Hamurabi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδεσ ερωτησεις: 1)ποια τα καλυτερα βοτανια για να κοιμασαι γλυκα? 2)ποια για πρωι για ενεργεια? 3)μπορω να αναμειξω ναφτιαξω σε ενα ποτηρι 2 βοτανα μαζι(πουναχουν ιδιεσ ιδιοτητεσ φυσικα)? 4)υπαρχει κανα καλο φτηνο αξιοπιστο ονλαιν σοπ?
leftermann Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 αν δεν σε χαλάει να είναι παράνομο το βοτάνι, μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα στο 1)
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 η βαλεριανα δεν λενε οτι ειναι καλη για τον υπνο;
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 χαμομηλι, το λεει και το ονομα πεφτεις χαμω
De@th L0rd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Χαμομήλι κ Τίλιο. Το τίλιο ειδικά φέρνει κ γαμώ τον ύπνο. Και είναι κ κομματάκι άγευστο.
Hamurabi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ευχαριστω αρχοντα. Για τισ αλλεσ ερωτησεις κανεισ?
Garnele Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Για ύπνο να πιεις τσάι από φλαμούρι. Ούμπερ χαλαρωτικό. Στα περισσότερα σούπερ μάρκετ παρεμπιπτόντως κυκλοφορεί μία σειρά από γερμανικά ροφήματα σε φακελάκι "για ύπνο και νεύρα" η οποία είναι εξαιρετική.
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Για τον ύπνο: Χαμομήλι Βαλεριάνα Πασιφλόρα Τίλιο Μελισσόχορτο (νομίζω) Φλαμούρι που είπε και η γαρνελα. Αν σε ενδιαφέρει να φτιάξεις τον ύπνο σου μπορείς να παίρνεις και μια ταμπλέτα μαγνήσιο πριν πας για ύπνο. Το πρωί καλύτερα να το ρίχνεις σε καμιά πορτοκαλάδα φρεσκοστιμμένη, δεν νομίζω ότι υπάρχει αφέψημα που να σου δίνει βιταμίνη C. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που ενδεχομένως να σε ξυπνάει (εκτός του καφέ και του κλασικού τσαγιού που σε ξυπνάνε λόγω καφεϊνης) είναι το τσάι από άγριο τριαντάφυλλο - τα rosehips εχουν βιταμίνη C, αν και δεν ξέρω τι απομένει από αυτήν όταν τα κάνεις αφέψημα.. Εκτός κι αν το ρίξεις στα δυναμωτικά τύπου ginseng. Δεν βλέπω γιατί να μην ανακατεύεις δύο βότανα. Σε περίοδο αϋπνίας, πριν πέσω έπινα χαμομήλι με πασιφλόρα.
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ωπ ωπ. Τι φτιάχνει στον ύπνο δηλαδής το μαγνήσιο;
xpapias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Πάντως κάποια στιγμή που είχα δοκιμάσει βαλεριάνα έβλεπα εφιάλτες!
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Βοηθάει πολύ, δεν ξέρω γιατί ακριβώς αλλα βοηθάει. Παρεμπιπτόντως η μπυρίτσα που φέρνει νύστα έχει μέσα μαγνήσιο και λυκίσκο. Και τα δύο φέρνουν υπνηλία - δεν ξέρω βέβαια πόση απορρόφηση κάνει ο οργανισμός από την μπύρα και αν συμβάλλει στην υπνηλία που σε πιάνει όταν πίνεις. Επίσης έχω την εντύπωση ότι και το ασβέστιο φέρνει υπνηλία.
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 α. και νόμιζα ότι φτιάχνει εννοείς ηρεμεί ξερωγώ, για τον ανήσυχο ύπνο ασπούμε. Γιατί από νύστα έχω μπόλικη, ποιότητα δεν έχω στον ύπνο...
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω μπορεί και να βοηθάει και σε αυτό. Δοκίμασε το, απλά ιχνοστοιχεία είναι δε θα πάθεις τίποτε. Και δοκίμασε και βαλεριάνα που κάνει βαθύ ύπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.