caveneo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εγώ το αφήνω όπως είναι και πατώ σύνδεση και είναι όλα οκ. Άφησε κενό το password.
karmike Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πως γίνεται εκκαθάριση της δήλωσης στο xline? Δεν μου το βγάζει σαν επιλογή
DJ_XLR8 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ναι οντως. Εχω τα 64 bit. Δηλαδη τζαμπα το προγραμμα και τζαμπα και τα 7,90;καλα εκει στο ραμ πισω απο κοσμο ζουνε; eTax 2011 B' Έκδοση Προβλήματα που λύνει: 1.Μηδενική εκκαθάριση, 2.καταχώριση σε Vista και Windows 7 Professional Edition ή σε εκδόσεις όπου ο χρήστης δεν είναι administrator. Προβλήματα που ΔΕΝ λύνει:Εκτέλεση στα 64μπιτα λειτουργικά συστήματα (Vista και Windows 7). Για το θέμα αυτό θα υπάρξει νέα έκδοση πολύ σύντομα.
caveneo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ναι το είδα. Πίσω από τον κόσμο. Για αυτό και εγώ έχω το virtual box και τρέχω xp και το τρέχω από εκεί. Και όταν βγει με το καλό βλέπουμε!!
PETROS13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ και έψαχνα κάτι, αφού από το epsilon net αργεί να βγει ακόμα.! Αν και από ότι βλέπω δεν έχει εκκαθάριση φόρου..οπότε..αναμονή..
Monique Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος της Altec μου βγήκε κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση με τη Βάση Δεδομένων, συγκεκριμένα : Η σύνδεση με τη ΒΔ δεν είναι εφικτή. Η εγκατάσταση θα συνεχιστεί αλλά θα πρέπει να συνδέσετε την εφαρμογή με την ΒΔ χειροκίνητα. Και όντως το πρόγραμμα φαίνεται να εγκαταστάθηκε αλλά όταν τρέξω τον Client βγάζει ότι δε μπορεί να συνδεθεί στην ΒΔ και δεν ανοίγει το πρόγραμμα. Προσπάθησα από το Setup αλλά δεν κατάφερα κάτι.. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
vatsis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 το etax2011 RAM β΄εκδοση δουλευει για vista αν ανοιξεις υπολογιστης/C/αρχεια εφαρμογων/NeXTECH SA/etax2011/etax2011 εφαρμογη ως διαχειριστης και οχι απο το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας
atvelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Φίλε μου τζάμπα αγόρασες το RAM. Η altec δίνει δωρεάν το πρόγραμμα xLine – "Φόρος 2011" που είναι 1000 φορές καλύτερο. Egώ του έκανα τώρα εγκατάσταση και μου λεει 17/03/2011 is not a valid date παροτι μονο του την βαζει και δεν αφηνει αλλαγη
miclovlaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Παιδιά υπάρχει κανείς να έχει δουλέψει με το etax2011 RAM β΄εκδοση και να μπορεί να μας πει που είναι τα έγγραφα Ε2 και Ε3???
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Παιδιά υπάρχει κανείς να έχει δουλέψει με το etax2011 RAM β΄εκδοση και να μπορεί να μας πει που είναι τα έγγραφα Ε2 και Ε3??? Το κοιταξα τωρα (δεν το εχω δουλεψει ακομα ) και δεν ειδα να υπαρχουν αλλα εντυπα εκτος το Ε1
firimar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Φίλε μου τζάμπα αγόρασες το RAM. Η altec δίνει δωρεάν το πρόγραμμα xLine – "Φόρος 2011" που είναι 1000 φορές καλύτερο. το εγκατεστησα μολις τωρα το προγραμμα και δεν μπορω να βρω πως κανω υπολογισμο εκκαθαριστικου. μπορεις να βοηθησεις λιγο ? εχω ηδη δημιουργισει ενα Ε1. τωρα δεν βρισκω επιλογη ''υπολογισμος εκκαθαριστικου'' ή κατι τετοιο.τι κανω?
tzotzo Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 το εγκατεστησα μολις τωρα το προγραμμα και δεν μπορω να βρω πως κανω υπολογισμο εκκαθαριστικου. μπορεις να βοηθησεις λιγο ? εχω ηδη δημιουργισει ενα Ε1. τωρα δεν βρισκω επιλογη ''υπολογισμος εκκαθαριστικου'' ή κατι τετοιο.τι κανω? και εγω μια απο τα ιδια
berny Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 http://www.4pi.gr/ram/etax2011/ βγήκε νεα εκδοση για 64 μπιτ!
Bourdoulas Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 και εγω μια απο τα ιδια Πας Εργασίες -> Εκκαθάριση. Ή πατάς απλά το F6. http://www.4pi.gr/ram/etax2011/ βγήκε νεα εκδοση για 64 μπιτ! Σε εμένα πάντως δεν γίνεται εγκατάσταση. Λέει ότι έχει νεότερη έκδοση εγκατεστημένη! WTF!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα