status Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 e-mail noumero 2 http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/25-2011-2.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29 Το ωραίο θα είναι αυτός ο Κασσάνδρας να βγει ψεύτης ακόμα κ αν δουλεύει σε τράπεζα, ε ρε ρόμπα..:Ρ
Neo106 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εγω παντως ηδη εχω φυλαξει στην ακρη μερικα δοχεια με φετα για να τα ανταλλαξω με οικοπεδα οταν ερθει η ωρα! :devil:
astak Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 νομιζω οτι την βγσλαμε και φετος. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=110853 <<Συγκεκριμένα αναφερόμενος στα όσα κέρδισε η Ελλάδα είπε ότι κατάφερα επιμήκυνση στα 7,5 χρόνια κατά μέσο όρο, μείωση επιτοκίου για ολόκληρο το δάνειο κατά 100 μονάδες βάσης και πρόσθεσε ότι με αυτόν τον τρόπο «κερδίσαμε περισσότερα από 6 δις>> αντε του χρονου παλι να μαστε γεροι για νεα επιμηκηνση.εις υγειες μας...
Tony_Montana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εγω παντως ηδη εχω φυλαξει στην ακρη μερικα δοχεια με φετα για να τα ανταλλαξω με οικοπεδα οταν ερθει η ωρα! :devil: Epic post Σαν να ακούω τη γιαγιά μου να μιλάει για τη γιαγιά της. "πουλησαμε το κτήμα για να πάρουμε μια αγελάδα" Sent from my iPhone using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Γιατί εσύ θα παίρνεις, λέμε, 200.000 δραχμές (ανατρίχιασα μόνο που έγραψα τόσα μηδενικά..), και η βενζίνη θα κάνει 2.200 δραχμές (μάνα μου ανατριχίλα!) το λίτρο.. Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα και τωρα ο μισθος ειναι 600 ευρω (200.000 δρχ ) και η βενζινη κοντευει τα 2 ευρω δηλαδη 700 δρχ οποτε προτιμω να εχω παλι δραχμες τουλαχιστον το ψωμι θα εχει 100 δρχ και οχι 1,5 ευρω ητη 500 δρχ
Panahs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ναι, μόνο που το ψωμί δε θα έχει 100 δραχμές αλλά 10.000
redcom7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ρε παιδια χαλαρωστε δεν ειναι ευκολοναπαμε σε δραχμη και εαν παμε δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που θυμόμαστε ... θα ειναι εαν ερθουν κατι που τουλαχιστον στην αρχη θα ειναι ισο με το ευρω αλλα μετα θα εχει κατηφορα τρελη ..... εγω παντως δεν πιστευω οτι παιζει να γυρισει η Ελλαδα στην Δραχμη ... :cool:
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ναι, μόνο που το ψωμί δε θα έχει 100 δραχμές αλλά 10.000 Γιατι το λες αυτο ?
rikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ερώτηση: Το ipad 2 που βγαίνει στις 25 θα το πάρουμε σε δραχμές ή σε ευρώ?...και αν το πάρουμε σε δραχμές πόσο θα έχει?
Skeleas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι...
disqualified Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ειμαι 27 χρονων και απο οσα θυμαμαι ξερω οτι νε μεν δεν ειχα τις πολιτελιες που εχω τωρα ( κινητα , υπολογιστη , ντελιβερι καθε τρεις και λιγο κλπ ) αλλα περναγα πολυ καλητερα . Τα κινητα και τους υπολογιστες τα αγορασες δεν στα χαρισανε και τα ντλιβερι τα πληρωνεις. Τοτε κινητα και υπολογιστες ηταν πανακριβα οποτε και να θελες δεν ειχες... Κοψε αυτα κοψε τυχον ποτα και καφεδες, ντιλιβερι σταματα να καταναλωνεις και θα δεις οτι θα σου μεινουν λεφτα. Επισης τοτε δεν ησουν 27 αλλα 17 εχει μεγαλη διαφορα Γιατι το λες αυτο ? Γιατι η δραχμη θα μπορει να υποτιμηθει
Thess35 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δεν τιθεται ΘΕΜΑ Δραχμης. ΚΑλα κανεις Δεν βλεπει ειδησεις απο εσας ;;;
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αν βρεθεί ότι το mail ξεκίνησε από κάποιο κανάλι θα κάνουν τίποτα? η θα το πνίξουν και αυτό ;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
bkran Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ακριβως!οσο εχει σημερα ενα προιον στην αγορα σε € ... καντο *340,75 κ τοσο θα'ναι κ η τιμη σε δρχ... Απλά να πω ότι στην αρχή της θεωρητικής αλλαγής πιθανότατα η ισοτιμια θα είναι ενα προς ενα.... Μετά θα αρχίσουν οι υποτιμήσεις. Αυτά που ουσιαστικά θα άνέβουν αφάνταστα είναι όλα τα εισαγόμενα έιδη. Ο εισαγγελέας θα παρεμβαίνει όλο και πιο συχνα σε τετοια φαινομενα καθως δημιουργουν την τάση για το running at the bank ( ολοι οι καταθετες τρεχουν και σηκώνουν τα λεφτα τους ) και επειδή οποως ολοι ξερουμε οι τραπεζες μπορουν να δανειζουν το 10πλασιο, δεν εχουν τα λεφτα που αντιστοιχουν στις καταθεσεις να δωσουν στον κοσμο. Αυτο μπορει να κλονησει το τραπεζικο συστημα, κατι που θελουν να μεινει αλωβητο ..... Προσωπικα εμενα μου αρεσει η ιδεα της δραχμης..... Ισως να μας βοηθουσε να γυρισουμε σε μια κατασταση οπου υπηρχε σε μεγαλο βαθμο αυταρκια απο ελληνικα προιοντα στην αγορα καθως ολα τα εισαγομενα ειχαν αυξημενο κοστος ( δασμους κτλ κτλ ) και η Ελλαδα ήταν φτηνος τουριστικος προορισμος. Βέβαια για να παρεις iphone θα επρεπε να δουλευεις ενα χρονο και οχι να εισαι ανεργος αλλα τι να το κανεις το iphone στο χωραφι... Οσο για την Ευρωπαικη ένωση ..... Τζιμης Πανουσης : Μας την φέραν οι βάρβαροι μας πλακώσαν με δώρα με χαντρούλες πολύχρωμες και κουτιά κόκα κόλα Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για σπέρμα Γιαπωνέζοι βρυκόλακες με καλώδια στο αίμα ξεχυθήκαν στο Σύνταγμα από Δούρειο Ίππο με καπνούς και με λέιζερ και μας πιάσαν στον ύπνο
Alex Chalkidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αν ψάξετε στο Google για Coca cola middle east rumours θα βρείτε πρώτο αποτέλεσμα από την ίδια την εταιρεία. Η διασπορά φημών είναι συναρπαστικό χόμπι και η καταστολή τους όπως αποδεικνύεται δεν γίνεται με αστυνόμευση αλλά με παροχή περισσότερων θετικών ειδήσεων. Ενδιαφέρουσα σχετική πρόσφατη μελέτη είναι από Derek Rucker και David Dubois, του Kellogg School of Management, και του Zakary Tormala, από Stanford business school. Από αυτή την άποψη, κυβερνητική προπαγάνδα θα μας βοηθούσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις