Προς το περιεχόμενο

Pc Μονο για Internet&download

El_Creco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...

Εχω αυτον τον υπολογιστη...

Intel P4 3.2GHz CPU

Ati Radeon 9600XT VGA

MSI PM8M-V M/B

MNHMH ram 512MB

Χρειαζεται τιποτα για να μπορω να κανω downloading,σερβαρισμα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ,SKYPE κ.τ.λ. η χρηση του θα ειναι μονο αυτη αντε και κανενα word,excel που και που...

Να σημειωσω οτι τον εχω αθτον τον υπολογιστη απο το 2004-05 αν θυμαμαι καλα στο παλιο σπιτι και τωρα που τον βρηκα ειπα να τον αξιοποιησω :mrgreen:

Δημοσ.

Λίγη extra μνήμη δε θα έκανε κακό, ίσα-ίσα, αλλά δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βρεις σε καλή τιμή.

Κατά τ' άλλα, γι' αυτό που τον θες, καλός είναι.

Δημοσ.

Το μονο που χρειαζεται ειναι Internet !! κατα τα αλλα ειναι μια χαρα το μηχανακι σου. ( αν βρεις αλλα 512ΜΒ θα εισαι κουκλος ! )

** Υπολογισε τα 512ΜΒ στα 10Ε φιλε.

Δημοσ.

Φάνη η δεύτερη που πόσταρες είναι SODimm για laptop. Δεν μας κάνει... :rolleyes: :confused:

Ψάξε λίγο στις αγγελίες φίλε El_Creco. Θα βρεις σίγουρα dimmάκι του 1GB (DDR1) στα €10-15...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδες αλλα απ' οτι ειδα η 512 μουυ ειναι σε 2χ256 οποτε περνω 2χ1gb αναγκαστηκα...περιπου ενα 50αρικο δηλαδη τι να κανουμε.Αμα δεν βρω πουθενα σε αγγελια θα παρω απο πλαισιο.

ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδες αλλα απ' οτι ειδα η 512 μουυ ειναι σε 2χ256 οποτε περνω 2χ1gb αναγκαστηκα...περιπου ενα 50αρικο δηλαδη τι να κανουμε.Αμα δεν βρω πουθενα σε αγγελια θα παρω απο πλαισιο.

ευχαριστω και παλι

MHN βιαζεσαι !! Εχεις δει τα Specs απο το Mobo σου ; Εως ποσα GB σηκωνει ;

Ας πουμε το δικο μου μηχανακι το οποιο το εχω ως δευτερο και παιζω Παλια Games σηκωνει εως 3GB.

Ψαξτο λιγο το θεμα αν δεν βαριεσαι.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ περισσότερη μνήμη μόνο για σερφάρισμα skype και office

Αυτό που χρειάζεται οπωσδήποτε είναι φράσκια καθαρή εγκατάσταση ακόμα και με τα SP3 δεν τρέχει τίποτα,και να περάσεις ελαφροί προγράμματα π.χ. browser=chrome,antivirus=avira/avg και για office το openoffice είναι πολύ ποιο ελαφρύ, και απλά να μην τον πειράζεις δηλαδή να μην του βάζεις προγράμματα που δεν τα χρειάζεσαι.

Στο τέλος της εγκατάστασης κάνεις και μια κλωνοποίηση του c:\(θα κάνεις 2 partition έτσι; ) και όποτε βλέπεις ότι αρχίζει τίποτα κουλά και δεν βοηθάει ο καθαρισμός με ccleaner και ο αποκερματισμός επαναφέρεις αυτόν τον κλώνο.

Και στο κάτω-κάτω αν δεις ότι έτσι σε κουράζει τότε βλέπεις αν βρεις καμιά μνήμη.

Δημοσ.

Φίλε μου έχω εγώ ddr 400 1gb αν θές να στο δώσω γιατί μου είναι άχρηστο..

Και βρίσκεις άλλο ένα gb εσύ

Μόνο να βρώ την απόδειξη γιατί κάπου την έχω θαμμένη :P

Δημοσ.

Φίλε μου έχω εγώ ddr 400 1gb αν θές να στο δώσω γιατί μου είναι άχρηστο..

Και βρίσκεις άλλο ένα gb εσύ

Μόνο να βρώ την απόδειξη γιατί κάπου την έχω θαμμένη :P

Αμε αμα βολευει η τιμη και εισαι απο αθηνα να βρεθουμε να μου την δωσεις γιατι οχι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...