ytrohsoir Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Παιδια μια ερώτηση. Θα αγορασω το MacBook Pro απο Multirama. Απλα θελω να ρωτησω τι ακριβώς παι2ει με το πληκτρολογιο του. Μεσα απο το Apple Store μπορώ να επιλέξω αν θέλω US UK πληκτρολογιο κλπ. Απο Multirama τι ακριβώς παι2ει; ξερω οτι φερνουν μια ελληνικη και μια αγγλικη εκδοση. εχει καποιος την αγγλικη εκδοση να του κανω καποιες ερωτησης. ευχαριστω..
Tablet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μακρια απο Multirama και μην ψαρωσεις με την εγγύηση που θα σου πλασαρουν πηρα σου μιλαω ως παθον με macbook pro απο multirama
ocelotgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εχω εγω με uk αν θες παντως... Ειναι διπλο το enter κ στο 3 παιζει η £ αντι για #, αλλα αν βαλεις γλωσσα γραφης us ειναι ολα κανονικα (γραφεις # δλδ)
ytrohsoir Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εχω εγω με uk αν θες παντως... Ειναι διπλο το enter κ στο 3 παιζει η £ αντι για #, αλλα αν βαλεις γλωσσα γραφης us ειναι ολα κανονικα (γραφεις # δλδ) και το πηρες απο αγγλια;
ocelotgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μεταχειρισμενο το πηρα, αλλα νομιζω πως το παλικαρι το ειχε παρει απο λονδινο, ναι... Προσωπικα παντως, μου φαινεται πιο ομορφο το πληκτρολογιο σκετο, ιδιαιτερα με τον φωτισμο...
ytrohsoir Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 και εγω σκετο το θελω. απλα θα το παρω απο ελλαδα και θελω να ειναι το US πληκτρολογιο που ειναι ακομα πιο απλο απο το UK.
Tablet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Υπαρχει σχετικο θεμα στο forum για την ταλαιπωρια που εφαγα με τα multirama http://www.insomnia.gr/topic/362189-%CE%B8%CF%8C%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-macbook-pro-17-i7/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.