ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μιας και λυθηκε το θεμα με το ποντικι,τωρα ψαχνω και ενα mouse pad. RAZER SPHEX Razer Goliathus Omega RAZER DESTRUCTOR Razer Scarab Εκτος απο τα πιο πανω mousepad της razer,ποιες αλλες επιλογες εχω ή μου προτινετε?
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εγώ εχω το roccat sense Adrenaline blue. Καλό φαίνεται.
asbatey Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 εγω πηρα απο αμαζον το ozone ground level-xt.μια χαρα ειναι,ριξτου μια ματια αν θες
erziko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 steelseries QcK ειναι αρκετα καλο και φθηνο . και το deathadder μου δουλεβει τελεια
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ποιο mouse πήρες ρε αρχηγέ; Εγώ έχω κάτσει σε ένα μύριο πισιά.. και νομίζω ότι έχω καταλήξει στα καλύτερα.. ΜΑΚΡΑΝ. Όποιος Gamer κάθεται στο PC μου μένει μ__ας με την άνεση του δεξιού του χεριού. G500 με Thermaltake FlarePad. Έχουν απίστευτη χημεία. Το FlarePad δεν είναι πολύ μεγάλο (σε αντίθεση με τις κουμούτσες που βγάζει η Razer), αλλά φυσικά είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ! Όποιος διαφωνεί για το μέγεθός του πραγματικά κάτι δε κάνει σωστά. Η επιφάνεια του είναι όλα τα λεφτά, είναι πανέμορφο (ειδικά στο σκοτάδι επειδή έχει και φωτάκια γύρω γύρω), είναι κυριλέ, καθαρίζεται με πανάκι.. και αν διανοηθείς την κατασκευή του πραγματικά απορώ πως δεν είναι TOP σε λίστες με gaming parts. Your choice.. δε λέω περισσότερα επειδή βαριέμαι.. ψάξου. Δική μου συμβουλή, μακριά από Razer και soft-cloths.
Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Σπάσε το κατεστημένο και πάρε RAZERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR και mouse και mousepad ΠΟΛΥ καλό: http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169419500/categoryId.35208900 Το έχω και εγώ (αυτό και του black ops )
ektor7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Σκεφτηκα να παρω τωρα ενα φτηνο,δλδ ή το steelseries QcK(που προτινε ο erziko) ή το RAZER SPHEX του Doc1355.Μιας και που τα εχουν αμεσα διαθεσημα στα καταστηματα που εχω προσβαση.Μορει και το λιγο πιο ακριβο ROCCAT SENSE GAMINGPAD ADRENALIN BLUE του kosmasgr! Αλλα,επειδη το naga epic το βλεπω για τον Απριλη να ειναι διαθεσημο,σκεφτομαι επισης οτι θα μπορουσα να παρω ενα μεχρι 35ευρο ή 45$(πανω κατω) απο το amazon.com(Θα ερθει με το θειο το πασχα)! Τι πιστευετε,αξιζει να δωσω παραπανω ή να διαλεξω ενα απο τα 2 πιο πανω που αναφερα? Εξηγω οτι δεν εχω καθολου εμπειρια απο mouse pad και δε μπορω να καταλαβω απο τα reviews ποσο καλο μπορει να ειναι! Το Flare Pad που αναφερε το κοριτσι για pc, φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον και ελκηστικο(υπαρχει και σε wireless? ),αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα,γιατι στα περισσοτερα eshop ειναι εξαντλημενο και στα μαγαζια εδω που ειμαι,δε υπαρχει καν!Θα το ξανα κοιταξω αν αποφασησω να παρω απο Αμερικη!
thinlizzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Συμφωνώ για το Sphex. Εμ ποιοτικό, εμ σχετικά οικονομικό, εμ ανθεκτικό.
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Συμφωνώ για το Sphex. Εμ ποιοτικό, εμ σχετικά οικονομικό, εμ ανθεκτικό. +1 για το sphex. To έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο στα χρήματα αυτά. Εγώ μάλιστα το είχα πάρει προ μηνών απο pc1 στα 12€. Επίσης το γεγονός ότι είναι πολύ - πολύ λεπτό + ανθεκτικό (το καθαρίζω με υγρό πανάκι σχεδόν καθημερινά και δεν παθαίνει τίποτα) + κολλάει στο γραφείο και δεν κουνάει ρούπι, για μένα αποτελεί best buy.
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Γιατί το καθαρίζεις ωρέ; Λες να το κάνω κι εγώ; :Ρ
LeoNaXe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 μάγκες και εγω ενδιαφέρομαι για mouse pad μιας και έρχεται ο υπολογιστής το σαββατοκύριακο. με ενδιαφέρει απλά να μην ξεπερνάει τα 20 ευρω (και τα μεταφορικά να είναι μέσα)
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ορίστε, είμαστε ήδη τρεις στο συγκεκριμένο thread με το SpehX
LeoNaXe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/Razer-Sphex-Silm-Gaming-Mouse-Skin-Surface-Pad-Mat-Mats/150521027719/item μια χαρά είναι η τιμή του φαντάζομαι (μάλλον θα γίνουμε 4 :mrgreen: )
Doc1355 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 είμαστε 4 έλα να γίνουμε 5 http://www.e-plaza.gr/index.php?target=products&product_id=33798
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.