Προς το περιεχόμενο

El habitante incierto (The Uncertain Guest)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ρε, με κάτι κίτρινους που ήταν.

Λατρεύω ταινίες με σχιστομάτηδες. Ειδικά το Rambo 2 που τους καθαρίζει με τη σέσουλα.

Δημοσ.

Λατρεύω ταινίες με σχιστομάτηδες. Ειδικά το Rambo 2 που τους καθαρίζει με τη σέσουλα.

Ω, τ' ειπες τωρα;; Το Ραμπο 2 ειναι η αγαπημενη μου ταινια με Ασιατες!

Δημοσ.

Μόλις το είδα.

Μου θύμισε λίγο το Lost Highway υπό την έννοια ότι από τη μέση και μετά είναι σαν να βλέπεις άλλη ταινία. Ομολογώ ότι δε κατάλαβα και πολλά αλλά παρόλαυτα μου άρεσε. Διαβάζοντας τα spoilers, αν αυτά όντως ισχύουν, αποκτά ένα "λογικό" νόημα και μ΄ αρέσει ακόμα περισσότερο :lol: .

Μπράβο στο Marantoni λοιπόν που στις 10 άγνωστες ταινίες που προτείνει πετυχαίνει και ένα διαμαντάκι :P

Δημοσ.

Μπράβο στο Marantoni λοιπόν που στις 10 άγνωστες ταινίες που προτείνει πετυχαίνει και ένα διαμαντάκι :P

Υπερβάλλεις... :devil:

Δημοσ.

Btw, ενημερωνω τους ενδιαφερομενους οτι εχω αρχισει να μεταφραζω τους υποτιτλους. Δε το 'χω ξανακανει, αλλα ειμαι σε καλο δρομο..

Δημοσ.

Btw, ενημερωνω τους ενδιαφερομενους οτι εχω αρχισει να μεταφραζω τους υποτιτλους. Δε το 'χω ξανακανει, αλλα ειμαι σε καλο δρομο..

Τρελό! Μήπως μπορείς να φτιάξεις και την εικόνα σε καλύτερη ανάλυση??? :mrgreen:

Δημοσ.

Τρελό! Μήπως μπορείς να φτιάξεις και την εικόνα σε καλύτερη ανάλυση??? :mrgreen:

Να την κανω 1080p;

Μπορω να κοψω και κοπιες blu-ray αν θελετε. Με εξωφυλλα, booklet με αναλυσεις-απαντησεις στα ερωτηματα, απ' ολα :P

Δημοσ.

Οι υποτιτλοι ανεβηκαν στο Subs4free (ελπιζω να μην απαγορευτεται η ονομαστικη αναφορα του site) :-)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ MARANTONI!!!!!!

ηηξκηξκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...