Προς το περιεχόμενο

δημιουργία site (θέμα εικόνες)

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες

ένας φίλος μου που είναι φωτογράφος ενδιαφέρετε να ανοίξει για αρχή μια απλή ιστοσελίδα που θα έχει εικόνες διάφορες εικόνες.

να φορτώνει σε διαφόρους κλάδους (γάμους, βαφτίσια κ.α.) και τέτοια (πιστεύω να καταλαβαίνεται :mrgreen: :mrgreen:

τωρα θέλω να ρωτήσω, απο που να αγοράσω το domain μιας και είναι .com και που να κάνω το host? εγώ σκέφτομαι να το κάνω μέσω joomla, υπάρχει κάποιο καλύτερο?

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες

ένας φίλος μου που είναι φωτογράφος ενδιαφέρετε να ανοίξει για αρχή μια απλή ιστοσελίδα που θα έχει εικόνες διάφορες εικόνες.

να φορτώνει σε διαφόρους κλάδους (γάμους, βαφτίσια κ.α.) και τέτοια (πιστεύω να καταλαβαίνεται :mrgreen: :mrgreen:

τωρα θέλω να ρωτήσω, απο που να αγοράσω το domain μιας και είναι .com και που να κάνω το host? εγώ σκέφτομαι να το κάνω μέσω joomla, υπάρχει κάποιο καλύτερο?

Απο παντού μπορείς να αγοράζεις χώρο και domain σε

Com , κανε

Μια αναζήτηση στο γοογλ και θα βρεις άπειρα site

Αν επιλέξεις ελληνικό πάροχο θα τρέχει λίγο ποιο γρήγορα το site σου

Το καλύτερο κατ εμε είναι το παπακι, αλλα άμα πας εκεί πρέπει να κανείς πολυ προσεχτικά register, θα σου βγαλει δέκα μηνυματα για να αγοράσεις ηλιθιες Υπηρεσιες τους, απο ξένους το hostmonster με είχε ικανοποίηση αρκετά, αν και παρότι έλεγε απεριόριστο χώρο , μου στελναν μηνυματα οτι επειδή είχα 50000 αρχεία καθυστερούσα τους servers τους

Και ένα μήνα πριν μου λήξει η συνδρωμη έφαγα suspended

ναι το joomla ( κατεμε) το καλύτερο free cms

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες

Εγώ για σερβερ προτείνω tophost (ελληνική με πολύ καλό και άμεσο support -είσαι δεν είσαι πελάτης-). Εκεί έχει και domains με 8,5ευρώ το χρόνο που είναι φτηνό (βέβαια υπάρχουν και φτηνότερα) (η εταιρία σου παρέχει free μεταφορά σιτε δομαιν κλπ) επίσης στο πακέτο που θα πάρεις θα μπορέσεις να προσθέσεις στο πανελ 130 εφαρμογές όπου μέσα σε αυτές είναι το joomla,wordpress,drupal klp

Δημοσ.

domain στο www.domains24.gr

host στην Phox ή στο papaki.gr

Για τους hosters δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν τους ξέρω προσωπικά αλλά για το domain γιατί να το πάρει από εκεί είναι ακριβά

Δημοσ.

δηλαδή εγώ τώρα θα πάρω το domain και μετά θα πρέπει να βρώ άλλο σιτε για να κάνω το hosting?

Δημοσ.

δηλαδή εγώ τώρα θα πάρω το domain και μετά θα πρέπει να βρώ άλλο σιτε για να κάνω το hosting?

δεν είναι ανάγκη πχ στο σιτε που σου έδειξα εγώ τα έχει και τα δύο υπάρχουν όμως και άλλα παρόμοια αντίθετα υπάρχουν και χωριστά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...