forgotten Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Προκαταρκτική εξέταση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγουν ηλεκτρονικό μήνυμα με ανυπόστατο περιεχόμενο διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών Η εισαγγελία πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγουν ανώνυμο ηλεκτρονικό μήνυμα σύμφωνα με το οποίο, έχουν ξεκινήσει μυστικά οι διαδικασίες για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, ενώ για το θέμα διεξάγει έρευνα και η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πηγή: εθνος online
papahlamidas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Νομίζω αναφέρεται στο παρακάτω δημοσίευμα. Δραχμή Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ μούφα το όλο δημοσίευμα. Είναι για του τρομολάγνους. Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να βρουν τον συντάκτη του.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Κανένα link με τις περιβόητες δημοσιεύσεις, έχουμε; Διότι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι το αν θα γίνει χρεωκοπία/επιστροφή στη δραχμή, αλλά το αν κάποια ηλεκτρονικά μέσα υποστηρίζουν κάτι τέτοιο με αφορμή e-mail!
grnrg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ο καιρος γαρ εγγυς! Το 2012 ερχεται! Θα τους τσακισουμε τους Νεφελιμ!
VampireKiSS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ευτυχώς που υπάρχουν τα τηλεοπτικά κανάλια που λένε αληθινές ειδήσεις και δεν προπαγανδίζουν ούτε καταστροφολογούν.
opera Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 μια χαρά ήταν η δραχμή σε πληροφορώ και με τη δραχμή ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές μας.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δεν κατάλαβα γιατί κινήθηκε όλος αυτός ο μηχανισμός για ένα chain mail κάποιου που παραθέτει την άποψή του γύρω από έναν ανυπόστατο ισχυρισμό. Μήπως δεν κατάλαβα καλά και δεν πρέπει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα; Διότι πρόκειται τουλάχιστον για λογοκρισία. Όταν τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν ολοφάνερα ψευδείς ειδήσεις (και έχω συγκεκριμένα παραδείγματα), ποιος εισαγγελέας παρεμβαίνει; Δε λέω πως το κρίνω θετικά, αλλά είναι too much
Red_Phantom Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μήπως δεν κατάλαβα καλά και δεν πρέπει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα; Διότι πρόκειται τουλάχιστον για λογοκρισία. Όταν τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν ολοφάνερα ψευδείς ειδήσεις (και έχω συγκεκριμένα παραδείγματα), ποιος εισαγγελέας παρεμβαίνει; Δε λέω πως το κρίνω θετικά, αλλά είναι too much Γιατί και η ενημέρωση είναι εργολαβία
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ξέρεις για την 25η μαρτιου? αυτά λένε είναι παράδοση να πευτουν παρασκευές και προς θεού μην πάει κανείς να πάρει τα λεφτά του από την τράπεζα. δεν υπάρχει λόγος προς ανησυχία ffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cybervet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δραχμη και κουραφεξαλα .......δυναρια θα μας φερουν......
fr33DE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 XAXA! Καλά το είχα πετύχει χθες το δημοσίευμα και έκλασα στο γέλιο... Και σήμερα το πρωί, μου σκάει ένας συνάδερφος στο γραφείο, με εκτυπωμένο το εν λόγο, ''κραδαίνοντας'' το στο ένα χέρι λες και είχε ανακαλύψει χάρτη θησαυρού και με ΟΛΕΣ τις καταθέσεις του στο άλλο. Τι του λες εκείνη την ώρα;
thes1os Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ......και με ΟΛΕΣ τις καταθέσεις του στο άλλο. Τι του λες εκείνη την ώρα; Οτι έχει πολύ λίγα για να χωράνε σε μια χούφτα.... 1
nikos1071 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 XAXA! Καλά το είχα πετύχει χθες το δημοσίευμα και έκλασα στο γέλιο... Και σήμερα το πρωί, μου σκάει ένας συνάδερφος στο γραφείο, με εκτυπωμένο το εν λόγο, ''κραδαίνοντας'' το στο ένα χέρι λες και είχε ανακαλύψει χάρτη θησαυρού και με ΟΛΕΣ τις καταθέσεις του στο άλλο. Τι του λες εκείνη την ώρα; Τον πείθεις να στις δώσει να τις φυλάξεις!!! Αλλά για να τις έχει όλες όπως λες δε θα ήταν και πολλές φαντάζομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις