Προς το περιεχόμενο

E-SHOP newsletter 26/3/11

xristoslet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος αυτο του eshop ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχει ο κοτσος?γιατι βλεπω πως αναφερει οτι ειναι pico hd 5.1...δηλ αν συνδεθει με ενισχυτη 5,1 θα παραγει τον ηχο σε 5,1 χωρις να τον μετατρεψει σε stereo?

τελικα οντως ειναι διαφορετικο μονελο ...http://www.fractalbit.gr/2011/02/updated-crystal-audio-picohd51/

Δημοσ.

Ναι, έχει συζητηθεί εδώ, βλακεία μου.

Καμια σχεση με το παλιο, ειναι νεο μοντελο που δινει 5.1 ηχο μεσω coaxial συνδεσης, και το πουλαει και ο Κωτσοβολος, αλλά το eshop το δινει φτηνοτερα (πρεπει να μπεις απο το link απο το newsletter ομως, αλλιως σου βγαζει κανονικη τιμη).

Δημοσ.

αυτό εδώ το έχει κανείς???

λέει τίποτα??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505122

Και μόνο που είναι Telefunken (σπλήνα γερμανικό δλδ) και για τα ξύλινα ηχεία του, θα το αγόραζα άνετα σε τιμή τόσο χώμα!... Άσε που είναι και τούμπανο από εξοπλισμό.

• Moderators
Δημοσ.

Και μόνο που είναι Telefunken (σπλήνα γερμανικό δλδ) και για τα ξύλινα ηχεία του, θα το αγόραζα άνετα σε τιμή τόσο χώμα!... Άσε που είναι και τούμπανο από εξοπλισμό.

Πλεον telefunken=καραΚινα.

Δημοσ.

Πάω πάσο, δεν το γνώριζα, έχω Telefunken TV και Hifi από Γερμανία αγορασμένα το '97 και δουλεύουν άψογα. Όσον αφορά το συγκεκριμένο, και πάλι θα το αγόραζα λόγω ξύλινων (τουλάχιστον όχι πλασικών!) ηχείων και τιμής...

Δημοσ.

Χμ χμ χμ αδιαβαστο σε πιανω!!!! ΑΚΟΜΑ χειροτερα !! Καρα....Τουρκια....

[offtopic]

Τουλάχιστον αυτοί πλέον κατασκευάζουν και τίποτα. Εμείς? ... και μετά θέλουμε και ανάπτυξη ... την μπανανία μου μέσα. :P[/offtopic]

Δημοσ.

Αυτό το Crystal Audio PicoHD να λέει τίποτα άραγε..

Να ένα review.

Να ρωτησω κατι, λογω ασχετοσυνης. Αν το κουμπωσω πανω στο dvd player που εχω, θα μπορω να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση; Ρωτω γιατι το dvd player ειναι συνδεμενο πανω στο ηχοσυστημα και ειναι ο μονος τροπος να εχω 5.1 ηχο, γιατι αν το συνδεσω στην τηλεοραση μπορω να ακουσω μονο stereo.

Δημοσ.

Για την ιστορία να πω ότι το τσίμπησα ήδη (από χθες το μεσημέρι :Ρ) και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Πραγματοποιεί όσα υπόσχεται, απλά αυτό.

Πάνω που σκεφτόμουν να φτιάξω μικρό HTPC με Brazos ή κανα ΙΟΝ (άμα το έβρισκα σε χώμα τιμή), μόνο για αναπαραγωγή HD υλικού.

xouzel, θα το ψάξω κι αν ανακαλύψω κάτι θα σου πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...