Προς το περιεχόμενο

galaxy s2 τιμη κ προπαραγελλια

marvelakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ενώ π.χ. το Galaxy S έχει "φάβα" GPS!)...

δεν σκόπευα να συμμετάσχω σε ένα θέμα καταδικασμένο σε αδιέξοδο, αλλά οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι σε ορισμένα πράγματα (όπως αυτό που παραθέτω) είσαι βαθιά νυχτωμένος. Σου το λέω για να μην εκτεθείς. Ευγενικά, με τα εξαιρετικά ελληνικά μου, και έχοντας αφήσει προ πολλού το σχολείο (ως μαθητής).

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν σκόπευα να συμμετάσχω σε ένα θέμα καταδικασμένο σε αδιέξοδο, αλλά οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι σε ορισμένα πράγματα (όπως αυτό που παραθέτω) είσαι βαθιά νυχτωμένος. Σου το λέω για να μην εκτεθείς. Ευγενικά, με τα εξαιρετικά ελληνικά μου, και έχοντας αφήσει προ πολλού το σχολείο (ως μαθητής).

Απλά η λέξη "fix" έπαιξε πολύ στο SGS για αυτό μάλλον τα έγραψε αυτά.

Lagfix

GPS fix

market fix

Gallery fix

που όλα πλην του lagfix στην 2.1 ήταν improvements και όχι fixes.

Δηλαδή βελτιώναν και δεν επιδιορθώναν. Κάπως έτσι.

Νομίζω πως αρμόζει κάτι

...

Δημοσ.

Μην τρελαινεστε με την τιμη του GS2.Στον 1.5 μηνα θα έχει σταθεροποιηθει στα 499 ευρω...υπομονη θέλει το πραγμα.

Δημοσ.

Σε ευρω ποσο είναι οι 400 λίρες;

Δε νομίζω να πέσει 500€ σε 1.5 μήνα. Μακάρι αλλα δεν το βλέπω. Εδω δεν έχουν να δώσουν σε αυτη την τιμη απο τη ζήτηση. Πρέπει να συνενοηθουμε όλοι να γράφουμε τα χειρότερα για να πέσει η ζήτηση και η τιμη. :)

Δημοσ.

Μεγάλη υπόθεση το marketing...

Θαυμάστε

...

Όπως ο Μουεζίνης που καλεί σε προσευχή τους πιστούς στη Μέκκα :lol:

Τελικά ο καθένας πιστεύει στο δικό του "θεό"

Δημοσ.

Μεγάλη υπόθεση το marketing...

Θαυμάστε εδώ...

Όπως ο Μουεζίνης που καλεί σε προσευχή τους πιστούς στη Μέκκα :lol:

Τελικά ο καθένας πιστεύει στο δικό του "θεό"

Στον τομέα αυτό η Apple παίρνει άριστα.

Προσωπικά αυτό που δείχνει το βίντεο που παραθέτεις, το θεωρώ κατάντια.

Δημοσ.

Στον τομέα αυτό η Apple παίρνει άριστα.

Προσωπικά αυτό που δείχνει το βίντεο που παραθέτεις, το θεωρώ κατάντια.

Η samsung αντιγράφει άψογα την apple και σε αυτο. Το 90% των διαφημιστικών της αν στο τέλος παρουσίαζαν το iPhone , θα ταίριαζε καλύτερα. Να μη αναφερθώ στα καμία 10ρια βίντεο που ανοίγουν το κουτί σε γκρεμούς, στον αέρα με αλεξιπτωτα κλπ. Δεν είναι αυτός ο λόγος που πουλάει, όπως ποτε δεν ήταν αυτός ο λόγος που πουλαγε το iPhone.

Δημοσ.

Όπως το να προπαραγγείλεις κάτι που δεν έχεις δει και κοστίζει 600+€ είναι αδιανόητο.

Αυτό αποδεικνύει πόσο καλά σε έχει πείσει η κάθε Apple να θες τόσο πολύ ένα προϊόν της

ώστε να μην σε νοιάζει το ίδιο το προϊόν, αλλά να σε νοιάζει ότι το έχεις.

Τέσπα. Μεγάλη συζήτηση αυτή.

Δημοσ.

Η samsung αντιγράφει άψογα την apple και σε αυτο. Το 90% των διαφημιστικών της αν στο τέλος παρουσίαζαν το iPhone , θα ταίριαζε καλύτερα. Να μη αναφερθώ στα καμία 10ρια βίντεο που ανοίγουν το κουτί σε γκρεμούς, στον αέρα με αλεξιπτωτα κλπ. Δεν είναι αυτός ο λόγος που πουλάει, όπως ποτε δεν ήταν αυτός ο λόγος που πουλαγε το iPhone.

Η διαφημιστική καμπάνια είναι ένα μόνο σκέλος της προώθησης ενός προϊόντος, το οποίο σκέλος έχει πολλές παραμέτρους.

Το αποτέλεσμα μετράει, και στην περίπτωση της Sammy, σταγόνα σε ωκεανό.

Δεν μπορώ να φανταστώ τα κινητά Android να είναι trend.

Σε κάθε περίπτωση, την Apple δεν την φτάνει κανείς. :) Respect.

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα μετράει, και στην περίπτωση της Sammy, σταγόνα σε ωκεανό.

Δεν μπορώ να φανταστώ τα κινητά Android να είναι trend.

Σε κάθε περίπτωση, την Apple δεν την φτάνει κανείς. :) Respect.

Δεν ειμαι σίγουρος γι αυτο. Και οτι την apple δεν τη φτάνει κανένας, στο marketing (κατα τη γνώμη μου την έχουν φτάσει ήδη. Τώρα πανε για προσπερασμα :) ) και οτι δεν θα γίνουν trend.. Έχεις δει κάτι σχόλια για το sgs2; Ενας έγραφε, "είναι μαγικό". Κάτι μου θυμίζει αυτο, κάτσε να δεις για ποιο κινητο το λέγανε..

Ποτε μη λες ποτε για τίποτα.. :)

Edit. Τα android είναι δυσκολο να γίνουν tred γι άλλο λόγο. Βγαίνουν 800 συσκευές συνέχεια. Έτσι καμία δεν εχει το χρόνο για να γίνει tred. Δε είναι θέμα apple.

Δημοσ.

Αν δεν απατωμαι το Galaxy 1 πρωτοκυκλοφορησε στα 650 ευρω

και στο μηνα ειχε πεσει στα 500.

Βεβαια εκεινη την περιοδο βγηκε και το πολυ καλο Desire HD, και ισως

για λογους δυνατου ανταγωνισμου να επεσε τοσο αμμεσα η τιμη.

Παντως για μενα η HTC απο θεμα ισχυως Hardware ειναι η καλυτερη επιλογη

στα Android (τουλαχιστον οσον αφορα τις CPU), αλλα το κολλημα με την μικρη εσωτερικη μνημη κατανταει αηδια. (Ακομα και το καινουριο Sensation 1GB αποθηκευτικου χωρου εχει).

Εντωμεταξυ εχουν εκφραστει πολλες ανυσηχιες για την επιλογη της καρτας γραφικων

που εγινε για το SGS2 (Mali-400), την μικρη αναλυση αναφορικα με το μεγεθος και την ποιοτητα της Super AMoled Plus οθονης και σε σχεση με το τι θα προσφερουν τα υπολοιπα νεα smartphone, αλλα οτι ισως απο CPU δεν θα τα πηγαινει πολυ καλα απεναντι στα αλλα διπυρηνα της αγορας. (με Snapdragon MSM8260, TiOmap), εξαιρουμενης της Tegra 2 πλατφορμας που δεν υποστηριζει NEON extensions και σε desktop apps χωλενει.(επεται update σε Tegra3, τετραπυρηνο με υποστηριξη NEON και καλυτερη GPU).

Γνωμη μου λοιπον ειναι οτι νωρις για αγορα διπηρυνου, και λογω της καταστασης της αγορας εγω θα εδινα μια αναμονη 1,5 μηνα για να βγαλουν και οι αλλες εταιρειες τις δικες τους υλοποιησεις και μετα θα εκανα την επιλογη μου. Ειτε αν ειχα ηδη ANdroid για να δω τι θα βγαλουν και οι υπολοιποι, ειτε γιατι αν δεν ειχα για να περνα κατι καλο της προηγουμενης

γεννιας σε χαμηλοτερη τιμη.

Δημοσ.

Ενοειται πως όποιος μπορει να περιμένει, όχι μονο 1.5 μήνα, αλλα και παραπάνω, μονο κερδισμένος θα βγει. Αυτο είναι αυτονόητο. Και για την κάρτα γραφικών έχεις δίκιο. Βρέθηκαν παραπάνω του αναμενόμενου ασυμβατα games. Αλλα το λογικο είναι οτι λόγο της δημοφιλιας του, αναμένεται να βγουν σχεδον για ολα update που θα το υποστηρίζουν. Δε μπορω να φανταστώ σοβαρο developer που να μην ενδιαφέρεται να πουλήσει σε μια μεγάλη κατηγορία πελατών.

Στο μονο που διαφωνω είναι οτι τα Htc έχουν καλύτερο hardware. Το αντίστοιχο Htc, είναι το sensation. Είναι χειρότερο πιθανότατα εώς βεβαια σε: μπαταρία, αυτονομία, CPU, κάρτα γραφικών, μνήμη ram, εσωτερική μνήμη, μνήμη για εφαρμογές. Και η οθόνη είναι χειρότερη σε ολα, πλην ομως εχει καλύτερη ανάλυση οποτε είναι τι προτιμάει κανείς. Μονο αν τα δω δίπλα δίπλα θα βγάλω συμπέρασμα για οθόνη. Ευτυχώς ανέβασαν αναλύσεις διαφορετικά δεν θα πουλαγε κανένας απέναντι στην amoled.

Αν αμφιβαλεις γι αυτα που γράφω να το συζητήσουμε να δεις που έχω δίκιο :) Το έχω ψάξει αρκετά. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...