NiKoS WSN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Για τα windows υπάρχει ένα σημειωματάριο το Notepad++ και θέλω ένα παρόμοιο για τα Linux μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Είδα στο wikipedia ότι μπορεί να μπει το ίδιο στα Linux με το wine αλλά δεν μπορώ α βρω από που το κατεβάζουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Το geany ισως? Ειναι πολυ διαδεδομενο και λογικα θα το βρεις και στο repo της διανομης σου. http://www.geany.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 νομίζω ότι κάνει το notepad++ το κάνουν και τα editors της διανομής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Για τα windows υπάρχει ένα σημειωματάριο το Notepad++ και θέλω ένα παρόμοιο για τα Linux μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Είδα στο wikipedia ότι μπορεί να μπει το ίδιο στα Linux με το wine αλλά δεν μπορώ α βρω από που το κατεβάζουμε... Ποιο Desktop Environment χρησιμοποιείς στη διανομή σου; Για τους default text editors των δύο πιο δημοφιλών Linux DEs (Kate του KDE και gedit του GNOME) υπάρχουν plugins με τα οποία αποκτούν κάποιες από τις δυνατότητες του Notepad++. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ρίξε μια ματιά και στο scribes. Πολλές δυνατότητες και όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.