Προς το περιεχόμενο

Μεγάλο Βίντεο στο Internet.

triantis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω ενα βίντεο που ειναι αρκετά μεγάλο, εχει τραβηχτεί με minidv camera.

Πως μπορω να το ανεβάσω "κάπου" για να είναι προσβάσιμο να το βλέπει ο κόσμος?

Σε youtube το αποκλείουμε γιατι ειναι μεγάλης διάρκειας.

Υπάρχει κάποιο άλλο site?

Αν όχι μπορώ να το βάλω σε εναν δικό μου server και να σηκώσω ενα site με εναν player και να το δείχνει?

και κάτι ακόμα..Είναι 4 GB, πως και ποσο μπορω να το συμπιέσω?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση απλά αυτα που αναφερεις τα περισσότερα περιορίζοντε σε 100MB.

Θέλω μεγαλύτερη διάρκεια βιντεο και μεγαλύτερα σε μέγεθος!

Δημοσ.

Σε youtube το αποκλείουμε γιατι ειναι μεγάλης διάρκειας.

Πόσο μεγάλης διάρκειας; Λες ότι είναι 4GB από miniDV κάμερα. Το DV format δίνει μέγεθος περίπου 13GB/ώρα, άρα πάνω από 60min * (4/13) = 18.46 min, άντε 20, δεν πρέπει να 'ναι. Σωστά; Θα μπορούσες να το ανεβάσεις στο YouTube, σπάζοντάς το σε μόλις δύο κομμάτια (αφού το τρέχον όριο της υπηρεσίας είναι 15min maximum ανά video).

Δημοσ.

Δεν το εχω τραβήξει ακομα το βιντεο,την Κυριακή θα το τραβήξω..

Απλά θα είναι πάνω απο 2 ώρες.

Μάλλον αδύνατο το κόβω...

Δημοσ.

εγώ δεν ήξερα να το σκεφτώ έτσι όπως το είπε ο parsifal, και δυστυχώς δεν μπορούσα να μυρίσω τα νύχια μου για να το μάθω

είναι ολόκληρη επιστήμη! Δεν είχα ιδέα ότι από τον τύπο αρχείου μπορεί κανείς να καταλάβει τόσα

αφού λοιπόν είναι 20 λεπτά σπάστο σε κομμάτια

αν δεν θες πάλι να το σπάσεις, όσο ο parsifal έκανε υπολογισμούς εγώ έψαξα πάλι στο google και σου δείχνω λύσεις

(που δεν τις έχω δοκιμάσει)

http://www.zepy.net/archives/4gb-free-video-hosting-from-microsoft.html

Δημοσ.

η mini DV καμερα γραφει σε κασετα. Δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις avi dv. Οποτε μπορει να είναι και mpeg και αλλα πολλα. 4g σε mpeg μπορει να είναι και 3-4 ωρες...

Πες μας ποση διάρκεια εχει αλλα και τι είδος είναι. Αν πχ ειναι ταινια (δίκό σου γυρισμα εννοώ) μπορεις να την ανεβασεις σε καποια site...

ΥΓ μαζί γραφαμε

Δημοσ.

Δεν το εχω τραβήξει ακομα το βιντεο,την Κυριακή θα το τραβήξω..

Απλά θα είναι πάνω απο 2 ώρες.

Μάλιστα, δύσκολο για YouTube τότε, βγαίνει πάρα πολλά κομμάτια και θα είναι ενοχλητικό για τους θεατές (εκτός αν δημιουργήσεις μία YouTube playlist που περιέχει τα κομμάτια στη σειρά και δίνεις αυτήν ως link στους ενδιαφερόμενους).

Καλή υπηρεσία χωρίς όριο διάρκειας είναι το Vimeo. Έχει όμως όριο μεγέθους upload για τους free users: 500ΜΒ/εβδομάδα. Αν κωδικοποιήσεις το υλικό σου σε μία σχετικά μικρή SD ανάλυση (ας πούμε <=640 pixels οριζόντιας ανάλυσης) με κάποιον Η.264 encoder, υποθέτω πως θα μπορούσαν να στριμωχτούν 2 ώρες υλικού σε 500ΜΒ.

Δημοσ.

μμμ ενδιαφέρον το vimeo.

Σας ευχαριτώ όλους σας.

Κατι τελευταίο..

Καλό πρόγραμμα για να το συμπιέσω παίζει κανένα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...