρώσεις να πάρω TV plasma? και ειδικά Panasonic? Ή τουλάχιστον, αν βρεθεί κάποιος που να πληρώνει εσένα για να πάρεις, θα μου στείλεις ένα pm? pleaseeeeeeee!!!!! :mrgreen: Σοβαρά τώρα όμως, γνωρίζεις ότι η συγκεκριμένη φίρμα είναι στην κορυφή των plasma, έχει την κορυφή στις 3D plasma. Και επίσης γνωρίζεις ότι οι καλές plasma μετά το απαραίτητο στρώσιμο, πατάνε κάτω τις περισσότερες LCD/LED. Οι κορυφές των plasma απλά είναι κορυφές στις τηλεοράσεις. .........απο όταν είδα μια σε htpc με καμένο το windows 98 πάνω της σαν υπογραφή............... Γι' αυτό λένε για το στρώσιμο, και σου έχουν και DVD μέσα στην συσκευασία για να κάνεις την διαδικασία, όπως και οδηγίες για τις πρώτες ώρες λειτουργίας! Αν ο τύπος που την είχε ήταν άσχετος και την χάλασε με το που την άνοιξε σε φταίει η κακομοίρα η TV. VIERA VT20 Όποτε έχεις χρόνο ρίξτου μία ματιά και θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει αυτή η κυρία!
FaRMaKhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Οταν εννοεις led ελπιζω να εννοεις τις φθηνες και οχι τις Full
Tony_Montana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ακόμα και με μια 15" nec tft 16ms του 1999 tearing δεν εχω δει. Πλάσμα δεν παίρνω που να με πληρώσουν (απο όταν είδα μια σε htpc με καμένο το windows 98 πάνω της σαν υπογραφή...) και γενικά ούτε η panasonic είναι απο τις μάρκες που προτιμώ. Η πιο Απλά... Είμαι άσχετος απο τηλεοράσεις, δεν έχω παει Ποτε ούτε σε σπίτι ούτε σε μαγαζί να δω τηλεόρασεις και δεν υπάρχει ούτε τεχνολογια πλάσμα ούτε μάρκα panasonic. Το Avsforum. και το flatpanelshd είναι ένα ματσο χοντρόι και άσχετοι σε θέματα εικόνας που θέλουν όλοι οφθαλμίατρο.
zanzavar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα... Εκτός αν συγκρίνουμε μία πλασμα των 500-600€ με μία LED/LCD των 1000+€. Σε τηλεοπτικό σήμα/ποδόσφαιρο/HD film είναι ακόμα ο βασιλιάς. Στο μέλλον ίσως περάσουν μπροστά οι LED. LCD/LED θα προτιμήσω αν θέλω μία οθόνη για μόνιμη σύνδεση με υπολογιστή. Την ποιότητα εικόνας που είχαμε με τις τελευταίες CRT την βλέπουμε μόνο με Plasma ακόμα. Λυπάμαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.