Προς το περιεχόμενο

ΣΚληρός Δίσκος 2TB!

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις επόμενες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο στα 2TΒ. Έχω δει αυτόν μέχρι τώρα http://www.skroutz.gr/s/86003/Seagate-External-Desktop-2TB.html και υπάρχει πιθανότητα να τον παραγγείλω ακόμα και αυριο. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο ? Εύρος Τιμής : εως 115 euro , Space : 2TB

• Super Moderators
Δημοσ.

Δες και αυτόν σε USB 3.0 αν σ' ενδιαφέρει.

holy sith, 98 euro (+5 μεταφορικα) ?!?! :shock:

Δεν έχω usb 3.0 στο pc αλλά μπορώ να πάρω μετατροπέα έτσι?

δεν είναι ανάγκη, παίζει κανονικά σε usb2.0 με τα όρια που θέτει αυτό και όταν αναβαθμίσεις το PC που λογικά θα έχει η μητρική usb3.0 θα είναι έτοιμος ο δίσκος για μεγαλύτερες ταχύτητες :-)

Δημοσ.

επειδή είμαι φοιτητής χρησιμοποιώ λάπτοπ και θέλω να εκμεταλευτώ στο έπακρον τις δυνατότητες του σκληρού άρα μάλλον θα αγοράσω.Ποιον μου προτείνεται τελικά ? Πραγματικά ειμαι σε δίλημμα. Δεν θα χρησιμοποιώ το 3.0 για κάποιο χρονικό διάστημα εστω...και ειναι +18 euro! So τι λέτε?

Δημοσ.

τελικά ναι ... 125 euro άρα χλωμό!

πριν λίγες ώρες μου τον έβγαζε 98 στο κατάστημα! Κρίμα!

Δημοσ.

Χτύπα τον Seagate.Τον έχω 3 μήνες δουλεύει σχεδόν συνέχεια και δεν μασάει πουθενά.Τον έχω στο media player με κανα tera ταινίες και ακομα ένα tera ως games για το ps3.Τον είχα πάρει στα 109 και ειδικά τώρα που έχει πέσει και άλλο αξίζει με τα χίλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...