Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση από AMD 1090T σε Intel 2600K...Αξίζει?

Bimmermeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πονηρο λιονταρακι ,προλαβες ετσι?

Λοιπον στειλε μου και εμενα ενα p.m. οποτε αποφασισεις αναβαθμιση,μπορει το λιονταρακι εκεινη την περιοδο να μην ενδιαφερεται. :devil:

ειδατε θηραμα και πέσατε με τα μουτρα!!!!:devil:! αναβαθμισε φιλε μου μπας και φτιαξεις κανενα ανθρωπο!!!B)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διευκόλυνση θα κάνουμε στο παλικάρι ρε συ για να μπορεί να αγοράσει κάτι άλλο. :P

Aν και τώρα που το ξανασκέφτομαι αποφάσισα να θυσιαστώ και να παραχωρήσω την θέση μου στο φίλο benign. Χαλάλι του.:lol:

Δημοσ.

Όλο το setup σου είναι άψογο και αστέρι. Την αναβάθμιση λοιπόν την ΞΕΧΝΑΣ και φυσικά την πρόσθεση 2ης κάρτας καθώς αυτή που έχεις είναι υπεραρκετή για την ανάλυση της οθόνης σου. Σε αυτή την οθόνη παίζεις άνετα στα 1080p και με 6870.

Aπο κεί και πέρα δεν έχεις θέμα ούτε απο ψύξη. Η V10 εξακολουθεί να είναι στις top αερόψυκτρες που κυκλοφορούν.

Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον φίλο @Dropsreef ότι πρέπει να επισκεφτείς το thread με το O/C των X6. Tα παιδιά που έχουν ανάλογο setup με εσένα θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές. :)

Μπορείς να στείλεις ένα λινκ από το thread των X6??

Δημοσ.

τωρα το επιασα τρεχουν οι αλλοι με 4 πυρινα και 6 πυρινα για αναβαθμιση και τους λεμε ναι...α..

Δημοσ.

Δεν θα κάνεις τίποτα φίλε μου. Μετά τον Ιούνιο η AMD θα κυκλοφορήσει τους νέους FX επεξεργαστές με αρχιτεκτονική Bulldozer οι οποίοι όπως εικάζει η ίδια η εταιρία θα είναι κατά 50 % ταχύτεροι από τους i7. Από τη στιγμή που έχεις μια τόσο καλή μητρική -η οποία θα είναι συμβατή με τη νέα σειρά με ένα απλό bios update- δεν σε συμφέρει οικονομικά να αλλάξεις ολόκληρη πλατφόρμα.

Επίσης κάποιες από τις διορθωμένες μητρικές έχουν ήδη διατεθεί στην αγορά δεν ξέρω πως προέκυψε η 17η Μαρτίου σαν σημείο αναφοράς από σένα. Κάποιες εταιρίες -π.χ MSI- έχουν ήδη αντικαταστήσει τις faulse εκδόσεις.

Δημοσ.

για αρχή πάρε μία οθόνη στα 120-200 Mhz γιατί με τα 60 της τωρινής μετά τα 60fps....τι 60 τι 70 τι 800fps,κ να μπορούσε να τα δει το μάτι σου ΧΩΡΙΣ το fraps, η οθόνη σου δεν μπορεί να τα απεικονίσει!!!!

~350€ well thrown away!!

Δημοσ.

Ηδη η Asus κυκλοφορησε beta bios (rev 3012) για την Crosshair IV Formula με support για Bulldozer:

ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socketAM3/Crosshair_IV_Formula/CrosshairIV-Formula-ASUS-3012.zip

Σε αυτό αναφέρεσαι μάλλον :Crosshair IV Formula 3012 Test BIOS

For testing AM3+ CPU Function only, do not update this BIOS while using AM3 or previous type CPUs!

Σε περίπτωση αναβάθμιση του bios χάνεται η προς τα πίσω συμβατότητα.

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι, να προλάβω καταστάσεις θέλω -επισήμανση έκανα απλά στο δικό σου post ;) -. Είναι για υποστήριξη των FX και μόνο.

Δημοσ.

Συμφωνουμε αρχηγε, απλως με συμπληρωσες διευκρινιστηκα - ωστε να μην την πατησει καποιος βιαστικος.

Παντως απορω, εχει Phenom II X6 1090T και θελει να τον αλλαξει;

Δημοσ.

για αρχή πάρε μία οθόνη στα 120-200 Mhz γιατί με τα 60 της τωρινής μετά τα 60fps....τι 60 τι 70 τι 800fps,κ να μπορούσε να τα δει το μάτι σου ΧΩΡΙΣ το fraps, η οθόνη σου δεν μπορεί να τα απεικονίσει!!!!

~350€ well thrown away!!

Φίλε μου συγνώμη αλλά δεν....

Γνωρίζεις τι είναι το Hz και τι το Mhz? Γνωρίζεις τι εκφράζει? Τι σχέση έχει το frame per second με τα Hz της οθόνης?

Και για να σου δώσω να καταλάβεις: Αν ένα λαμπάκι που αναβοσβήνει με συχνότητα 1Hz σημαίνει ότι έχει περίοδο Τ=1sec, δηλαδή θα ανάβει κάθε 1 δευτερόλεπτο. Αν η συχνότητα είναι 2Hz σημαίνει περίοδο Τ=0.5sec. Θες να σκεφτείς λίγο τα 60ΜHz ή τα 120Mhz που αναφέρεις?

Για το ανθρώπινο μάτι, είτε η οθόνη σου είναι 60Mhz είτε είναι 600Mhz δεν θα πάρεις πρέφα, δε θα καταλάβεις τίποτα! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε πλέον για LCD οθόνη, γιατί στις οθόνες καθοδικής λυχνίας είχε κάποιο νόημα. Πλέον δεν έχει καμία σημασία, γιατί δεν υπάρχει η έννοια της ανανέωσης (refresh rate) όπως την μάθαμε στις "λάμπες". Μην αναπαράγεις πράγματα που δεν έχουν καμία λογική και σχέση με την πραγματικότητα.

Δημοσ.

Δεν θα κάνεις τίποτα φίλε μου. Μετά τον Ιούνιο η AMD θα κυκλοφορήσει τους νέους FX επεξεργαστές με αρχιτεκτονική Bulldozer οι οποίοι όπως εικάζει η ίδια η εταιρία θα είναι κατά 50 % ταχύτεροι από τους i7. Από τη στιγμή που έχεις μια τόσο καλή μητρική -η οποία θα είναι συμβατή με τη νέα σειρά με ένα απλό bios update- δεν σε συμφέρει οικονομικά να αλλάξεις ολόκληρη πλατφόρμα.

Επίσης κάποιες από τις διορθωμένες μητρικές έχουν ήδη διατεθεί στην αγορά δεν ξέρω πως προέκυψε η 17η Μαρτίου σαν σημείο αναφοράς από σένα. Κάποιες εταιρίες -π.χ MSI- έχουν ήδη αντικαταστήσει τις faulse εκδόσεις.

Βρήκα αυτές της ανακοινώσεις και αναφέρετε στον i7 950, όχι σε όλα τα i7.. γιαυτο μην μπερδευόμαστε.. το θέμα είναι αν ξεπερνά τους i5 2500 – i7 2600 (Που κοστίζουν 190-290 ευρω..) η τους 2 ετών παλιότερους ι7 970++

http://www.techpowerup.com/138328/Bulldozer-50-Faster-than-Core-i7-and-Phenom-II.html?cp=2

Τώρα αν θέλει 100% παραπάνω πυρήνες για να περάσει το 2 ετών 4 πυρήνες… αναμένουμε τα benchmark όταν βγουν. Εγώ βλέποντας αυτά τα τοπικ εδώ πέρα, νόμιζα για όλους τους i7, όχι απλά τους μικρούς.

Και η ερώτηση είναι απλή.. Αν δεν περνά τον 2600 και κοστίζει τα ίδια λεφτά και λίγο παραπάνω.. ποιος ο λόγος να πάρεις amd? Εκτός αν κοστίζουν 150-200 ευρώ..

Το άλλο μισό άρθρο στο λινκ είναι ρουμορ και speculations, εκεί απλά αναμένεις για να δεις τα πρώτα τεστ.

Taking this information into account, the said Bulldozer based processor should synthetically even outperform Core i7 980X six-core, Intel's fastest desktop processor in the market. Built from ground-up, the Bulldozer architecture focuses on greater inter-core communication and reconfigured ALU/FPU to achieve higher instructions per clock cycle (IPC) compared to the previous generation K10.5, on which its current Phenom II series processors are based. The processor is backed by new 9-series core logic, and a new AM3+ socket. AMD is expected to unveil this platform a little later this year.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...