Hamurabi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλημερα παιδια. Θελω να αγορασω ενα ΚΑΛΟ tv tuner για λαπτοπ. Θελω να ειναι δοκιμασμενο ομως-καλο. Μη παρω καποιο και δε μου πιανει τιποτα. ακουω προτασεις... ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Πόσα διαθέτεις; Με εσωτερική κεραία μην περιμένεις και πολλά πάντως.
Hamurabi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 δεν υπαρχει με εξωτερικη κεραια; ναχει ενα καλωδιο με κεραια δηλαδη που να το τοποθετω καπου πιο περα απτο λαπτοπ; διαθετω μεχρι 100 ευρω.
runner1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω το netbook της Advent εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και πριν το καλοκαίρι πήγα και πήρα της Avermedia AverTV Pilot το οποίο υποστηρίζει όλα τα ψηφιακά,αναλογικά,teletext,ραδιόφωνο και GPS!!! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-H810-Aver-TV-Tunner-Pilot-USB-DVB-T-Analogue.htm Με λίγα λόγια τα κάνει όλα και συμφέρει!Απλώς για τα ψηφιακά δεν χρησιμοποιώ το δικό τους πρόγραμμα (γιατί είναι αρκετά βαρύ) αλλά το Speed TV Player! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εγώ το είχα πάρει 80€ και τώρα κάνει 105€!!!!Από το Πλαίσιο το είχα πάρει κι εγώ!25€ πιο ακριβά!
Hamurabi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μηπως υπαρχει κανενα ιδιο καλο με αυτο αλλα χωρις το gps το οποιο δεν χρειαζομαι; και χωρις αυτο λογικα θαναι και χαμηλοτερη η τιμη, μη πληρωσω για κατι πουδ ε θα χρησιμοποιησω ποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.