marvelakias Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ανοιγω το θεμα γιατι πριν 7 μερες μου ειπε ενας γνωστος που δουλευει στην samsung πως το galaxy s2 θα κανει 620e κ για να σας φτιαξω...ναι ειχει δικιο http://www.expansys.com.gr/ σας εφτιαξα ? εμενα παντως με εφτιαξα....
oldnew Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πάντως 620€ δεν είναι καθόλου λίγα στη σημερινή Ελλαδα. Πριν 2 χρόνια μπορει να ήταν λίγα. Εμενα Ούτε κρύο Ούτε ζέστη μου ακούγεται. Κάπου εκεί το περίμενα. Αν ερχόταν 700€ που λέγανε δε θα το έπαιρνε κανείς. Ίσως κάνει και κάτω απο 600€. Δεν ξέρω τίποτα , υποθέτω. Το lgx2 το pixmania το είχε προπαραγγελια 600 ευρώ και ήρθε 500 τελικά.
nikoskon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Για πρώτη τιμή θα το'χουν όσο πιο ψηλά γίνεται για να τσιμπήσουν και οι εταιρείες κινητής κανά "επιδοτούμενο" πελάτη. Πάντως με την εμπειρία μου με το SGS, τα έδινα χαλαρά τα 600€ για το SGS2. Απλά τώρα έχω ήδη το SGS! Δηλαδή αν και δεν το έχω δει στην πράξη, είναι μια συσκευή που θα την πρότεινα με κλειστά μάτια!
oldnew Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πιθανότατα είναι το καλύτερο απο όλα τα android που έχουν ανακοινωθεί. Προσωπικά είναι το μονο που ζηλεύω και θαθελα να πάρω. Σε κάποια σημεία μπορει να είναι χειρότερο απο αλλα ανταγωνιστικά αλλα σαν σύνολο δεν υπάρχει καλύτερο. Με βασικοτατο σημείο υπεροχής την οθόνη. Κανένα δεν έχει τέτοια οθόνη. Ούτε καν το atrix με την καλύτερη ανάλυση. Πάντως έχει και αρνητικά. Ένα preview που διάβασα (site που το έχει , αλλα όχι στην τελική του έκδοση), αναφέρει αυτονομία 1 μέρα. Επισης έχει κάποιου τύπου lagαρισματα. Κάποια πράγματα θα βελτιωθούν απο λίγο εώς εντυπωσιακά με τον καιρό, ειμαι βέβαιος γι αυτο, αλλα πάλι δεν είναι ότι καλύτερο να πληρώνεις ένα σωρό λεφτά για κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση 100% έτοιμο, και ουσιαστικά να γίνεσαι beta tester. Επισης ο επεξεργαστης του (exynos) , απο άποψη επιδόσεων είναι χειρότερος , απο άποψη κατανάλωσης, δεν ξέρουμε ακόμη. Και επισης, δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τρέχει τα παιχνίδια που αναμένονται και που σιγουρα θα παίζουν μονο σε όσα θα έχουν τον επεξεργάστη της nvidia. Τα τελευταία θα παίζουν σιγουρα και όλα τα παιχνίδια του playstasion phone της Sony. Για τον exynos δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα κατα ποσο θα έχει συμβατότητα με όλα αυτά, αν και θα το θεώρηση πολυ περίεργο αν δεν έχει. Ελπιζω να μη παρεξηγηθώ. Αν αγοραζα σημερα κινητό αυτο θα έπαιρνα. Απλά πρέπει να τα γράφουμε όλα.
tarantules Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία οτι ακόμα και 1000 ευρώ να το είχαν βάλει , και πάλι θα βρίσκανε τα κορόϊδα να το αγοράσουν. Όσο πιο ψηλά η τιμή , τόσο πιο επιθυμητό γίνεται...(Είναι στην ψυχανώμαλη φύση μας...). Οι (ας πούμε)φυσιολογικές τιμές που αντικατοπτρίζουν την κάθε τέτοια συσκευή , έρχονται μετά από 1,5-2 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία τους.Θα μου πεις, μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε; Μα θα έχει βγεί το καινούριο που αυτομάτως θα κάνει το δικό σου να φαίνεται παρωχυμένο... Οι fashion victim δεν πρόκειται να περιμένουν.Το θέλουν όχι τώρα αλλά χθες... Οι υπόλοιποι που τους αρέσει να αγοράζουν σε γήινες τιμές , μπορούν άνετα να βολευτούν με ένα Samsung Galaxy S το οποίο κάθε άλλο από παρωχυμένο είναι... Είναι όλα θέμα απαιτήσεων του καθενός.Αλήθεια τι παραπάνω κάνει ένας 2πλο πύρηνος επεξεργαστής που δεν μπορεί να το κάνει ένας μονοπύρηνος; (Μιλώντας πάντα για κινητά...)
vasilisga Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Είναι όλα θέμα απαιτήσεων του καθενός.Αλήθεια τι παραπάνω κάνει ένας 2πλο πύρηνος επεξεργαστής που δεν μπορεί να το κάνει ένας μονοπύρηνος; (Μιλώντας πάντα για κινητά...) προς το παρων δινει δυνατοτητα αναπαραγωγης αρχειων 1080p και ισως καλυτερη εμπειρια flash περιεχομενου ισως και καλυτερα γραφικα σε παιχνιδια για οποιο τον ενδιαφερει πολλα ισως μαζευτηκαν... :lol:
tarantules Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Το ερώτημα ήταν ρητορικό εαν κατάλαβες...Αλίμονο εαν δεν ήταν καλύτερο από τον προκάτοχό του. Το θέμα είναι πρακτικά τι παραπάνω μπορείς να πάρεις από το κινητό σκάζοντας 600+ευρώ... Και μη μου πεις οτι μπορείς να διακρίνεις 1080 γραμμές στην οθόνη ενός...κινητού
vasilisga Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Το ερώτημα ήταν ρητορικό εαν κατάλαβες...Αλίμονο εαν δεν ήταν καλύτερο από τον προκάτοχό του. Το θέμα είναι πρακτικά τι παραπάνω μπορείς να πάρεις από το κινητό σκάζοντας 600+ευρώ... Και μη μου πεις οτι μπορείς να διακρίνεις 1080 γραμμές στην οθόνη ενός...κινητού το καταλαβα οτι ηταν ρητορικο απλα ειπα να γραψω καποιες καινοτομιες που πραγματικα θα προσφερει φυσικα και δεν μπορεις να διακρινεις την λεπτομερεια σε 1080p σε μια οθονουλα 4 ιντσων οπως και δεν μπορεις να διακρινεις πληρως λεπτομερειες σε 720p για καποιον που ενδεχομενως το χρησιμοποιει και σαν media player κατα διαστηματα θα το κοιταξει ομως και αυτο γιατι πλεον οπως και να το κανουμε δεν αναφερομαστε σε κινητα αλλα multimedia φορητες συσκευες που παιρνουν και τηλεφωνο αν και αυτο τελευταια δεν το κανουν και τοσο καλα...
oldnew Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Με αυτή τη λογική παντως, έπρεπε όλοι να αγοράζουμε ένα blade , των 130€ και οι υπόλοιπες εταιρίες να κλείσουν Γιατι αν το πάρουμε έτσι, γιατι να πάρω το galaxy 1 και να μη πάρω το blade? Τα ίδια πράγματα θα κάνω κάπως χειρότερα. Αν έκανε 1000€ ελάχιστοι θα το παιρνανε. Με τη λογική σου ότι όσο ποιο ακριβό τόσο περισσότεροι θα το πάρουν έχεις ακυρώσει το νομό προσφοράς ζήτησης. Φυσικά δε διαφωνώ καθόλου ότι όλα είναι θέμα αναγκών και οικονομικής δύναμης του υποψήφιου αγοραστή. Ούτε και εγω θα πρότεινα σε κάποιον που βγάζει 600€ το μήνα να το αγοράσει, εκτός και αν το χρησιμοποιήσει πολυ. Πάντως αν κάνει 600€ περίπου , θα το θεώρησω φθηνότερο σε σχέση με κάτι μονοπυρινα άλλων εταιριών htc-sony που κάνουν 500€. Για την οθόνη που έχει ,τη μνήμη , τη μεγαλύτερη μπαταρία , το design , τον 2πυρινο επεξεργάστη, ναι , θα έδινα τα 100€ παραπάνω με την καρδιά μου κιόλας, και δε θα ένιωθα και κορόιδο γι αυτο. Προσωπικά θα θεωρούσα κορόιδο αυτούς που έδωσαν 500€ για τα μονοπυρινα. Μιλάω για τώρα, όχι για παλαιότερα που δεν υπήρχαν 2πυρινα. Τώρα αν μου πεις αν συμφέρει το galaxy2 στα 650€ ή το Lg optimusx2 στα 500€, αυτο να το συζητήσουμε..
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Όπως ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ μίλησε παραπάνω ένα παιδί, είναι καθαρά ζήτημα ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑΣ των καταναλωτικών όντων που έχουν γίνει οι άνθρωποι!!!!! ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ να μην έχουν, θα ψάξουν να βρουν να το πάρουν - ακόμα και 800-1000 ευρώ να το βάλουν! Έχω φίλο με iPhone4 (και ΤΑ ΠΑΝΤΑ Apple, μέχρι κι ο... μπιντές!), που μέχρι πριν 5 χρόνια ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ "τι εστί" Apple (!!!), ο οποίος ψάχνει ασταμάτητα το ίντερνετ να δει ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ το νέο iPhone5... για να πάει να ΣΤΗΘΕΙ ΕΞΩ από το κατάστημα (έτσι έκανε με το iPhone4!!!!) απ' τα ξημερώματα, για να το πάρει... ΟΣΟ και να κάνει!!!! Όπως επίσης πολύ σωστά είπε το ΙΔΙΟ παιδί πιο πάνω (που 'ναι κάτοχος Galaxy S), το κινητό του είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!! Φοβερό! Εννοείται ότι, ο διάδοχός του (Galaxy S2) λογικά θα 'ναι "από άλλο πλανήτη"!... ΚΑΙ;;; ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ; ΔΕΝ σας κάνει όλες τις δουλειές σας ένα ΦΟΒΕΡΟ τηλέφωνο σαν το Galaxy S, που... "ξαφνικά παροχήθηκε" λόγο της έλευσης του διαδόχου του; Μη γίνεστε καταναλωτικά μανικακοί. Εγώ θέλω ν' αλλάξω επίσης κινητό. ΟΧΙ ότι "δεν μου κάνει" το ΟΜΝΙΑκι μου. Απλά, έχει "κουραστεί" το καημένο. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΩ νέα κινητά (6-8 μηνών). Κοιτάζω από 1 έτος και πάνω. Έχω καταλήξει στο HTC HD2 (που λατρεύω και το TouchFlo3D και ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τα WinMo6.5! Αυτά έχω στο ΟΜΝΙΑκι μου και ΜΙΑ ΧΑΡΑ είμαι - πια, αφού έμαθα να τα "σετάρω" καλά). Το HD2, σε σχέση με το ΟΜΝΙΑκι μου που έχω, είναι σαν να 'χω ένα OPEL CORSA '99 και αγόρασα ένα AUDI A3 του 2003! Μια χαρά αναβάθμιση είναι! ΔΕΝ χρειάζεται να μας πιάνει μανία, να 'χουμε το υπερσύγχρονο κινητό, τηλεόραση, κάμερα κτλ. Για ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: 1) Δεν έχουμε λεφτά! ΠΟΤΕ δεν είχαμε, απλά τώρα το διαπιστώσαμε! 2) ΔΕΝ τα χρειαζόμαστε τόσο "σούπερ-ντούπερ" τεχνολογικά θαύματα! Είναι καθαρά λόγο μάρκετινγκ, να μας τα "πασάρουν". Το 90% των καταναλωτών που αγοράζουν τεχνολογικά "θαύματα", ΟΥΤΕ ΤΟ 50% των δυνατοτήτων τους ΔΕΝ χρησιμοποιούν!!!!! Σκεφθείτε το! Πριν μερικά χρόνια, που είχαμε τα πρώτα smartphones, ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ "κομπλέ";... Προσωπικά, ήμουν. Δεν μ' ένοιαζε (ούτε τώρα), να 'χω... διπύρινο επεξεργαστή στο κινητό, όταν ΟΥΤΕ ΣΤΑ PC ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ έχουν διπύρινο επεξεργαστή, αλλά μια χαρά τα βολεύουν!!! 3) ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ πρέπει να αγοράζουμε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μηχανήματα, δίχως ν' αφήσουμε να "τσουλήσουν" στην αγορά και να δούμε αντιδράσεις!!! (Εκτός κι αν θέλετε ΕΣΕΙΣ να είσαστε ένας απ' αυτούς που θα γράψει ΑΡΝΗΤΙΚΟ REVIEW, αν ώ μη γέννετω προκύψει "πατάτα" τελικά το προϊόν!) Αυτά...
oldnew Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Iupus: Χωρις να θελω να σε προσβαλω , και ασχέτως αν σε πολλα απο όσα γράφεις σε θεωρητικό επίπεδο έχεις ένα δίκιο, είναι φανερό οτι έχεις μαύρα μεσάνυχτα απο smartphone για να έχεις καταλήξει στο αρχαίο και παρωχημενο πλέον HD2. Ακόμα και το λειτουργικο του (wm) εχει πλέον καταργηθεί και εχει περάσει στην ιστορία. Διάβασε λίγο παραπάνω και παρε ένα φθηνο android, και θα διαπιστώσεις οτι ολα αυτα που γράφεις είναι μπούρδες , και μπορεις να πάρεις με λιγότερα λεφτά smartphone πολυ πολυ πολυ ανώτερο απο το HD2.
lary7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Με αυτή τη λογική παντως, έπρεπε όλοι να αγοράζουμε ένα blade , των 130€ και οι υπόλοιπες εταιρίες να κλείσουν Γιατι αν το πάρουμε έτσι, γιατι να πάρω το galaxy 1 και να μη πάρω το blade? Τα ίδια πράγματα θα κάνω κάπως χειρότερα. Αν έκανε 1000€ ελάχιστοι θα το παιρνανε. Με τη λογική σου ότι όσο ποιο ακριβό τόσο περισσότεροι θα το πάρουν έχεις ακυρώσει το νομό προσφοράς ζήτησης. Φυσικά δε διαφωνώ καθόλου ότι όλα είναι θέμα αναγκών και οικονομικής δύναμης του υποψήφιου αγοραστή. Ούτε και εγω θα πρότεινα σε κάποιον που βγάζει 600€ το μήνα να το αγοράσει, εκτός και αν το χρησιμοποιήσει πολυ. Πάντως αν κάνει 600€ περίπου , θα το θεώρησω φθηνότερο σε σχέση με κάτι μονοπυρινα άλλων εταιριών htc-sony που κάνουν 500€. Για την οθόνη που έχει ,τη μνήμη , τη μεγαλύτερη μπαταρία , το design , τον 2πυρινο επεξεργάστη, ναι , θα έδινα τα 100€ παραπάνω με την καρδιά μου κιόλας, και δε θα ένιωθα και κορόιδο γι αυτο. Προσωπικά θα θεωρούσα κορόιδο αυτούς που έδωσαν 500€ για τα μονοπυρινα. Μιλάω για τώρα, όχι για παλαιότερα που δεν υπήρχαν 2πυρινα. Τώρα αν μου πεις αν συμφέρει το galaxy2 στα 650€ ή το Lg optimusx2 στα 500€, αυτο να το συζητήσουμε.. Επειδη εχω το blade σου λεω πως μερικως εχεις δικαιο. Το blade κανει σχεδον τα παντα(στο android)αλλα τα κανει ποιο αργα, με καποια κοληματα στο browsing και χωρις flash. Το SGS ή to Desire κανουν οσα κανει το Blade αλλα εμφανως καλυτερα. Ουσιαστικα ειναι τα μονα που προσφερουν την εμπειρια του android στο 100%. Αναμεσα στα 2 εχεις ενα ξεκαθαρο σκαλοπατι που πρεπει να το πληρωσεις για να το διαβεις. Τα διπυρηνα ομως πρεπει να πεισουν οτι προσφερουν το επομενο σκαλοπατι, κατι που ακομα δεν γινεται. Ισως οταν ερθει το android 3.Χ να βρουνε την θεση τους. PS: To wifi direct τα σπαει αλλα χρειαζεται χρονο να καθιερωθει....
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Iupus: Χωρις να θελω να σε προσβαλω , και ασχέτως αν σε πολλα απο όσα γράφεις σε θεωρητικό επίπεδο έχεις ένα δίκιο, είναι φανερό οτι έχεις μαύρα μεσάνυχτα απο smartphone για να έχεις καταλήξει στο αρχαίο και παρωχημενο πλέον HD2. Ακόμα και το λειτουργικο του (wm) εχει πλέον καταργηθεί και εχει περάσει στην ιστορία. Διάβασε λίγο παραπάνω και παρε ένα φθηνο android, και θα διαπιστώσεις οτι ολα αυτα που γράφεις είναι μπούρδες , και μπορεις να πάρεις με λιγότερα λεφτά smartphone πολυ πολυ πολυ ανώτερο απο το HD2. "Χωρίς να θες να με προσβάλεις"... αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ! Αλλά, τελικά, έχω συνηθίσει στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ τέτοιες συμπεριφορές, διότι ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ γνωρίζετε ορθά για να χρησιμοποιήσετε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και πιο ΟΡΘΕΣ εκφράσεις (ώστε να μη προσβάλεις, αλλά να πεις ό,τι επιθυμείς), ούτε έχετε και την ΠΑΙΔΕΙΑ για να 'σαστε πολιτισμένοι! ΦΥΣΙΚΑ και γνωρίζω το αντικείμενο, με ΠΕΝΤΕ χρόνια δουλεύοντας στην κινητή τηλεφωνία! ΠΡΟΦΑΝΩΣ και γνωρίζω ότι τα WinMo 6.5 - ακόμα ΚΑΙ τα Win7 - είναι "απαρχαιωμένα", εφόσον υπάρχει το Android λειτουργικό! ΚΑΙ;;; ΑΔΙΑΦΟΡΩ! Εμένα μ' αρέσει το TouchFlo3D UI!... Μου το βρίσκεις σε Android (ΔΕΝ υπάρχει!); Αν μου το βρεις, ευχαρίστως να το αγοράσω εκείνο το Android! Το ότι είναι π.χ. το τάδε αμάξι ΦΟΒΕΡΟ και υπερσύγχρονο, δεν σημαίνει ότι εγώ θα πάψω να γουστάρω ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ MINI-COOPER (με αγγλικό τιμόνι)! ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΤΕΛΟΣ! Επίσης, το ότι εσείς όλοι οι πιτσιρικάδες σας ΚΑΝΕΙ το Android (και τρώτε το 2/3 της μέρας σας με το κινητό "παίζοντας"), όπως π.χ. "κάνει" το iOs για τους Apple-άκηδες, ΠΑΛΙ μου προκαλεί αδιαφορία! Εγώ θέλω ένα ΚΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΜΗΧΑΝΗΜΑ (που είναι το HD2, ό,τι και να λες!), με τεράστια οθόνη (που την έχει, την μεγαλύτερη!), με ένα όμορφο/λειτουργικό/πρακτικό/3D/animated user interface (που το έχει, το γουστάρω και το 'χω βολευτεί) και με ένα πολύ καλό GPS (που το διαθέτει - ενώ π.χ. το Galaxy S έχει "φάβα" GPS!)... Έγινα κατανοητός; Η παραπάνω ανάλυση που έκανα, ήταν "πλατωνική" και "δογματική". Δεν υποστήριξα ότι το... HD2 είναι (πια) καλύτερο από οποιοδήποτε Android! Αλλά, απ' τον τρόπο σου, τις εκφράσεις σου κτλ., ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ - επαναλαμβάνω - ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! "Ελλαδιστάν & Γκρικς, εννωθείτε"!
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Φίλε sorry, αλλά... μάλλον δωρεάν* δούλευες 5 χρόνια στον τομέα αυτό. *δωρεάν = τζάμπα και βερεσέ (κατά το κοινώς λεγόμενον).
oldnew Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Lupus:Δεν πιστεύω οτι δουλεύεις σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, γιατι αν αυτο ισχύει.. Τι να πω. Οτι και να πω θα σε ξαναπροσβαλω οποτε αστο. Αμα θες touchflo πήγαινε σε Htc. Το sence είναι η εξέλιξη του touchflo. Α , προσωπικα δυστυχως απεχω πολυ απο το να ειμαι πιτσιρικας. Μακάρι να ειμουν Το Ελαδισταν το εκφράζεις με τον καλύτερο τροπο με αυτα που γράφεις παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.