Προς το περιεχόμενο

Android apps

bikey77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα το πρώτο μου Android κινητό και έχω διάφορες απορίες...

Πρώτη και κυριότερη, ποιο είναι το καλύτερο app για ελεγχόμενη πρόσβαση του κινητού στο internet μέσω 3G? Δηλαδή, πως μπροώ να αποκλείσω τυχόν συνδέσεις στο internet με αποτέλεσμα την υπέρβαση του μηνιαίου data plan μου?

Επίσης, ποιες θεωρείτε ότι είναι τα must apps για ένα οποιοδήποτε android κινητό?

Δημοσ.

Για το 3G σου βάλε το 3G Watchdog και από τα settings ρύθμισέ το να σε προειδοποιεί όταν φτάσεις πχ στο 90% του διαθέσιμου ορίου σου και να το κλείνει στο 98% πχ ή όποτε εσύ θες τεσπα. Επίσης ρύθμισέ το να ενεργοποιεί το 3G όταν πάλι ενεργοποιείται το πακέτο σου τον επόμενο μήνα. Θα του ορίσεις το όριο των ΜΒ που έχεις κάθε μήνα. Πότε αρχίζει το πακέτο σου και θα αναλάβει αυτό τα υπόλοιπα.

Τώρα για το ποια apps είναι must σε κάθε android Κινητό. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Για μένα είναι Must 10 πχ εσένα μπορεί να σου είναι άχρηστα και τα 10.

Ρίξε μία ματιά εδώ και πάρε ιδέες τι μπορεί να σου αρέσει

http://www.insomnia.gr/topic/360501-android-applications/

Δημοσ.

Το watchdog το έβαλα και όντως φαίνεται καλό! Υπάρχει τρόπος να ορίσω να μη μπαίνει κανένα app από μόνο του στο internet? Δε θέλω πχ να μπαίνει για να κατεβάζει updates κλπ αν δεν του πω εγώ...

Δημοσ.

Το watchdog το έβαλα και όντως φαίνεται καλό! Υπάρχει τρόπος να ορίσω να μη μπαίνει κανένα app από μόνο του στο internet? Δε θέλω πχ να μπαίνει για να κατεβάζει updates κλπ αν δεν του πω εγώ...

Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής, επιλέγεις αν και με ποιό τρόπο(WiFi ή 3G) θα κάνει updates.

Δημοσ.

Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής, επιλέγεις αν και με ποιό τρόπο(WiFi ή 3G) θα κάνει updates.

Πρέπει να το κάνω σε κάθε εφαρμογή αυτό? Δεν μπορεί να ρυθμιστεί από το τηλέφωνο και να ισχύει για όλες τις εφαρμογές?

Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει να σου πώ την αλήθεια.

Πάντως όποια εφαρμογή έχω που χρησιμοποιεί Internet έχει ανάλογες ρυθμίσεις.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο app που θα κάνει αυτό που θες.

Πάντως η λύση δεν είναι το app αλλά ένα data plan που να σε καλύπτει, για να χαρείς το Android σου και τις δυνατότητές του.

• Moderators
Δημοσ.

Για να καταλαβω, θελεις app σε στυλ διακοπτη On/OFf που να μπλοκαρει την παροχη ιντερνετ σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που το χρησιμοποιουν? Aν ναι, τοτε θελεις το APN on off.

Ή θελεις να μπλοκαρεις την εφαρμογη Χ απο το να συνδεεται αλλα οι υπολοιπες να συνδεονται μονες τους? Σε αυτην την περιπτωση ψαχνεις το DroidWall :)

Αλλα ναι, οπως ειπε και ο Νικος, με ενα data plan ησυχαζεις και χαιρεσαι το τηλεφωνο σου στο μεγιστο.

Δημοσ.

εκτος απο data plan υπαρχει και το wind free 2 go. Με 5 ευρουλάκια 500MB και ησύχασες εκτος και αν κατεβάζεις torrent και ταινίες.

Δημοσ.

Έχω data plan με 500ΜΒ/μήνα απλά μέχρι να δω τι χρήση θα κάνω και κατά πόσο τα 500ΜΒ προσφέρονται για άνετη ή μετρημένη χρήση internet, δε θέλω να μπορούν τα διάφορα apps να συνδέονται από μόνα τους, να κάνουν updates, να στέλνουν/λαμβάνουν δεδομένα και να χρησιμοποιείται το διαθέσιμο limit χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Πλέων όπου και να πας υπάρχει wifi. Το πρώτο πραμα που ζητάω σε μια καινουρια καφετέρια ειναι ο κωδικός WIFi :P

Καλησπερα τι θα παρετε?

Ένα καπουτσινο και τον wifi κωδικό σας :P

Τα 500mb ειναι καλά εκτος και αν σκίζεσε στο youtube (ενα βιντεακι στο τόσο δεν είναι πρόβλημα) η πάς να κατεβάσεις κανα torrent.

Το 3g watchdog pro σου σου λέει ποσα ΜΒ έχεις ξοδέψει, πόσα μπορείς να ξοδέψεις ημερισίως πιά εφαρμογή στα τρώει (το background bandwith των περισσότερων εφαρμογών είναι ψίχουλα) και πόσο θα σου διαρκέσει το plan με τον ρυθμό που τα τρώς.

Δημοσ.

Πλέων όπου και να πας υπάρχει wifi. Το πρώτο πραμα που ζητάω σε μια καινουρια καφετέρια ειναι ο κωδικός WIFi :P

Καλησπερα τι θα παρετε?

Ένα καπουτσινο και τον wifi κωδικό σας :P

Τα 500mb ειναι καλά εκτος και αν σκίζεσε στο youtube (ενα βιντεακι στο τόσο δεν είναι πρόβλημα) η πάς να κατεβάσεις κανα torrent.

Το 3g watchdog pro σου σου λέει ποσα ΜΒ έχεις ξοδέψει, πόσα μπορείς να ξοδέψεις ημερισίως πιά εφαρμογή στα τρώει (το background bandwith των περισσότερων εφαρμογών είναι ψίχουλα) και πόσο θα σου διαρκέσει το plan με τον ρυθμό που τα τρώς.

Το έχω βάλει και είναι πολύ χρήσιμο... μαζί με το APN νομίζω ότι είμαι κομπλέ.

Όχι, δε μπαίνω youtube από το κινητό, πιο πολύ mail, καμία αναζήτηση στο google, άντε κανα facebook... βέβαια, ακόμα δεν έχω συνηθίσει να έχω παντού και πάντα internet και το χρησιμοποιώ λίγο, ίσως στην πορεία, βλέποντας και τις δυνατότητες του κινητού να το χρησιμοποιώ πιο πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα ξερετε κανενα apps για το insomnia για android εκτος του tapatalk

Δεν υπαρχει αλλο νομιζω, αλλα για δες εδω

http://www.insomnia.gr/topic/399780-%CF%84%CE%BF-tapatalk-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-insomnia/

Δημοσ.

Σκέφτομαι για να αλλάξω το πρόγραμμα μου και είμαι μεταξύ 350mb και 500mb. Σίγουρα σε πολύ μεγάλο ποσοστό έχω καλυψη wifi σπίτι-φίλους-καφετέριες...αλλά όλο και από κάπου λείπει όταν το χρειάζεσαι. Η χρήση που κάνω είναι ανανέωση δεδομένων καιρού,facebook απλά να δω τελευταία ποστ και 3-4 γραμμές συνομιλία. και βαριά βαριά κανά shazam να βρω κανά τραγουδάκι. Εννοείτε δεν κατεβάζω..δεν ανοίγω youtube κλπ. Άντε να μπω και με το zougla app να δω καμιά είδηση. Φτάνουν τα 350 ή να πάω αβλεπή για 500;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...