Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ^^^ Προς τον τύπο. Η Tt είναι εταιρία σκουπίδι. Χάππι; Συμφωνώ απόλυτα με αυτήν την δήλωση που μόλις έκανα. Παρόλα αυτά δημιούργησε και ένα άψογο mousepad, ήμουν τυχερή να το δω από κοντά και έτρεξα και το αγόρασα από Eshop. Σε ξαναρωτάω, το έχεις χρησιμοποιήσει; Πως σκατά ξέρεις την ποιότητά του; Το έχεις δει; Πως σκατά ξέρεις ότι είναι κιτς. Τέρμα διακριτικός φωτισμός, και αν θες τον χαμηλώνεις/σβήνεις. Η επιφάνεια έχει άψογο synergy με το G500 (και φαντάζομαι με τα περισσότερα Mice) και δεν συγκρίνεται, επιμένω, με clothάκι. Όσο για το μέγεθος, εφόσον αγοράζεις το deathadder και το gayτάδερ της Razer, με τα 7200DPI.. πως σκατά χρειάζεσαι βάση αεροπλάνου ένας Θεός το ξέρει. Παίζει cs όλη η Αλβανία σήμερα, και μου παρουσιάζεις τα παιδάκια σαν Θεούς. Εγώ hl και cs rockαρα (σε άπειρα lan/nets) μετά το doom τύπε, you dont amaze me at all. Καλά θα ήταν να έκανα καριέρα στο cs, θα κρατούσα και την 15άρα την tft και τον παλιό καλό celeron, θα ντυνόμουν και χίπισσα και θα άκουγα και doors.. θα έβαζα και πινακίδα σε ένα γάιδαρο και πάει λέγοντας... CS έπαιζα και με γύψο στο δεξί χέρι μια εποχή και σε καρεκλάκι χωρίς χερούλι παρακαλώ. Το cloth και η razer σε μάραναν. GAMERS FOR GAMERS, BY GAMERS TO OTHER GAMERS. WE GAMERS, GAMERS. Ω GAMERS. Στην τελική κάντε ότι γουστάρετε, αν θέλετε να σκάσετε 50€ για ένα mousepad επειδή έχει μαγικές "ίνες" και imba marketing.. δικό σας πρόβλημα. To Pad μου μόλις 14€ το αγόρασα. Klein..
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 πωωωω πωπωπωπω, δεν μας αρκούσαν οι γυναίκες έξω στο κράξιμο ήρθαν και εδώ :mrgreen: :mrgreen:
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ^Βαρέθηκες τη ζωή σου; :Ρ γααααμησέτα :confused: :confused: σε λίγο χρονικό οι βουλή θα έχει μόνο γυναίκες http://www.youtube.com/watch?v=Fk2C9uk662g http://www.youtube.com/watch?v=Yna7xBWdZUQ&feature=related
kebinB Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 καημενη ηρέμησε. σου εξήγησα μιλάμε για comptetive gaming. δεν παιζω με deathadder. και ναι το χρειαζομαι το μεγάλο pad κάτσε με το thermaltake με τα κιτσ λαμπιονια και βαρα πιου πιου να ευχαριστιέσαι τη ζωη σου. me out.
atropa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 http://shop.steelseries.com/index.php/surfaces/steelseries-sands.html steelseries ss μαζι με αυτο.. http://www.nzxt.com/new/products/gaming_mice/avatar nzxt avatar.. 2 χρονια τωρα ειναι ποοοολυ χαρουμενος με της επιλογες μου!
ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Σκεφτομαι να παω σε κατι απο αυτα που μπορω να βρω αμεσα,σε καποια καταστηματα.Εχω καταλυξει στα παρακατω: 1.steelseries QcK-13ευρο 2.sphex-15ευρο 3.ROCCAT SENSE GAMINGPAD ADRENALIN BLUE-20ευρο 4.Razer Destructor-35ευρο Ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες τους και ποιο ειναι καλυτερο ή ποιο θα προτιμουσατε εσεις? Ισχυουν ακομη οι προτασεις και για κατι αλλο! Και στην περιπτωση που περιμενω να παρω απο αμερικη,το Razer Destructor και το Razer Scarab,ειναι περιπου στην ιδια τιμη,37$(27ευρο) και 35$(25ευρο),αντιστοιχα! Razer Destructor vs Razer Scarab? Εδω που ειμαι το Razer Destructor στα 35ευρο(+8ευρο),ενω το Razer Scarab στα 40ευρο(+15ευρο!!!)! Ποιο απ'τα δυο? Αν παρω ενα απ'τα δυο,μονο απο αμερικη!Ειδαλλιως,παω για τα πρωτα 3 που αναφερα πιο πανω!
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μήν δίνεις τόσα πολλά χρήματα ρε σύ πάρε το Sphex και θα είσαι μιά χαρά.. Εγώ θα έλεγε τα δύο πρώτα αλλα προσωπικά το Sphex μου έχει κάτσει καλύτερα (και για τους περίεργους, ναι τα έχω δοκιμάσει δέν τα έχω δεί απλά)
ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μήν δίνεις τόσα πολλά χρήματα ρε σύ πάρε το Sphex και θα είσαι μιά χαρά.. Εγώ θα έλεγε τα δύο πρώτα αλλα προσωπικά το Sphex μου έχει κάτσει καλύτερα (και για τους περίεργους, ναι τα έχω δοκιμάσει δέν τα έχω δεί απλά) Αυτο λεω και γω.Σα πρωτο mouse pad,να παρω ενα απο τα 2πρωτα και πιο μετα,αν ποροθω περισσοτερο(που ελπιζω πως δε θα το κανω)παω σε κατι αλλο πιο "καλο"!
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μια χαρά είναι αυτά δέν χρειάζεται τίποτα ακριβότερο φίλε μου.
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ρέπει να έχεις και το κατάλληλο ποντίκι, άποψή μου είναι πως και το πιο ακριβό ποντίκι pad να έχεις άμα δεν λέει το ποντίκι να καθίσει πάνω του........
gfn85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μήν δίνεις τόσα πολλά χρήματα ρε σύ πάρε το Sphex και θα είσαι μιά χαρά.. Εγώ θα έλεγε τα δύο πρώτα αλλα προσωπικά το Sphex μου έχει κάτσει καλύτερα (και για τους περίεργους, ναι τα έχω δοκιμάσει δέν τα έχω δεί απλά) Όντως το Shpex είναι γ@μ@τ0!
ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αυτο λεω και γω.Σα πρωτο mouse pad,να παρω ενα απο τα 2πρωτα και πιο μετα,αν ποροθω περισσοτερο(που ελπιζω πως δε θα το κανω)παω σε κατι αλλο πιο "καλο"! Tωρα,πιστευω οτι το επικρατεστερο και ισως η πιο save αγορα για μενα,ειναι sphex. Ειναι το μονο που δοκιμασα για αρκετο καιρο(ενα μηνα κ κατι) σε συνδιασμο με το ποντικι που θα παρω! Φυσικα παιζει και η περιπτωση να παω σ'ενα καταστημα και οποιο απ'τα δυο(steelseries QcK,sphex) βρω ή μ'αρεσει απο κοντα να το παρω!
ATiTool Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ektora μην συγκρινεις το Sphex με το Destructor ουτε το Destructor με το Scarab. Το Sphex ειναι ενα μικρο casual mousepad που ποτε του δεν θα φτασει ουτε το Destructor αλλα ουτε και το Scarab. Και το Destructor βγαλε το απο το μυαλο σου τελειως γιατι ειναι πλεον εχει βγει το Scarab οπου ειναι η αναβαθμηση του Destructor. Το Scarab ειναι πολυ καλυτερο απο το Sphex και το βασικοτερο ειναι οτι πανο στο Scarab το Naga δουλευει οπως σου ειπα και σε ενα προηγουμενο θεμα σου,ΑΡΙΣΤΑ! Αφου το ψηνεις που το ψηνεις το θεμα παρε το Scarab και αστο το Sphex,κοιτα να μινεις ευχαριστημενος πρωτα και ασε τα υπολοιπα σε δευτερη μοιρα. Επισης μην συγκρινεις soft pads με hard pads.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.