Heatspreader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Που είναι τα παιχνίδια όπως το Fighting Force στο Playstation 1? Δεν βγαίνουν παιχνίδια πλέον όπως παλιά, είναι γεγονός.
notorious20 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Little Big Planet πολύ γελιο. Η δικιά μου το έχει λατρέψει
skanjos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 πρωτείνω το start the party αλλα θέλει move. απίστευτο γέλιο έχει όμως.
Eddy_Gordo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 θα προτεινα και τα Resident Evil 5 , Killzone 3, Buzz Music Quiz Για το Τεκκεν δεν γινεται διοτι και εγω ηθελα να παιζω ετσι ..
gpolic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Για το Τεκκεν δεν γινεται διοτι και εγω ηθελα να παιζω ετσι .. Κριμα ρε γμτ, αυτο θα ηταν καλη φαση
darksoho33 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 mortal kombat k street fighter γιατι οι γυναικες λατρευουν να τρωνε ξυλαρες!!!!!
gpolic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Στο mortal combat τις χαλαει καμια φορα να τις τρωνε. Προτιμανε το live ξυλο χαχχαχαχα
analwsimos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 όλα αυτά που αναφερθηκαν + resident evil 5 το buzz, και όοοοοοολα τα παιχνίδια μουσικής με μικρόφωνα κτλ αρέσουν στα κορίτσια
VonLoutsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 το buzz, και όοοοοοολα τα παιχνίδια μουσικής με μικρόφωνα κτλ αρέσουν στα κορίτσια ¨οπως καταλαβαίνεις....πετάς το μικρόφωνο έξω και γίνεται χαμός...
Vole Maulder Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τα Buzz, και άλλα quiz games, για μένα δεν έχουν τόσο πλάκα με δύο μόνο άτομα. Ειδικά αν υπάρχει διαφορά γνώσεων. Αυτά είναι για παρέα ή για internet battles. Αν βρείτε όμως άτομα που να χάνουν και να μην κάνουν quit στη μέση εμένα να με χ... Ισως να εξαιρείται το You Don't Know Jack. Αυτό έχει πλάκα και μόνος σου να το παίζεις.
gpolic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ωραια εχουμε και λεμε: Little Big Planet Pixeljunk Shooter Buzz (με 2 άτομα βαριέμαι, με 4 καλά είναι) Ψηλά στον Ουρανό (UP) Toy Story 3 Call Of Duty (το black ops λετε;; παίζει διπλό αυτο Monopoly streets Resident Evil 5 You Dont Know Jack Διαβασα καπου οτι παιζουν μερικα LEGO Games που εχουν πλακα στο διπλο.
gpolic Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 πρωτείνω το start the party αλλα θέλει move. απίστευτο γέλιο έχει όμως. Φιλε αυτό είναι καταπληκτικό ΤΡΟΜΕΡΟ... εχω δακρύσει !!! χαχαχα Little Big Planet Pixeljunk Shooter Buzz Ψηλά στον Ουρανό (UP) Toy Story 3 Call Of Duty Monopoly streets Resident Evil 5 You Dont Know Jack Start the party
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.