Προς το περιεχόμενο

e-tax 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι οντως. Εχω τα 64 bit. Δηλαδη τζαμπα το προγραμμα και τζαμπα και τα 7,90;καλα εκει στο ραμ πισω απο κοσμο ζουνε;

eTax 2011 B' Έκδοση

Προβλήματα που λύνει:

1.Μηδενική εκκαθάριση,

2.καταχώριση σε Vista και Windows 7 Professional Edition ή σε εκδόσεις όπου ο χρήστης δεν είναι administrator.

Προβλήματα που ΔΕΝ λύνει:Εκτέλεση στα 64μπιτα λειτουργικά συστήματα (Vista και Windows 7).

Για το θέμα αυτό θα υπάρξει νέα έκδοση πολύ σύντομα.

Δημοσ.

Ναι το είδα. Πίσω από τον κόσμο. Για αυτό και εγώ έχω το virtual box και τρέχω xp και το τρέχω από εκεί. Και όταν βγει με το καλό βλέπουμε!!

Δημοσ.

ευχαριστώ και έψαχνα κάτι, αφού από το epsilon net αργεί να βγει ακόμα.!

Αν και από ότι βλέπω δεν έχει εκκαθάριση φόρου..οπότε..αναμονή..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος της Altec μου βγήκε κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση με τη Βάση Δεδομένων, συγκεκριμένα :

Η σύνδεση με τη ΒΔ δεν είναι εφικτή. Η εγκατάσταση θα συνεχιστεί αλλά θα πρέπει να συνδέσετε την εφαρμογή με την ΒΔ χειροκίνητα.

Και όντως το πρόγραμμα φαίνεται να εγκαταστάθηκε αλλά όταν τρέξω τον Client βγάζει ότι δε μπορεί να συνδεθεί στην ΒΔ και δεν ανοίγει το πρόγραμμα.

Προσπάθησα από το Setup αλλά δεν κατάφερα κάτι..

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Δημοσ.

το etax2011 RAM β΄εκδοση δουλευει για vista αν ανοιξεις

υπολογιστης/C/αρχεια εφαρμογων/NeXTECH SA/etax2011/etax2011 εφαρμογη

ως διαχειριστης και οχι απο το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας

Δημοσ.

Φίλε μου τζάμπα αγόρασες το RAM.

Η altec δίνει δωρεάν το πρόγραμμα xLine – "Φόρος 2011" που είναι 1000 φορές καλύτερο.

Egώ του έκανα τώρα εγκατάσταση και μου λεει 17/03/2011 is not a valid date παροτι μονο του την βαζει και δεν αφηνει αλλαγη

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κανείς να έχει δουλέψει με το etax2011 RAM β΄εκδοση και να μπορεί να μας πει που είναι τα έγγραφα Ε2 και Ε3??? :confused:

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κανείς να έχει δουλέψει με το etax2011 RAM β΄εκδοση και να μπορεί να μας πει που είναι τα έγγραφα Ε2 και Ε3??? :confused:

Το κοιταξα τωρα (δεν το εχω δουλεψει ακομα ) και δεν ειδα να υπαρχουν αλλα εντυπα εκτος το Ε1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου τζάμπα αγόρασες το RAM.

Η altec δίνει δωρεάν το πρόγραμμα xLine – "Φόρος 2011" που είναι 1000 φορές καλύτερο.

το εγκατεστησα μολις τωρα το προγραμμα και δεν μπορω να βρω πως κανω υπολογισμο εκκαθαριστικου. μπορεις να βοηθησεις λιγο ? εχω ηδη δημιουργισει ενα Ε1. τωρα δεν βρισκω επιλογη ''υπολογισμος εκκαθαριστικου'' ή κατι τετοιο.τι κανω?

Δημοσ.

το εγκατεστησα μολις τωρα το προγραμμα και δεν μπορω να βρω πως κανω υπολογισμο εκκαθαριστικου. μπορεις να βοηθησεις λιγο ? εχω ηδη δημιουργισει ενα Ε1. τωρα δεν βρισκω επιλογη ''υπολογισμος εκκαθαριστικου'' ή κατι τετοιο.τι κανω?

και εγω μια απο τα ιδια

Δημοσ.

και εγω μια απο τα ιδια

Πας Εργασίες -> Εκκαθάριση. Ή πατάς απλά το F6.

http://www.4pi.gr/ram/etax2011/

βγήκε νεα εκδοση για 64 μπιτ!

Σε εμένα πάντως δεν γίνεται εγκατάσταση. Λέει ότι έχει νεότερη έκδοση εγκατεστημένη! WTF!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...