Προς το περιεχόμενο

Νέο Gaming PC

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγόρα ενός καινούριου PC.Το PC προορίζεται για gaming,internet,ταινίες.Θέλω να πάρω κάτι το οποίο θα το κρατήσω πάνω από 4 χρόνια με κάποια ίσως μελλοντική αναβάθμιση.Δεν έχω πρόβλημα να το πάρω απο κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί ή από το internet.Πόσο πιστεύετε οτι είναι ένα κατάλληλο budget και τι συνθέσεις έχετε να μου προτείνετε?Όσο λιγότερο μου κόστισει τοσο το καλύτερο!Πληκτρολόγιο και ποντίκι υπάρχουν χρειάζομαι όμως οθόνη και ηχεία!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Πώς θα σου πούμε εμείς το κατάλληλο budget για σένα;

Άλλος θα σου πει 800€ για κουτί και άλλος 1200.

Εσύ πόσα μπορείς να διαθέσεις maximum;

Δημοσ.

Με τα 200€ που διαθέτεις για οθόνη παίρνεις αυτή:

Dell U2311

Για το κουτί προτείνω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί η περίοδος αυτή είναι μεταβατική και αναμένονται οσονούπω εξελίζεις όσο αφορά τις πλατφόρμες cpu - mobo και στις 2 εταιρείες.

Απο κάρτα γραφικών προτείνω να κινηθείς σε HD6950 ή GTX560Ti για να είσαι άνετος στα παιχνίδια στην ανάλυση της οθόνης.

Tα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα. :)

Δημοσ.

Ωραία από οθόνη θα παρω την dell!Όταν λες να περιμένω ποσο καιρό περίπου?Ευχαριστώ και πάλι σε όσους απάντησαν :).

Δημοσ.

Πιστεύω πως 2-3 μήνες είναι αρκετός χρόνος για να περιμένω γιατί τόσο καιρό βολεύομαι με ένα netbook που δεν παίζει καν ήχο :P!Οπότε αμα μπορείτε προτείνετέ μου μια σύνθεση με τα σημερινά δεδομένα και θα το σκεφτώ αμα θα περιμένω ή όχι!

Δημοσ.

ram:KINGSTON 1600mhz X2 22.62 €

mobo:ASROCK 870 EXTREME3 82.05 €

ssd:OCZ 60GB Vertex II 112.55 €

hdd:Samsung 1TB SpinPoint 52.77 €

psu:Corsair 650W 85.55 €

cpu:AMD Phenom II X6 1090T 187.37 €

case:Xigmatek Utgard 87.03 €

gpu:ASUS ATI RADEON HD 6950 253.78 €

Συνολο:906,66€ ξεπερνάμε λίγο την τιμή για να βάλουμε και έναν ssd αν δεν μπορείς να τα δόσεις τώρα τον βγάζεις και τον παίρνεις ποιο μετά

Δημοσ.

+1

Πολύ καλή η σύνθεση του Ραφαήλ. :)

Aν μπορείς διέθεσε και ~30€ για μια καλή ψύκτρα ώστε να μπορείς να ανεβάσεις και τον 1090Τ άφοβα.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm

Τα υψηλότερα ρολόγια του cpu θα σου δώσουν ένα boost όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και γενικότερα σε άλλες εφαρμογές.

Το σύστημα αυτό αν βιάζεσαι να αγοράσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις τώρα στα χρήματα που διαθέτεις. Επιπλέον θα σε καλύψει για πολύ καιρό... :)

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια έκανα την παραγγελία τελικά σήμερα μόνο από το μαγαζί e-gate.gr χωρίς ssd και άλλαξα το κουτί σε Thermaltake Armor A90 και το τροφοδοτικό σε Thermaltake 700W APFC σύνολο 817,67 ευρώ!Όλα τα υπόλοιπα τα άφησα οπώς μου πρότεινε ο rafail1994!Τώρα μένει μόνο να παραγγήλω την οθόνη και να αγοράσω ηχεία!Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάποια καλά ηχεία μέχρι 30ευρώ?Αλλίως αμα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αύτη την τιμή μπορώ να διαθέσω μέχρι 50!

Δημοσ.

ενας φιλος εχει παρει αυτα τα Edifier http://www.skroutz.gr/s/317580/Edifier-M1350.html

και ομολογω οτι για τα χρηματα τους εχουν πολυ καλο ηχο..!! αν θελεις κατι απλο και φθηνο. και εχουν και ενσυρματο τηλεχειριστηριο για να βολευεσαι!

αν θες να ξεσηκωνεις τη γειτονια...., δεν κανουν!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...