Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εγω ειμαι φοιτητης των εφαρμοσμενων μαθηματικων στο ηρακλειο...εψαξα αλλα μοθ λεει οτι το τμημα μου δν ειναι στην λιστα για τα δωρεαν προγραμματα...μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει...? Να σε βοηθησουμε, αλλα πως?
kostas281290 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Να σε βοηθησουμε, αλλα πως? απλα μηπως υπηρχε καποιος που σπουδαζε στο ιδιο πανεπιστημιο και καταφερε να βρει μια λυση....σε ευχαριστω παντως γιαα το ενδιαφερον
xania4ever Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως επειδή έχω 2 msdnaa μπορώ να δώσω ένα 32bitο key για τα professional τα 7άρια σε όποιον τα χρειάζεται πραγματικά αυθεντικά...
Grobath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μπορεί να μου πεί κάποιος αν έχει πρόβλημα με την υπηρεσία; Γιατί όταν πάω να μπω μου βγάζει σφάλμα και με την σχολή που επικοινώνησα (ΑΠΘ) μου είπαν ότι είναι πρόβλημα της Microsoft. Αμα είναι εύκολο ας δοκιμάσει κάποιος και να postarei αν έχει το ίδιο πρόβλημα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Υeap. Παρουσιαστηκε σφαλμα και εδω. Απο οτι βλεπω -ειχα καιρο να μπω- εχουν ανανεωσει το site, οποτε υποθετω πως θα επανελθει συντομα και η πληρης λειτουργια του.
Grobath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Από την παρασκευή είναι έτσι και ακόμα να το φτιάξουν... Άντε να δούμε ποτε θα το κάνουν.
bratsakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Για τους καινουργιους και windows 8 Πλεον! Microsoft Windows 8 Language Pack 64-bit (Multilanguage)
bratsakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Έχω Windows 7 Pro 64bit ΕΝ που έχω κατεβάσει από την σχολή μου και θέλω να εγκαταστήσω την ελληνική γλώσσα.Κατέβασα το Windows 7 Language Pack (x64) πάλι από την σχολή αλλά δεν μπορώ να την περάσω. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει; Αν ναι, πως;
Deathy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η σχολή σας δεν είναι καταχωρημένη στο ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ. Το τμήμα στο οποίο ανήκετε δεν έχει πρόσβαση στο MSDN Academic Alliance. !@$#@!#%!@%!@$@!$!@#
andreapaog328 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 κοίτα να μπείς σε αυτο που είναι msdnaa.(το πανεπιστημιο σου).gr. και μένα απο πάτρα δε μπαινει σε αυτό. αλλα στο msdnaa.upatras.gr μπαινει κανονικά...
Sirios8e Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει να μου πει καποιος επειδη εχω home premium και θελω ενα dvd με ενσωματωμενο το sp1 αν τα windows της συγκεκριμενης ιστοσελιδας μπορω να τα κατεβασω (προφανως θα ειναι γνησια). Ευχαριστω -- http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproinstall/thread/c0e78d7a-883d-4caa-a8c0-1e127a14612a
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει να μου πει καποιος επειδη εχω home premium και θελω ενα dvd με ενσωματωμενο το sp1 αν τα windows της συγκεκριμενης ιστοσελιδας μπορω να τα κατεβασω (προφανως θα ειναι γνησια). Ευχαριστω -- http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproinstall/thread/c0e78d7a-883d-4caa-a8c0-1e127a14612a Φυσικα και μπορεις να τα κατεβασεις, αντιμετωπισες καποιο προβλημα στο download?
Sirios8e Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Φυσικα και μπορεις να τα κατεβασεις, αντιμετωπισες καποιο προβλημα στο download? Οχι, αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω αν η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι της microsoft γιατι γνωριζω οτι δεν δινουν δωρεαν download τα windows γενικα.
Gigamestin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οχι, αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω αν η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι της microsoft γιατι γνωριζω οτι δεν δινουν δωρεαν download τα windows γενικα. αν οντως δίνουν δωρεάν download γιατι δεν μας δινουν και serial key.πρεπει να αγορασουμε η μας τα εχει ενεργοποιημενα απο πριν? οσον αφορα το δωρεαν λειτουργικο του υπουργειου παιδειας σπουδαζω στο τμημα αυτοματισμου και δεν μου εμφανιζει κατι οτι μπορω να το κανω download
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα