Προς το περιεχόμενο

ati 5770 ασυχρονη με ram ?

imblish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πηγα σε ενα καταστημα να παραγειλω ενα υπολογιστη τον παρεγειλα και οταν μου τον εφερε ειχε αλλη καρτα γραφικων απο αυτη που ειχα παραγειλει οταν τον ρωτησα μου απαντησε το εξης

Οτι η καρτα sapphire 1gb 5770 hd svga δεν συχρονιζετε λεει με τις μνημες dual channel τις Kingston sta 1600mhz 4gb πεζει αυτο ? θα εκανε λεει παναδες η οθονη και τρεμουλιασμα ... γιατι μου εβαλε μια gt 240 3 φορεσ κατα την γνωμη μου απο αυτη που παραγειλα

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η vga το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι αν το cpu δεν ήταν αρκετά δυνατό να μην μπορεί να αποδόσει πλήρως. Με τις μνήμες και 1333 και 2200 να ήταν δεν θα επηρέαζαν την λειτουργία της και ειδικά σε καμμία περιπτωση τρεμούλιασμα και θολούρα

Δημοσ.

Για πες μας σε ποιο κατάστημα πήγες..

Ποια ήθελες και ποια ακριβώς σου έβαλε;

σε ενα καταστημα στο ηρακλειο κρητης

ηθελα την

sapphire ati 5770 hd 1gb

και μου εβαλε την

nvidia gt 240 1gb δεν ξερω κατασκευαστη ειτανε στο κουτι

Δημοσ.

Σε ποιο μπακάλικο;

Πόσο είχε η 5770 και πόσο η GT240;

H 5770 είναι σαφώς ταχύτερη.

κατα απο αυτα που μου ειπε εμενα η μια κανει 85 και η ατι λεει 90 ... αυτο που με πειραξε εμενα ειναι οτι δεν το ανεφερε και επρεπε να το διαπιστωσω εγω μετα που τον πηρα

Δημοσ.

Πες μας από πού τον πήρες κατ' αρχάς να δούμε τι ισχύει με τις τιμές.

δεν θελω να θιξω ονοματα θα τον περιποιθω εγω την δευτερα που θα παω απο κει

Δημοσ.

Πού την βρήκες εσυ φίλε μου imblish 90 euro την 5770; Mήπως μεταχείρα; Εγώ ενάμισο μήνα πρίν την φθηνότερη που βρήκα μέσω skroutz και αγόρασα απο

visionstudio 120 euro τώρα που κοιτάω (σκρούτζ) με 116 euro η φθηνότερη, με 90 euro μόνο απο Καναδά άμα βρείς (το έχω ψάξει όμως με την προυπόθεση να έχεις κάποιον συγγενή να σου την στείλει γιατι με τα μεταφορικά θα σου βγεί πάνω κάτω το ίδιο με εδώ) για καινόυρια κάρτα μιλάμε όχι μεταχείρα.

Δημοσ.

καλησπερα πηγα σε ενα καταστημα να παραγειλω ενα υπολογιστη τον παρεγειλα και οταν μου τον εφερε ειχε αλλη καρτα γραφικων απο αυτη που ειχα παραγειλει οταν τον ρωτησα μου απαντησε το εξης

Οτι η καρτα sapphire 1gb 5770 hd svga δεν συχρονιζετε λεει με τις μνημες dual channel τις Kingston sta 1600mhz 4gb πεζει αυτο ? θα εκανε λεει παναδες η οθονη και τρεμουλιασμα ... γιατι μου εβαλε μια gt 240 3 φορεσ κατα την γνωμη μου απο αυτη που παραγειλα

Εγω,μιλαω ειλικρινα,αν μου το ελεγε καποιος αυτο δεν θα μιλουσα καθολου.Μπουνια κατευθειαν και ας πηγαινα και φυλακη.Τι αλλο θα ακουσουμε δλδ σε τουτο τον κοσμο? :huh:

Συμφωνω με τον Φανη,πρεπει να πεις το καταστημα,οχι τπτ αλλο,μπας και γλυτωσεις κανεναν στο μελλον με παρομοια τυχη σαν την δικη σου.

Δημοσ.

Χαχ, ε εντάξει, δε φταίει (μόνο) ο υπάλληλος που κάποιος του έδωσε τη θέση.

Και αν μιλάμε για κανα συνοικιακό μαγαζί (απ' ότι καταλαβαίνω), είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

Αυτο να μου πεις,τι φταιει ο ανθρωπακος που δεν εχει ιδεα του τι λεει.Φταιει αυτος που δεν δινει δουλεια σε ατομα με γνωσεις γιατι αυτοι θα θελουν και μεγαλυτερο μισθο.Ετσι προτιμαει ανθρωπους με λιγοτερες εως καθολου γνωσεις.

Δημοσ.

κεί είναι το θέμα ... ότι αυτός έτσι μου είπε για να δικαιολογηθεί γιατί δεν μου ανάφερε ότι άλλαξε κάρτες ... ότι η ινίδια έκανε 85 και η 5770 90 "μικρή διαφορα".. τελοσπάντων μετά από φασαρία του γύρισα την κάρτα και μου έδωσε την 5770 μου κάνει κάτι κόλπα αλλα δεν ξέρω τώρα τι φταίει βασικά η μνήμες τρέχουν στα 1333 γιατί άμα τις βάλω στα 1600 σφυρίζουν και ο υπολογιστής άνοιγε 3 sec έκλεινε και ξανάνοιγε.. αλλα αυτό είναι offtopic τωρα που της εχω στα 1333 τρεχει κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...