liakoulis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 υποθετω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος για το θεμα μου αλλα λογω απειριας δεν ηξερα που να το γραψω.θελω να φτιαξω μονος μου τα προσκλητηρια βαφτισης της μικρης μας .το θεμα ειναι η hello kitty.γνωριζει κανεις καποιο ευχρηστο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει??
xctaek21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 υποθετω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος για το θεμα μου αλλα λογω απειριας δεν ηξερα που να το γραψω.θελω να φτιαξω μονος μου τα προσκλητηρια βαφτισης της μικρης μας .το θεμα ειναι η hello kitty.γνωριζει κανεις καποιο ευχρηστο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει?? Photoshop..
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αναλόγως αν θες να είναι όμορφο το αποτέλεσμα ή όχι το ποιο εύχρηστο είναι να βρεις μια φωτογραφία να την φορτώσεις στο MS-paint να βρεις και μια όμορφη γραμματοσειρά και να γράψεις πάνω ότι θες να γράψεις αυτό γίνεται αρκετά εύκολα αλλά το αποτέλεσμα θα είναι και αναλόγως πολύ φτωχό. Αν θες καλλίτερο αποτέλεσμα θες να ασχοληθείς τουλάχιστον με το Inkscape ή με κάποιο coreldraw αλλά μόνο εύχρηστα δεν τα λες αυτά. (Να σας ζήσει )
JohnXarxas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 για αρκετά καλή δουλειά power point βάζεις σχήματα, χρωματιστό φόντο, γράμματα με περίγραμμα, εικόνες κλπ κλπ όλα αυτά βέβαια αν έχεις το 2007 ή ακόμα καλύτερα το 2010 εγώ προσωπικά βολεύομαι και βγάζω και πολύ καλά αποτελέσματα παίρνεις και μερικά κλιπ αρτ από το ίντερνετ (φιογκάκια, καρδούλες, το όνομα του παιδιού σου γραμμένο πιο ωραία αν υπάρχει κλπ) και είσαι μια χαρα μετά το κάνεις αποθήκευση ως εικόνα, και κόβεις τα πλαινά που περισσεύουν με την ζωγραφική
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 υποθετω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος για το θεμα μου αλλα λογω απειριας δεν ηξερα που να το γραψω.θελω να φτιαξω μονος μου τα προσκλητηρια βαφτισης της μικρης μας .το θεμα ειναι η hello kitty.γνωριζει κανεις καποιο ευχρηστο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει?? liakoulis καλώς ήρθες στο insomnia και με το καλό να βαφτίσετε την μικρή σας. Μια φορά που χρειάστηκε να ασχοληθώ σοβαρά με τη δημιουργία και εκτύπωση πρόσκλησης, το publisher της ms έκανε την καλύτερη δουλειά. Αν έχεις την κατάλληλη έκδοση του office τότε θα το βρεις στην ίδια ομάδα με το word, το excel κλπ. Έχει έτοιμες μορφές εντύπου (διαστάσεις, τύπους, κλπ) και αρκετά μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Μια σημαντική παρατήρηση. Ο-Σ-Ο και καλή δουλειά να κάνεις, σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι καλύτερο από μια πρόσκληση ενός τυπογραφείου. Καταλαβαίνω υπάρχει κρίση, αλλά πριν ξεκινήσεις ... να γνωρίζεις.
topmar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, θέλω κι εγώ να ετοιμάσω προσκλητήρια για βάπτιση, με φωτό του παιδιού μου, σε πολύ λίγα κομμάτια (10) και δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα (free) να χρησιμοποιήσω και κανένα tutorial επίσης. Έχει κάποιος καμιά πρόταση? Κανένα Link για έτοιμα projects που μπορώ να τροποποιήσω με φωτό του δικού μου παιδιού?
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Gimp και inkscape από free. Τώρα για tutorial μία απλή αναζήτηση στο google θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα.
Oneman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ξεθαβω το θεμα γιατι σκέφτομαι και γω να φτιαξω τα προσκλητηρια μονος μου. Το εχει επιχειρησει κανεις.? Καμια ιδεα.? Κανενα πρόγραμμα ?
beastie74 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Inkscape όπως είπε ο φίλος πιο πάνω. Μπορεις να κάνεις την ιδέα σου εκει και αν δεν ξέλεις να κάνεις εκτύπωση την δινεις εξω (save as σαν Pdf)
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εγώ χρησιμοποιώ το photoshop, αλλά και το publisher κάνει καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα