Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση τώρα που το κουτί είναι δωρεάν

SATELLITE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δείτε το θέμα εδώ για συντομία το πλαίσιο για λίγες ώρες ακόμα δίνει δωρεάν κούτι, όποιο σας αρέσει, με την χρήση του κωδικού facebook_ilove_BTO (κατά το checkout).

Αν και έχω ενστάσεις για την συγκεκριμένη αλυσίδα 8α ήθελα την γνώμη σας για την παρακάτω σύνθεση.

ευχαριστώ

post-39768-0-78664300-1299912241_thumb.jpg

Δημοσ.

με ενδιαφέρει η μακροβιότητα του συστήματος σε βάθος χρόνου. χρήση internet, Corel PaintShop Photo, soundforge. οτι δεν έχω βάλει στην σύνθεση το εχω.

Αυτή η προσφορά είναι διαφορετική απο την άλλη που δίνει μόνο ενα turbo-x κουτί, και υσχιεί μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ??// στο site του πλαισιου εκει που συνθετεις υπολογιστη δεν εχει ολα τα κουτια .....γιατι αυτο ?? δεν μπορεις να διαλεξεις απο αυτα που υπαρχουν στην αντιστοιχη κατηγορια με τις θηκες ???

Δημοσ.

οχι δεν εχω, θα χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη για κάποιο διάστημα (εκτός αν έχεις να προτίνεις κάποια άλλη λύση)

Δημοσ.

Ναι είχα να σου προτείνω αλλά όλα είναι πανάκριβα ο επεξεργαστής π.χ από άλλο κατάστημα έχει κάπου στα 170Ε με 180Ε και έτσι κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν θα έχεις πρόβλημα αν πάλι μπορείς να δόσεις κάτι παραπάνω τώρα προτείνω αυτά αν όχι βγάζεις μόνο την κάρτα γραφικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...