cosmos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ναι εγώ είμαι ... :devil: :mrgreen: Μπράβο ρε cosmos που με ξεσκέπασες! Σε σένα θα σου βάλω διπλό το police do not cross, ξέρεις σαν Χ. σηκώνει χαβαλέ το θέμα αλλά θα το χαλάσουμε το τόπικ και κρίμα είναι!βάλε μου πάντως και χ και ψ και ω και ότι σχηματάκι βγαίνει ....εγώ δεν σ αγοράζω!!!χαχαχαχα
NIKOsVAIO Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αφού ανοίξουν τα windows μια μαύρη οθονη εμφανιζετε με ενα κιτρινο πλαισιο που λεει: "police line do not cross".μπορειτε να με βοηθεισετε; Δεν ειναι ιος. ευχαριστω. Ειχα παθει το ιδιο ακριβως απο ψευτικο antivirus οπως λεει και καποιος φιλος πιο πανω.Ουτε εμενα οταν εμπαινα στα windows με αφηνε να κανω οτιδηποτε.Αυτο που εκανα για να το λυσω ηταν μετα απο 2-3, 5, 10 συνεχομενες επανεκινησεις που εκανα στο pc με το που μπαινω στα windows να τρεχω να ανοιξω τον πινακα ελεγχου πριν προλαβει να ανοιξει αυτη η εφαρμογη και να κανω επαναφορα συστηματος σε προηγουμενο σημειο.Τελικα το καταφερα! Ξερω, μπακαλικος τροπος, αλλα επιασε! ;-) Ορίστε το παραδέχεται ο isay ότι αυτός είναι το police line..... κατά τα υπόλοιπα και βλέποντας και την φώτο σου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου πρότεινε ο isay. Θεϊκο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.