Προς το περιεχόμενο

e-tax 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το περιοδικό RAM μόνο και μόνο για το e-tax 2011. Το οποίο το εγκαθιστώ και δεν εκτελείται. Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα : ¨Πρόβλημα στην επικοινωνία με την Β.Δ. Βάση Δεδομένων ->Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Program Files (x86)\NeXTECH SA\eTaxo2011\eFN.mdb". Ξέρει κανείς τί πρόβλημα είναι αυτό;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι οντως. Εχω τα 64 bit. Δηλαδη τζαμπα το προγραμμα και τζαμπα και τα 7,90;καλα εκει στο ραμ πισω απο κοσμο ζουνε;

Δημοσ.

Τελικά δεν δουλεύει στα 7. Έτσι πέρασα το VirtualBox Manager της Oracle και πέρασα τα XP για να δω αν θα δουλέψει. Και δούλεψε κανονικά, αφού πέρασε πρώτα ότι χρειαζόταν (Dot Net, Visual Basic Runtime 2008,...), αναγκαστικά θα το κάνω από εκεί.

Δημοσ.

ναι οντως. Εχω τα 64 bit. Δηλαδη τζαμπα το προγραμμα και τζαμπα και τα 7,90;καλα εκει στο ραμ πισω απο κοσμο ζουνε;

Αυτό που έχω να πω είναι ότι το site του RAM είναι από τα χειρότερα που έχω δει.

Δεν αναταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση σε περιοδικό τεχνολογίας και το μόνο που έχει είναι μια επιγραμματικη παρουσίαση των άρθρων του περιοδικού.

Μοιάζει περισσότερο με ερασιτεχνική δημιουργία ενός 13χρονού στο Word.

Δημοσ.

Όταν μου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό τί βάζω για να μπω;

έχει ένα αναδυόμενο μενού, που επιλέγεις τη δωρεάν άδεια. (μια επιλογή έχει)

Δημοσ.

Στην εγκατάσταση μου το εμφάνισε αυτό. Τώρα που τρέχω το xline ΦΟΡΟΣ client, δεν μου βγάζει αναδυόμενο μενού.

Δημοσ.

Εδω τι γραφουμε ??

Τίποτα δε γράφεις εδώ. Το client θα τρέξεις.

Στην εγκατάσταση μου το εμφάνισε αυτό. Τώρα που τρέχω το xline ΦΟΡΟΣ client, δεν μου βγάζει αναδυόμενο μενού.

Δεν μπορώ να πάρω screenshot... πάνω δεξιά στο παραθυράκι της άδειας θα πατήσεις στο κουτάκι και θα βγάλει κάτι που λέει Xline εισόδημα free, κάτι τέτοιο... και θα συμπληρώσει μόνο του τα κουτάκια.

Αφού το ανοίξετε μπορείτε να καταχωρήσετε όσους φορολογούμενους θέλετε και να συμπληρώσετε τα έντυπα του καθενός.

Δημοσ.

Ανοίγω το x LIne Φορος Client και ανοίγει ένα παράθυρο ''Στοιχεία εισόδου'' και ζητάει κωδικό πρόσβασης

Μηπώς ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω θα με βοηθήσετε πολύ Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...