Προς το περιεχόμενο

ati 5770 ασυχρονη με ram ?

imblish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε man δε βγάζουμε άκρη με τα μισόλογα.

Η φθηνότερη 5770 ξεκινάει από 116€ στην ουσία και φτάνει μέχρι και τα 185€.

Πού τη βρήκες εσύ καινούρια με 90€;

Απ' την άλλη, η GT240 ξεκινάει απ' τα ~65€.

Δημοσ.

κεί είναι το θέμα ... ότι αυτός έτσι μου είπε για να δικαιολογηθεί γιατί δεν μου ανάφερε ότι άλλαξε κάρτες ... ότι η ινίδια έκανε 85 και η 5770 90 "μικρή διαφορα".. τελοσπάντων μετά από φασαρία του γύρισα την κάρτα και μου έδωσε την 5770 μου κάνει κάτι κόλπα αλλα δεν ξέρω τώρα τι φταίει βασικά η μνήμες τρέχουν στα 1333 γιατί άμα τις βάλω στα 1600 σφυρίζουν και ο υπολογιστής άνοιγε 3 sec έκλεινε και ξανάνοιγε.. αλλα αυτό είναι offtopic τωρα που της εχω στα 1333 τρεχει κανονικα

Εχει δικιο ο Φανης,ετσι οπως γραφεις δεν προκειται να βγαλουμε ακρη.Εκτος απο τις τιμες που αναφερεις και ειναι οτι να ΄ναι,καμια σχεση οι ram με την καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνεται? Όλες αυτές τις παπ... αερολογίες... τις έλεγε ο καταστηματάρχης σε αυτόν.

Τί κόλπα σου κάνει η 5770? Αν βγάζει artifacts μπορεί να είναι dead on arrival.

Για τις μνήμες πάντος βάλε τα timing και volt manually στο bios αφού του κάνεις ένα update

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνεται? Όλες αυτές τις παπ... αερολογίες... τις έλεγε ο καταστηματάρχης σε αυτόν.

Τί κόλπα σου κάνει η 5770? Αν βγάζει artifacts μπορεί να είναι dead on arrival.

Για τις μνήμες πάντος βάλε τα timing και volt manually στο bios αφού του κάνεις ένα update

οχι τιποτα τετιο η εικονα ειναι μια χαρα απλα δεν καταλαβαινω πως με την 5770, 4gb ram , i5 sta 2.8 καταφερνει και μου τρωει κοληματα... δηλαδη βαζω το gta 4 Και το call of duty black ops kai βλεπω σχεδον εικονεσ ειδικα το γτα κολαει καθε 3 sec θα δοκιμασω το update tou bios και βλεπουμε

Δημοσ.

Επείσης ελπίζω να εγκαθιστάς τους ποιο πρόσφατους drivers από το site της ATI και όχι από το cd που ήρθε με την κάρτα, και ο δίσκος συστήματος να μην είναι κάνας green ή LP ή καιγω δεν ξέρω ποιος eco στα 5400 rpm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...