Προς το περιεχόμενο

E-SHOP newsletter 26/3/11

xristoslet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι, λογω ασχετοσυνης. Αν το κουμπωσω πανω στο dvd player που εχω, θα μπορω να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση; Ρωτω γιατι το dvd player ειναι συνδεμενο πανω στο ηχοσυστημα και ειναι ο μονος τροπος να εχω 5.1 ηχο, γιατι αν το συνδεσω στην τηλεοραση μπορω να ακουσω μονο stereo.

λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα αν το dvdplayer υποστηριζει την αναλογη κωδικοποιηση του ηχου...επισης διαβασε το links που αναφερω παρακατω και πιστευω θα λυθουν οι αποριες σου...Link Link

Δημοσ.

λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα αν το dvdplayer υποστηριζει την αναλογη κωδικοποιηση του ηχου...επισης διαβασε το links που αναφερω παρακατω και πιστευω θα λυθουν οι αποριες σου...Link Link

Thx Vasman. Πολυ κατατοπιστικα τα link. Το χτυπαω αμεσως !!! B)

Δημοσ.

Mε βάλατε στην πρίζα για το picoHD. Θα το χτυπήσω και εγώ. Απο 2,5" εξωτερικό σκληρό θα μπορεί να παίξει απευθείας έτσι? Το τονίζω διότι ο 2,5άρης δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία οπότε θαρρώ ότι θα μπορεί να παίξει στο picoHD σαν ένα usb stick ας πούμε. :)

Δημοσ.

Δεν το δοκίμασα ακόμη με εξωτερικό δίσκο στις 2.5", αλλά κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ Φάνη. :)

• Moderators
Δημοσ.

Mε βάλατε στην πρίζα για το picoHD. Θα το χτυπήσω και εγώ. Απο 2,5" εξωτερικό σκληρό θα μπορεί να παίξει απευθείας έτσι? Το τονίζω διότι ο 2,5άρης δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία οπότε θαρρώ ότι θα μπορεί να παίξει στο picoHD σαν ένα usb stick ας πούμε. :)

Aνετα. Το ειχα παρει απο Κωτσο οταν το εδινε 42 (ή 49?) ευρω. Πολυ καλη αγορα.

Δημοσ.

Η τιμη για το PicoHD 5.1 ισχυει ακομη, αν μπεις απο το link του πρωτου ποστ. Πριν λιγο παρηγγειλα ενα για φιλο και πηρε την εκπτωση κανονικα.

edit: τωρα ειδα οτι ισχυει μεχρι 26/3...

Δημοσ.

Χμ χμ χμ αδιαβαστο σε πιανω!!!! ΑΚΟΜΑ χειροτερα !! Καρα....Τουρκια....

παιδια το ειχα παρει το καλοκαιρι στα 80 ευρω τοτε .. η οθονη δεν φωτιζει πολυ δυνατα μετα απο καιρο κ αν γινει διακοπη ρευματος στιγμιαια πχ κεραυνος κολλαει πρεπει να το βγαλεις απ τη πριζα .. κατα αλλα για τα λεφτα του αξιζει παιζει π΄χ απο sd καρτα ανελλιπως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...