maik42 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 παιδια σκεφτομαι να περασω σε ddr 3 πλατφορμα και θελω να πειτε εαν αξιζει πραγματικα να το κανω. το pc που εχω ειναι της υπογραφης και οι μεχρι τωρα μητρικες μου ηταν της gigabyte που με αφησαν ευχαριστημενο. λογο οικονομικης στενοτητας σταμπαρα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528549 αν εχεται να προτεινεται καμια της gigabyte σε αυτο το ποσο πανω-κατω και χωρις καρτα γραφικων δεν με πειραζει αλλα και μνημες μεχρι 4 giga
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Να αλλάξεις μητρική μόνο και μόνο για να πας σε DDR3 δεν αξίζει. Εκτός κι αν θες να αλλάξεις τελείως σύστημα. Πάντως αν παίζεις παιχνίδια πρώτα κάρτα γραφικών και ενδεχομένως τροφοδοτικό πρέπει να αλλάξεις.
maik42 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Να αλλάξεις μητρική μόνο και μόνο για να πας σε DDR3 δεν αξίζει. Εκτός κι αν θες να αλλάξεις τελείως σύστημα. Πάντως αν παίζεις παιχνίδια πρώτα κάρτα γραφικών και ενδεχομένως τροφοδοτικό πρέπει να αλλάξεις. Φανη οχι δεν ειμαι για να αλλαζω συστημα αλλα επειδη εχω κουτι-τροφοδοτικο-ram παροπλισμενα σκεφτικα να στησω και δευτερο pc. αλλα αφου ουσιαστικα μου λες οτι δεν αξιζει η αλλαγη δεν θα την κανω.οσο για την καρτα γφαφικων μεχρι τωρα καλα τα καταφερνει και αυτη παντα συμφωνα με τις απαιτησεις μου.
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Άμα σκέφτεσαι να στήσεις δεύτερο μηχανάκι, αλλάζει το πράγμα, από σένα εξαρτάται αυτό.
maik42 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 να το σκευτομαι. αυτη η μητρικη στο πρωτο post λεει; ή να κοιταξω κατι σε gigabyte;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.