Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκαταρκτική εξέταση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγουν ηλεκτρονικό μήνυμα με ανυπόστατο περιεχόμενο διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών

Η εισαγγελία πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγουν ανώνυμο ηλεκτρονικό μήνυμα σύμφωνα με το οποίο, έχουν ξεκινήσει μυστικά οι διαδικασίες για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, ενώ για το θέμα διεξάγει έρευνα και η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Source.png Πηγή: εθνος online

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω αναφέρεται στο παρακάτω δημοσίευμα.

Δραχμή

Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ μούφα το όλο δημοσίευμα.

Είναι για του τρομολάγνους.

Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να βρουν τον συντάκτη του.

Δημοσ.

Κανένα link με τις περιβόητες δημοσιεύσεις, έχουμε;

Διότι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι το αν θα γίνει χρεωκοπία/επιστροφή στη δραχμή, αλλά το αν κάποια ηλεκτρονικά μέσα υποστηρίζουν κάτι τέτοιο με αφορμή e-mail!

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα τηλεοπτικά κανάλια που λένε αληθινές ειδήσεις και δεν προπαγανδίζουν ούτε καταστροφολογούν.

Δημοσ.

μια χαρά ήταν η δραχμή σε πληροφορώ και με τη δραχμή ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές μας.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί κινήθηκε όλος αυτός ο μηχανισμός για ένα chain mail κάποιου που παραθέτει την άποψή του γύρω από έναν ανυπόστατο ισχυρισμό.

Μήπως δεν κατάλαβα καλά και δεν πρέπει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα; Διότι πρόκειται τουλάχιστον για λογοκρισία. Όταν τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν ολοφάνερα ψευδείς ειδήσεις (και έχω συγκεκριμένα παραδείγματα), ποιος εισαγγελέας παρεμβαίνει;

Δε λέω πως το κρίνω θετικά, αλλά είναι too much

Δημοσ.

Μήπως δεν κατάλαβα καλά και δεν πρέπει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα; Διότι πρόκειται τουλάχιστον για λογοκρισία. Όταν τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν ολοφάνερα ψευδείς ειδήσεις (και έχω συγκεκριμένα παραδείγματα), ποιος εισαγγελέας παρεμβαίνει;

Δε λέω πως το κρίνω θετικά, αλλά είναι too much

Γιατί και η ενημέρωση είναι εργολαβία :P

Δημοσ.

ξέρεις για την 25η μαρτιου? :devil:

αυτά λένε είναι παράδοση να πευτουν παρασκευές

και προς θεού μην πάει κανείς να πάρει τα λεφτά του από την τράπεζα.

δεν υπάρχει λόγος προς ανησυχία :-)

ffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Δημοσ.

XAXA! Καλά το είχα πετύχει χθες το δημοσίευμα και έκλασα στο γέλιο...

Και σήμερα το πρωί, μου σκάει ένας συνάδερφος στο γραφείο, με εκτυπωμένο το εν λόγο, ''κραδαίνοντας'' το στο ένα χέρι λες και είχε ανακαλύψει χάρτη θησαυρού και με ΟΛΕΣ τις καταθέσεις του στο άλλο.

Τι του λες εκείνη την ώρα;

Δημοσ.

......και με ΟΛΕΣ τις καταθέσεις του στο άλλο.

Οτι έχει πολύ λίγα για να χωράνε σε μια χούφτα....

• Like 1
Δημοσ.

XAXA! Καλά το είχα πετύχει χθες το δημοσίευμα και έκλασα στο γέλιο...

Και σήμερα το πρωί, μου σκάει ένας συνάδερφος στο γραφείο, με εκτυπωμένο το εν λόγο, ''κραδαίνοντας'' το στο ένα χέρι λες και είχε ανακαλύψει χάρτη θησαυρού και με ΟΛΕΣ τις καταθέσεις του στο άλλο.

Τον πείθεις να στις δώσει να τις φυλάξεις!!! :lol: Αλλά για να τις έχει όλες όπως λες δε θα ήταν και πολλές φαντάζομαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...