Traktor Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αφού ανοίξουν τα windows μια μαύρη οθονη εμφανιζετε με ενα κιτρινο πλαισιο που λεει: "police line do not cross".μπορειτε να με βοηθεισετε; Δεν ειναι ιος. ευχαριστω.
Tompgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μηπως κατεβασες καμια ταινια απ τον θειο τελευταια? :-D :-D Πλακα κανω Κανε σαρωση με το malwarebytes Δωσε μας κι ενα printscreen
karmen1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αφού ανοίξουν τα windows μια μαύρη οθονη εμφανιζετε με ενα κιτρινο πλαισιο που λεει: "police line do not cross".μπορειτε να με βοηθεισετε; Ποια windows έχεις; Ανέβασε φώτο να δούμε τι εννοείς. Δεν ειναι ιος. ευχαριστω. Πως είσαι σίγουρος; Αν και δεν έχω ακούσει κάτι ανάλογο. Μήπως να άλλαζες wallpaper;
Traktor Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 δεν μπορώ να κάνω τίποτα στον υπολογιστή. βλέπω μόνο αυτήν την μαύρη οθόνη με το police line do not across. ούτε scan για malwares μπορώ να κάνω. windows xp είναι!
karmen1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Σε ασφαλή λειτουργία έχει την ίδια συμπεριφορά; Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο;
karmen1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πρώτη φορά ακούω βλέπω κάτι τέτοιο.... α ρε γουγλι τι μου κάνεις;
cosmos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 α ρε γουγλι τι μου κάνεις; τί σου κάνει ,τί σου κάνει ο γούγλης?? Επίσης θα ήταν καλό να μας πεις αν θυμάσαι ποιες ήταν οι τελευταίες ενέργειες που έκανες πριν βγει αυτό το πράγμα!!!
Traktor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 http://img832.imageshack.us/i/ransomwarewarningattack.jpg
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Traktor επειδή δεν το έχω ξαναδεί, θα ήτανε καλό να μας πεις μετά απο ΤI εμφανίστηκε αυτό. edit: Επίσης αρχικά λες Αφού ανοίξουν τα windows μια μαύρη οθονη εμφανιζετε με ενα κιτρινο πλαισιο που λεει: "police line do not cross".μπορειτε να με βοηθεισετε; Δεν ειναι ιος. ευχαριστω. Αυτό που δείχνεις κάθε άλλο παρά μαύρο είναι, πως το τράβηξες;
isay Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 @Traktor Είναι από τις γνωστές απάτες όπως τα ψεύτικα antivirus που βρίσκουνε ιους και πρέπει να τα αγοράσεις. Έκανες κάτι απο τα παρακάτω: -Εγκατέστησες κάποιο «περιεργο» πρόγραμμα -Έτρεξες κάποιο μολυσμένο crack -Χρησιμοποιείς Internet Explorer και μπήκες σε κάποιο περίεργο site (μόνο το πρώτο θα σου δικαιολογούσα) Πως θα το αντιμετωπίσεις (με τυχαία σειρα) -Βρες τι φορτώνει στην αρχή και ξερίζωσε το (και σαν καταχώρηση αλλά και σας πρόγραμμα απο το δίσκο) -Κατέβασε το malwarebytes (free) κάνε του update και κάνε πλήρη έλεγχο και καθαρισμό. Αν δεν σε αφήνει να μπεις στα windows δοκίμασε ένα απο τα παρακάτω -Κάνε ένα κλικ επάνω στην κόκκινη οθόνη και πάτα τα πλήκτρα Alt+F4 -Αν δεν φύγει με το παραπάνω, πάτα CTRL+ALT+DEL και κλείσε το απο τη διαχείρηση εργασιών -Αν πάλι δεν φεύγει, μπες απο Ασφαλή λειτουργία και άλλαξε του τα φώτα
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ε, ρε haux που έφαγες. Φίλε το συγκεκριμένο είναι απάτη και θέλεις καθαρισμό. Δες ΕΔΩ. Κατέβασε το super anstispyware portable σε κάποιον άλλο υπολογιστή και βάλτο σε ένα στικάκι. Ξεκίνα τον μολυσμένο υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία, πάτα F8 επανειλημμένα όταν ξεκινάει το pc, και τρέξε το super. Μην κάνεις ενημέρωση, δεν χρειάζεται, είναι με τις τελευταίες ενημερώσεις. Αν δεν μπορείς να μπεις σε ασφαλή λειτουργία δοκίμασε με κάποιο live cd scanner, π.χ. με ΑΥΤΟ.
cosmos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 @Traktor Είμαι από τις γνωστές απάτες όπως τα ψεύτικα antivirus που βρίσκουνε ιους και πρέπει να τα αγοράσεις........... Ορίστε το παραδέχεται ο isay ότι αυτός είναι το police line..... κατά τα υπόλοιπα και βλέποντας και την φώτο σου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου πρότεινε ο isay.
isay Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ορίστε το παραδέχεται ο isay ότι αυτός είναι το police line..... κατά τα υπόλοιπα και βλέποντας και την φώτο σου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου πρότεινε ο isay. Ναι εγώ είμαι ... :devil: :mrgreen: Μπράβο ρε cosmos που με ξεσκέπασες! Σε σένα θα σου βάλω διπλό το police do not cross, ξέρεις σαν Χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.